Arkiv Stephanie Ammerman -

skadad for livet

Taylor googlade precis en bild pa min dator, jag ar skadad for livet...


Don't kill me

Jag är hemma och behöver verkligen sova. Jag får skriva om cali och posta alla svar imorgon, nu måste jag få iallafall 6,2 timmars sömn, jag ska ta bussen imorgon.


sacramento

Sacramento är vackert! Skriver imorgon när jag kommer hem

Min första thanksgiving dinner

Idag åt jag min första thanksgiving dinner, det var mycket mat men det brukar vara mer mat på julbordet så mina förhoppningar krossades. Jag åt mashed potatoes, salad, sweet potatoes, stuffing. De andra åt turkey, ham, annan stuffing, paj mm. Till efterätt fanns det pumpkin pie som inte var så värst speciellt även fast det var gott. För min familj och mina vänner: Räkna med thanksgiving dinner nästa år!

Imorgon är det black friday som jag har längtat efter sååå länge. Affärerna öppnar 4+5am och har superrea. Jag och em ska till the mall här i sacramento klockan 5 när de öppnar och shoppa loss. De har HM, Forever, AnF och Vicotrias secret. AAAH! God natt!

Framme i Sacramento

Nu har vi precis avslutat en 13 timmars bilresa från älskade phoenix, Arizona till kalla Sacramento, California. Just nu är det mörkt, klockan är lokaltid:5.41 och det är kallare än i Phoenix där det var 30 grader igår. Vi ska stanna uppe till 6 då frukosten startar :) Skriver senare

Snart bar det av till Cali och Sacramento

Lunch, och jag sitter i min mysoverall i datorsalen. Enda dagen jag inte har en massa laxor och jag kanner mig pa tok for snygg for att sitta i kafeterian. Jaja, nastan vecka blir nog battre.

Jag missade bussen imorse! MISSADE bussen! Jakla gratisbuss, jag brukar vanta i 5-10 minuter men idag var den pa tok for tidig sa ja, jag fick ga hem igen. Det tar ca.12 minuter att ga till bussen och nu nar det inte ar sa fruktansvart varmt ar det inga problem. Jag gick iallfall hem igen och hade tur eftersom Therese hade sovmorgon (forsta gangen ever pa en onsdag). Jag ar sa van vid att min mamma sager: Du far endast missa skolan om du har feber och det forsta Therese fragade var om jag ville stanna hemma istallet. Haha, jag bestamde mig for att ga. Vi korde Em till skolan forst och sen mig eftersom Em annars maste ta sin bil och eftersom vi aker till Cali direkt efter skolan var det inte ett alternativ.

Jag kom sent till forsta lektion och sen kom vi pa att jag masta ga 1pm sa jag kommer vara har for 3,5 periods + lunch. 1pm kommer Therese och da aker vi hem och fixar med bilen och sen hamtar vi Emily som inte kan lamna tidigt, sen drar vi!! Ska bli sa skooont men samtidigt sa ar jag lite ledsen eftersom Teresa har sin forsta lediga dag pa fredag och vi hade nog hangt om det inte vore for Cali men det kommer fler dar.

Sacramento - gront, farger, kyligare. I LOVE PHOENIX men ibland vill man ha lite miljoombyte!

Jag ar verkligen ledsen over fragorna och jag hoppas att ni inte blir arga. Jag LOVAR att svara nar jag kommer hem, jag har svarat pa 20 av dom men jag vill helst posta alla samtidigt och just nu ar de med amerikansk tagentbord. Har ni nagra personliga fragor: Stephanie Järnberg pa FB eller steph@live.se. Vill ni se mina dansvideos jag har uppe just nu (de kommer snart pa bloggen) ga till min facebook, jag har allt dar. What else?

Happy thanksgiving! Hoppas att ni ater lite pumpkin pie och mashed potatoes och visar er tacksamhet! Haha. Massa pussar och kramar <3


Frågor

Angående frågorna. Fortsätta fråga i frågeinlägget och så svarar jag när jag kommer tillbaks! Det var svårt att svara idag eftersom blogg.se hade stängt.

New Moon and Funeral

Salut

Idag efter skolan stannade jag vid subway eftersom jag av någon anledning var lite hungrig. När jag kom hem kom jag och Emily på spontanidéen att åka och se New Moon eftersom vi båda inte har kunnat se den här helgen. Väl vid AMC vi bestämde oss för att vara lite kriminella och smuggla in lite Rubios vilket är mexican food in i biografen. Jag körde på en fish taco eftersom det är tisdag och tisdag betyder fish taco för $1.25! Emily körde på någon special kyckling burrito. Vi fick gratis drickor också (vilket jag precis kom på att jag nästan alltid får).

Inne i biografen såg vi att det var tomt! Vi satt ensamma i en av deras största salonger, åt rubios och såg filmen jag har väntat på i hela mitt liv! Kan livet bli bättre eller?!

Påvägen hem ville jag ha fler fish taco eftersom det är så sjukt jäkla gott (för alla er som har ett Rubios, prova deras famous fish taco!!!!) Jag tyckte att det var konstigt att Emily inte ville äta Fish taco sence det är hennes favorit. Hon berättade då att imorse när hon vaknade upptäckte hon att hennes fisk var död.. Hemskt.

Påvägen hem hotade Emily med att kasta ut min fish taco eftersom det stinker. Hahahhaha, jag höll i mina tacos med all kraft jag hade.. Jag älskar när vi goofar around, musik på hög nivå och en massa skratt.

Väl hemma upptäckte vi att vi glömt att stänga garageporten och Emily berättade snabbt hur det går till när de kidnappar en här så vi vände på bilen och åkte till Therese's kontor där vi satt och åt kakor. När vi efter ett tag insett att Emily's privatlärare i matte sitter utanför vårt hus i sin bil åkte vi hem och med 911 inslaget i mobilen redo att ringa gick vi in i huset.

När vi var inne hade vi begravning för Emily's fisk. Vi läste ett random urdrag ur biblen som jag fick hem från partyt jag var på och vi höll lite tal innan vi spolade ner honom i Emily's toalett.. Även fast det var hemskt var det svårt att hålla sig från skratt när vi inte förstod hur man hittar i biblen och vi istället slog upp en sida och lästa ipp det första vi hitta.

Nu ska jag sova. Imorgon väntar California vilket innebär en lång bilresa. God natt!

DV under Lockdown

Hej!

Hade inte riktigt tid att skriva igar..

Gardagen var valdigt ospeciell, inget hande forutom att jag sov genom HELA latin lektion vilket jag aven gjordeidag och nar Mrs.Bobbit fragade hur jag madde svarade jag att jag hade huvudvark vilket han svarade med att jag fick ga till the nurse eller sova sa jag valde saklart att sova eftersom huvudvarken var knapp..

Nu under dagen gick det rykten om att Desert vista high school (Emily, min vardsysters skola) har lockdown pga. de fick in ett samtal dar de hotade att skjuta pa idrottsplanen. Efter ett smygsms till Emily fick jag det bekraftat och just nu ar jag glad att jag inte gar to DV.

Idag berattade Kelsi sin plan om hur de ska ha kvar mig har: Teresa och Kelsi ska bli lesbiska, gifta sig och adoptera mig. Det som kan bli svart ar det faktum att lesbiska har det svarare att adoptera, eller att de bada ar yngre an mig och jag raknas som vuxen men det ar mindre viktigt.

Imorgon bar det av till California! Thanksgiving och Sacramento, later helt underbart! 2 lediga dagar fran skolan och en massa mat <3 <3 <3 <3 <3 

Fortsatt stall fragor i inlagget under sa ska jag gora mitt basta for att ni ska fa svaren inom en snar framtid!


Azcentral

Frågor?

Dags för er att få ställa lite frågor eftersom det har varit rätt så många som har önskat att jag ska ha en frågestund.

Ställ era frågor och jag kommer förhoppningsvis posta svarsinlägget om ca 24 timmar.


22 november

Bonjour

Min sista dansshow gick bra, kändes inte lika bra som torsdagen men men.. Lörinc, Danilo, Isa, Ida och Pascale var där och kollade så det var kul. Efter showen fixa vi med scenen och sen åkte jag och gänget till Native och åt. Isa och Ida åkte hem och jag och grabbarna satt kvar i två timmar och pratade som vanligt.

I lördags hade Emily en horse show som jag åkte och kollade på. Hon fick 3 tredjeplatser och en fjärdeplats vilket var bra eftersom det var hennes första hunter tävling. Hon verkade dock besviken eftersom hon vunnit så många gånger förut men nu var den en gren med en ny häst. Kvällen slutade med en trött stephanie uppe på hennes rum.

Idag tog jag sovmorgon eftersom jag inte har fått tillräckligt med sömn på ett tag. Emily hade en ny show men jag gick inte eftersom jag var för trött. Efter det spenderade jag dagen framför tv'n tills emily kom hem och vi åkte till taco bell, hämtade mat och spendera några timmar framför TV'n och Hannah Montana marathon.

Jag längtar så mycket efter California just nu. 3 dagar och sen är vi där, det ska bli så skönt! Känns som att vi alla 3 behöver komma till en ny miljö för ett litet tag för att starta nya krafter för just nu är det ganska stressigt här hemma.

Videos från min dansshow (genrepet) finns nu uppe på min facebook sida så klicka in på min profil eller på mina videoklipp och ni borde se dom. De är dock inte så jätte bra och eftersom det var genrep så tar vi inte riktigt i men ni får vänta lite tills jag får min riktiga dvd med danserna.


Eftersom jag har varit så dålig på att lägga upp bilder den senaste tiden så lägger jag därför upp en massa bilder nu. För er som inte känner mig, här får ni se en liten del av min personlighet."Stephanie? Oh, you mean Sweden!?"
Jag ska inte skriva så mycket, måste verkligen sova nu. Jag skriver imorgon om min sista dag och om allt. puss och kram

Lunch

Hej!
Har lunch men jag sitter i datorsalen och forsoker gora klart mina laxor infor government. Jag somnade under psyc. vilket var hur skont som helst, Tyler vackte mig dock 10 minuter innan lektionen var over.

Jag glomde mina body tights hemma men tur som jag har tog Therese med dom till jobbet och hon kommer och lamnar dom senare. Idag ar min sista fall dance show och eftersom det gick sa bra igar sa undrar jag hur det kommer ga idag.

Nu ska jag fortsatta, det ar due idag och jag har inte borjat!!

Kvällen Kändes så bra!

Kvällens show kändes SÅÅÅ BRA! Nästan perfekt och det är helt grymt! Jag kände mig på topp, gjorde allt så bra som jag bara kunde och ja, det kändes bara så bra. Swim grät efteråt och det visat verkligen att vi gjorde en bra show. Det känns lite awkward bara när folk (man inte känner) pekar, viskar och vinkar medans man dansar.

Emily och Therese satt i publiken idag och en massa vänner så det var kul. Några berättade med Em och Therese om mig och det är alltid så kul att höra. Får se vad mina kompisar säger imorgon om hur det var, känner jag de rätt kommer de säga att det var bra (eftersom att alla säger det trots att det är dåligt ibland)

Helt plötsligt slog det mig hur mycket jag älskar att dansa igen. Hur mycket det bertyder för mig. Jag vet inte om jag kommer kunna klara mig utan dans, dans är en stor del av mitt liv.


En bild från kvällen - Me, Hannah (birthday-twin!) och Annie

stay black

Jag alskar vissa mannsikor pa denna skola, finns nagra som ar roligare an andra. Idag kom De'andre fran min psyc fram till mig och Grace och skakade han med oss samtidigt som han sa stay black. Grace ar asiat och jag ar vit... Han ar bara sa rolig, han ar den roligaste svarta manniskan vi har pa den har skolan..

trott

Hejsan

Har lunch och jag sitter i datorsalen. Jag kanner mig pa tok for trott for att vara social och sitta i the cafeteria. Idag ar var andra dansshow och det ska bli kul, jag ser mer fram emot denna eftersom mer manniskor jag kanner kommer vara dar. Jag glomde dock mina stickers hemma sa jag hoppas VERKLIGEN att jag gor ett lika bra jobb utan dom.. Jag far vara extra med nar vi kor the pray innan vi gar ut sa att jag kanner att gud ar med mig (nej, jag ar inte troende).

Vi tog yearbook pictures for Urabn today! Jag var jatte trott och fick veta det 5 minuter innan sa jag ser HEEEEEEMSK ut. Urban har haft uppbehall ett tag eftersom vi har haft dans men det ar snart igang igen. Imorgon ar det yearbook picture for Dance company.

Ha det bra! puss puss

Stephanie The clown

Min första high school dance show! Det gick sådär, mina fötter sved när jag dansade vilket förhindrade mina turns och sen visade sig det att jag var blodig så jag måste ha gjort något (intressant huh?!) Känner mig som en clown och på webcambilderna ser man inte alls hur jag ser ut om man jämförmed i verkligheten men vill man att det ska se bra ut måste man lägga på lite (jätte mycket) extra vilket jag gjorde. Fick beröm iallfall så det var nog inte för hemskt.

Imorgon väntar en ny show som jag ser fram emot. Det finns nästan ingenting som slår kicken jag får av att vara på scen. Alla går runt och är nervösa men jag var inte nervös för en sekund, jag ville bara gå ut där och dansa, dansa, dansa!! Förhoppningsvis går det bättre imorgon men jag har lärt mig en sak om mig själv och det är att jag aldrig är nöjd med en framträdande. Jag kan alltid göra bättre ifrån mig och det har hjälpt mig att utvecklas till att bli en bättre dansare med mer uttryck och mer känsla. 

Hoppas att ni har det underbart och jag önskar verkligen att ni kunde se mig idag, imorgon och på Fredag. Saknar alla så hemskt mycket idag. Jag vill bara att ni ska få vara med och uppleva detta med mig, känns så konstigt att ni inte är här. Det här är kanske den största dans showen jag någonsin gjort och ni är inte där och få uppleva det och stötta mig. Känns så orättvist på något sätt. Fy vad jag saknar er!! Emily kom precis in medan jag skrev det här och frågade varför jag grät och jag förklarade allt. Det känns så töntigt men jag är så van vid att dela min passion med de jag älskar och just nu är de inte så många som är med. Är det konstigt att de ansikterna jag ser när jag kollar ut i publiken är de jag känner och älskar? Jag önskar verkligen så fruktansvärt mycket att ni kunde vara här just nu och jag vet att om ni fick välja så skulle ni sitta i publiken. Jag älskar er! Ni finns med i mina tanker i varje rörelse jag gör!

Update: Therese kom precis upp med varm choklad och jag berättade för henne också. Det är skönt när de förstår och gör allt för att hjälpa mig. Hon filmar imorgon igen så ni får se.

dreams

vi pratar om drommar. Mrs.Alston berattade precis vad vi ska gora under den har och nasta vecka ochhon namnde at vi ska do drugs pa mandag. Hela klassen ser fram emot mandag nu.

Vi pratar om drommar just nu. Jag har drommt ganska mycket den har veckan, nagra bra och nagra samre..

just nu ar jag sa stressad sa jag inte ens har tid for att smsa... idag ar var forsta riktiga concert.

bye


psychology

dans till sent idag, jag kommer somna!

i miss urban <3I miss urban <3 och yes, thats me in the plaid shirt jerkin in the middle of the ring.

Walking on the moon

Efter skolan idag gick jag, Shanelle och Adri med hem till Grace eftersom dansen startade 4. Det var ganska roligt eftersom vi var en grupp på en vit, en asiat, en black och en mexican. De sa att det var okej att jag följde med dom eftersom att jag dansar som en svart tjej, det värmer alltid lika mycket när jag får höra det! Haha. Alla mina vänner är så söta, de frågar om jag kan stanna här och flera säger att de inte vet vad de ska göra när jag åker hem. Det är 6,5 månader kvar, jag försöker att undvika tankarna om hemgång men det kommer snabbare än vad man tror och fick jag välja skulle dagarna gå långsammare. Varför måste jag ha det så bra här för?!?!?!

Idag var det dans till 8, vi hade tur! Vi körde första omgången med kläder, andra omgången utan. Kläderna är okej och jag filmade lite så ni ska få se hur det ser ut.

Älskar hur folket här kallar mig Sweden. ALLA kallar mig sweden. "Hey Sweden!", "Hey Sweden, come over here", "Sweden, You're really good!" "Why do people call you Sweden, Sweden?" "Is it ok that we call you Sweden?" "Bye Sweden" "Love you Sweden" "Sweden is the bomb" "Sweden can demonstrate how to walk" "Can someone give Sweden a ride home" Ja, behöver jag fortsätta? Jag får många frågor om de tycker att det är okej att de kallar mig Sweden och jag hör de ofta diskutera om hur de inte kallade Kim förra året för Germany.

Det händer lite awkward things i skolan nuförtiden. Ingenting allvarligt, det känns bara awkward. Well, I love High School!!

Nu ska jag sova, imorgon är en ny dag och jag vill vara utvilad. God natt!


söndag

Hur kommer det sig att varje gång man ska göra sina läxor är det svårt att börja eftersom det känns som att man inte har några. Sen när man vaknar dagen efter och ska till skolan förstår man att det kanske var mer än man trodde..

Therese och Emily är och tar hand om Emily's häst som de kanske ska sälja. Zoey och jag sitter i mitt rum. Jag hade gärna gått ut om det hade varit mer än bara 20 grader ute, jag fryser ju ihjäl. Tur att det ska bli runt 25 i veckan, det är lite för kallt för både mig coch Zoey just nu. Zoey ligger och försöker gömma sig under täcket eftersom hon tycker att det är kallt (hon är en chiuaua). Stackars mig och Zoey...

Nu ska jag plugga, på riktigt

dansavideo

Jag har fått fler än 10 kommentarer där ni frågar om jag kan lägga upp en video när jag dansar. Jag hade självklart gjort det om jag hade en video när jag dansar... Vet inte riktigt om det är till för att ni vill ha kunna motbevisa att jag är duktig eller om det är så att ni faktiskt vill se mig dansa. Ni som är kompisar med mig på facebook kan se uppträdandet från assemblyn där jag syns i början men det är allt jag har just nu.

idag är jag trött, följde inte med Emily till stallet eftersom jag kände att jag behövde vila och kanske plugga lite.

Jag skriver senare

Rep och native new yorker

Hej!

Ïdag slutade skoldagen med dansrep som vanligt. Till skillnad från andra dagar så körde vi igenom alla danser efter varandra och vi fick se Sr. Company's danser. Dom har fler danser än vad vi har och vissa av dom är så viga så jag vill bara dö.

Jag har gjort något med foten så jag har ont i den. Jag kan inte snurra men när jag dansar glömmer jag bort det och försöker göra mitt bästa. När vi körde igenom första rundan kändes allt fel men jag körde på. Det är inte så kul när sr.company sitter och kollar på och man känner att man kör dåligt ifrån sig. Efter första rundan så kom många från Sr.company och berömde mig och jag fick höra att jag var den enda som gjorde det fullt ut.

Efter att vi har gjort Emily's dans i andra rundan vill Michelle (som är en av the captains över Sr.Company) ta upp två punkter om våra danser. Hon börjar med att säga att jag är den som är bäst uttryck när jag dansar och att hennes ögon dras till mig även fast jag inte kan alla steg. Några andra ur Sr.company frågar vem stephanie var och alla skriker sweden och pekar på mig och de ställer sig upp och att de absolut höll med och att allas ögon drogs till mig. Alla i rummet höll med och sa att jag var grym. Michelle fortsatte och sa att om de andra ville ha insperation ska de kolla på mig för att jag är den som gör det bäst. Det avslutades med en stor applåd och jag var lite chockad eftersom jag inte kände mig på topp. 

Vi körde igenom alla danser igen och självförtroendet var på topp! Allt känns så mycket lättare när man får positiv kritik. När vi var klara så ropade Swim på mig medans hon kollade på Kelly's dans och sa att jag skulle komma. Hon sa tack och berättade att hon var så glad över att jag var den enda som försökte och att det syns att jag jobbar. En annan lärare satt bredvid och hon sa att det verkligen såg ut som att jag kämpade (och hon hade bara sett en dans). Swim sa att det ska bli tråkigt att jag åker hem efter det här året.

När allt var klart hjälpte jag och Tyler Swim med lite saker. Sen gick vi ut och jag berättade hur frustrerad jag var över att Annie inte var nöjd med vår dans och hur mycket jag kände mig utpekad efter jag vet att jag inte kunde snurra eller kicka högt idag. Ty sa att jag och Emily var dom enda som kände musiken och att jag verkligen inte behövde vara orolig. Colley kom senare till oss och hon berätta hur arg hon var på mig över att jag var så perfekt och om hur alla andra att diskuterat att de var så avundsjuka på mina uttryck när jag dansar.

Helt plötsligt vill jag vara kvar i dans. När man får positiv respons och man blir så nära med gruppen så vill man inte lämna dom. jag funderar starkt på att stanna men att prata med Swim och se om jag kanske kan skippa lite regler som tex. gå på alla morgonträningar.

Therese kom och hämtade mig och körde mig till native new yorker där jag mötte Danilo and Lörinc för att äta middag. Jag åt pizza (<3) och jag och Lörinc delade på en new yorker sundae, MUUUUUMS!!!! Vi satt utomhus eftersom det är så underbart ute och vi pratade och hade det trevligt. Lörinc berättade även att jag var svart inombords vilket verkligen värmde! I'm black! or we can call it white chocolate..

Nu ska jag sova. Har längtat såååå mycket efter den här kvällen så jag får sova hur länge jag vill..


Snart sovdags

Just nu sitter jag och skriver klart en outline i psychology, tråkigt men ett måste..


Jag och Emily spenderade timmar vid stallet idag. Hon hade 3 hästar att rida så ni kan ju gissa vad vi gjorde.

Imorgon är det skola och dans igen. På ett sätt ser jag fram emot att vara kvar efter skolan och umgås med tjejerna och Tyler. Jag försöker plugga men eftersom jag tycker att det är tråkigt blir det inte mycket gjort. I tisdags ringde the minutebell hela tiden!! Ni vet hur det ringer ut i filmer och alla kastar sig ut, och eftersom vi har haft problem med the bell den senaste månaden så provkörde dom den under hela tisdagskvällen. Jätte kul! Speciellt musiken de har när det bara är en minutkvar - blandat med koreografimusiken <3

Nu ska jag fortsätta med pluggandet och vi pratas imorgon!

veterans day

Idag är det veteransday vilket betyder ledigt! Igår var jag i skolan till 7.30, vi var lyckliga! Grace's mamma kom med jätte goda kaffedrycker och jag fick berätta mycket om sverige för en del tjejer från båda companies som ville veta allt om sverige. Vi körde även "never have I ever", en del av de tjejer som ser riktigt oskyldiga ut är inte så oskyldiga. Det var kul eftersom vi umgicks med Sr.company också. Grace har gjort ett LEGIT hip hop nummer och jag fick som vanligt för många komplimanger. Swim sa inför iallihopa om de ska ta efter mig för jag håller samma hårdhet och explosivitet under hela dansen. Jag är absolut inte så bra men jag låtsas som att jag är bra genom att ta på mig mitt hip hop ansikte och det hjälper mycket.

Idag är vi lediga så jag ska umgås med Emily, får se vad vi gör men jag tror att vi ska till stallet nu under förmiddagen. Senare får vi se vad som händer. Kanske ska äta middag med Lörnic och Danilo men vi får se vad som händer.

<3Ändra det som går att ändra

okej så jag hade helt glömt bort att vi hade dans efter skolan idag. Jag som var så glad på morgonen för att jag äntligen skulle gå på urban!

Jag kan ju börja med att säga att Teresa är helt underbar! Hon kom med boston market till mig i pausen eftersom jag hade glömt middag och hon är så himla vis och klok så medan jag hoppade in och gömde mig i bilen och bad henne kidnappa mig och ta mig därifrån så berättade hon hur jag skulle tänka och hon gjorde det enklare. I love you girl!

Jag var i skolan tills 7.30, vi blev utsläppta tidigare! Under de 5 timmarna vi satt i skolan och vänta var jag på scen i mindre än 1.5 timmar! När vi satt och vänta på de andra åt vi, pratade och gjorde våra läxor. En del människor i jr.Company är så himla underbara, de får mig verkligen att vilja stanna men jag vet att jag droppar dance efter uppvisningen. De får timmar att blåsa iväg och de har så stora hjärtan! Grace tjatade om att jag inte fick åka tillbaks till sverige, jag måste vara kvar tills hon är kvar. Jag lärde dom två viktiga ord som de måste kunna och om jag säger high school och drama förstår ni nog vilka ord det är. Inte barnvänligt men jag såg till att ingen freshmen hörde.

När vi står på scen är det alltid samma människor som sabbar allt så vi får köra om och om igen. Jag ville bara skrika eftersom de som sabbar är de bästa dansarna, de har bara så jäkla fel attityd.

Såkart slutar ALEX' bussen att gå 7 och de som kunde köra mig var tvugna att stanna mycket längre så jag tänkte att jag skulle gå ner och chansa på att bussen kommer och annars gå hem. Min värdmamma jobbar sent, väldigt sent och min värdsyster Emily hade åkt till the mall eftersom hon trodde att jag skulle sluta senare. Päväg hem, skitsur och irriterad så stannar en bil och Jennifer hoppar ut och frågar om jag vill ha skjus hem. Jag sa att jag tänkte gå och hon frågade om jag skämta eftersom jag bor i the foothills (och det tar en timme att gå och för allas information har jag INGEN som HELST aning om hur man går). Hennes mamma berättade att hon inte ville att jag skulle gå och att hon mer än gärna kör hem mig varje gång jag inte har någon som kan hämta/köra mig.

FRÅGA: Hur kan jag skriva så mycket om något så litet?!

Iallfall, när jag kom hem var jag så arg så jag börja gråta (inget ovanligt för mig). Jag var irriterad på att jäkla ALEX bussen inte går efter 7 och att de höll oss kvar trots att vi inte gjorde något till 7.30! När man sitter och är irriterad så slog det mig. Jag kan inte ändra på the ALEX bus tidtabell och jag kan inte heller ändra på hur körschemat för danserna ser ut. Det jag kan ändra på är min attityd och hur jag lägger upp allt. Jag förstår ju att jag måste droppa dans, det funkar verkligen inte. Istället för att vara irriterad, tänk på det positiva och att de dödar min dansglädje kommer jag vara glad för när jag senare får ut all min kärlek igen och då kommer det kännas så OTROLIGT mycket bättre. Jag får helt enkelt anpassa mig så gott som möjligt och nu testade jag det, och jag vet att dans här inte fungerar. Det handlar inte om kärlek och passion, här handlar det om att vara bäst och att jobba.

Ni som har läst min blogg och/eller känner mig vet kanske om att jag tycker att det är jobbigt att inte kunna vara så självständig. Jag rent ut sagt hatar det. Jag vill kunna ta mitt busskort och åka vart jag vill. Jag vill kunna ta mig själv hem efter dansen utan att vara rädd eller att andra ska vara oroliga. Nu måste jag fråga om någon kan köra mig om jag inte vill åka i 4 timmar. Jag är glad för det jag har men fyfan vad jag saknar självständigheten vi har i Sverige som barn/tonåringar. Självständigheten är det jag har det jobbigast med.

Nu ska jag sova. jag vill bara sova och vakna om några dagar. Well, men kan inte få allt. God natt!


Min underbara utsikt!
(för er som har frågat; jag har en Nikon D40x)

freaking dance

Lunch, jag sitter i datorsalen och fryser ihjal!! Jag ar ganska trott for tillfallet sa det ar sakert darfor. Kom precis pa att jag har kvallstraning - till minst 7.30! Mitt problem nu ar att bussen slutar ga 7! Maste smsa therese och prata med henne och se hur jag ska gora. Jag hatar att jag masta fraga andra manniskor for skjuts mm. Aja, annars far jag val ga hem.

Nu ar det dance, jag HATAR dance.


The Barn

Sooo, jag har precis överkommit rädslan för hästar. Även fast jag inte skulle vilja erkänna det så är anledningen till att jag inte gillar hästar pga. jag tycker de är läskiga och obehagliga. Nu suckar säkert alla hästmänniskor men när man aldrig har spenderat tid i stallet så ät det svårt att börja gilla hästar.

Min häst historik:
Jag ska vara ärlig, sist jag satt på en häst var för ett antal år sedan och vi kan knappast kalla det för en häst. Det var en shetlands ponny och jag satt på den när den lunkade fram i 10 minuter. Annars har jag suttit på hästar i karuseller och på marknader där man får sitta på ponnys medan föräldrarna tar kort.

Idag när Em frågade om jag ville följa med till stallet sa jag ja, utan att tveka. Jag har varit vid stallet en gång förut, jag var riktigt sjuk och kunde inte ens stava mitt namn. Den här gången var det lite annorlunda, jag tänkte såklart, varför inte?!

Vi stannade vid starbucks påvägen, tog det vanliga såklart. Sen var det stallet. Vi började med att hälsa på Ty. Ty är Emily's häst som hon använder när hon hoppar. Han är GIGANTISK, no kidding. Hon hoppade in i hans område och frågade om jag ville komma men jag stod istället två meter ifrån, livrädd. Jag vågade inte röra hunkens lillebror utan jag var nöjd med att kolla. Det som är läskigt är att jag är liten, och hästarna får mig att känna mig
MINDRE! Vi gick sen och hälsade på inky, Emily's häst som är lite mindre. Jag vågade röra henne lite snabbt men that was it. Vi (Emily) gjorde iordning Inky och tog ut henne till areanan. Hon red henne lite runt och runt och körde all möjligt. 

Efter ett tag var hon klar och berätta att det var min tur. Jag, på en häst?! Aldrig var min första tanke. Sen är det ju så att jag alltid vill testa nya grejer så rätt som det var hade jag en hjälm på huvudet och försökte hoppa upp. Jag är lite för kort dock så jag fick ta hjälp av trappan. Jag hoppade upp och emily fixade iordning så att det skulle funka för mig. Jag är ganska mycket kortare än min värdsyster så det var mycket som behövdes göras. Emily berättade hur jag skulle tänka, sitta och göra. Allt påminner om balett.

Inky började gå, Emily höll såklart i med ett längre rep. Efter ett tag så sa hon att jag var redo för trav så Inky började trava. Jag satt med stadig överkropp, axlarna bakåt, hälarna neråt och tänkte på hur jag skulle spänna låren. Efter ett tag får Inky för sig att jag är redo för galopp så hon börjar galoppera! Emily berättar att det var Inky som kände att jag var redo för det och att jag ska kolla upp och forstätta som jag hade gjort tidigare. Mina fötter flög hur och jag tappade greppet om tyglarna. Jag höll nistället i sadeln och fick lite panik eftersom jag började studsa ur sadeln. Jag skrek att jag kommer ramla och Emily stoppade Inky. Hon berätta sen att jag var jätte duktig för att när hon galopperade första gången ramlade hon av. Jag körde istället trav runt och runt i säkert en timme. Jag vill bara erkänna att det är svårare än vad det ser ut och credd till alla som får det att se så enkelt ut. Jag kan ju stolt berätta att jag har en naturlig Hunter hållning och Emily tycker att jag ska börja rida. Vi får se hur det går här innan jag börjar med någonting. Det var iallfall väldigt roligt och jag kommer absolut göra det igen!

Efter det hoppade jag av (utan problem) och helt plötsligt va jag inte rädd för att klappa alla hästar och pussa på dom. Jag var helt plötsligt inte rädd och hade inga problem med att vara nära dom.


Jag och Inky


Emily

Young life

Hey!

Idag så var jag på ett party för alla utbytesstudenter som bor i the east valley. Jag, Lörnic, Isa och Danilo åkte tillsammans till Gilbert där partyt var. Det var en massa utbytesstudenter där, tyvärr höll sig alla till sina grupper. Jag försökte mingla så mycket så möjligt men de var svåra så jag började prata med Martin från Norge. Vi stod och pratade ett tag fram tills han berätta att det fanns en till svensk på partyt, jag var lika glad jag. Vi gick och satte oss vid ett bord där två blonda, utan tvekan skandinavier satt och åt. Det var Sandra från sverige och Caroline från Norge. När jag kom fram till bordet så kollade sandra på min namnlapp jag hade på byxorna och blev helt överlycklig över att funnit en till svensk. Vi pratade på svenska med varandra och det kändes så himla fel. Jag hade lika gärna kunnat svara på engelska som på svenska eftersom man är så inne i engelskan. Sandra är iallfall från Uppsala och var hur gullig som helst! Hon frågade senare vilken skola jag gick och jag svarade JENSEN, hon går JENSEN i uppsala och sa att hon visste att jag var en JENSEN tjej. Hon sa att man ser det och jag var imponerad!

De som hade partyt var ett företag som heter Young life. De är en club som har camps mm. och partyt höll de i en show, en tjej som var helt sjukt magiskt bra uppträdde och de delade de ut priser för olika saker, min vanliga grupp med utbytesstudenter vann för att ha kommit i störst grupp så vi vann massa choklad mm. En kille hade aldrig varit på In and Out burger så han fick ett presentkort dit. En tjej skulle ringa sin värdfamilj och få de att säga hund, sjukt kul, hon vann ett star bucks presentkort. De hade en musiktävling, vinnarna vann presentkort. Jag hade gärna varit med i tävlingen men de hade lottat i förhand. Jag fick i hemlighet ett pris för att jag varit så positiv i telefon och att jag hade sett fram emot partyt, jag fick ett presentkort hos Star bucks. Han ville inte säga det inför allihopa eftersom de skulle undra varför de inte vann så jag fick de när jag hoppade studsmatta med de andra barnen (som var 5).

Brent, killen som höll i partyt, pratade lite om utbytesstudenter och om hur vi är de som lever livet. Medan andra pratar om att de vill åka utomlands och plugga eller bara åka på en lång resa så är vi dom som gör det. Vi är de som sitter i ett främmande land och gjorde det vi ville. Han pratade om när han var i spanien och hur svårt han hade det med spanskan. Han sa även att vi säkert hade samma problem men sa också att vi skandinavier i rummet säkert garavade åt honom eftersom vi säkert har kunnat flytande engelska sen vi var 4. Vi började faktiskt garva eftersom vi är de som är bäst på engelska, även fast vi inte kunde de flytande när vi var 4. De berättade även att young life handlar lite om gud så jag fick med mig en bibel i nyengelska och en cd-skiva med en vetenskapsman som har blivit övertygad om att gud finns( får se vad jag tycker om det). Han pratade även om vänner, om hur svårt det kan vara att hitta life long friends here och att de som kommer vara de vännerna är de andra utbytesstudenterna. Jag är inte så orolig eftersom jag redan hittat vänskap här som jag vet att jag kommer sakna så sjukt enormt när jag åker hem.

Jag spenderade nästan hela kvällen med mina skandinaviska vänner eftersom jag känner de andra från min org. och jag vill få lite nya vänner. Jag pratade även med folk från sydamerika, frankrike, italien, tyskland och andra random länder. Vet inte varför men det fungerar bäst med folk from skandinavien. Annars är det mina andra utbytesstudent vänner det som jag helst umgås med. I love them all och jag är övertygad om att vänskapen med dom kommer hålla länge.

Nu ska jag göra mig iordning för sängen. God natt!

 
Vet inte varför jag alltid måste göra till mig när jag fotar men men..


Swan Lake

Nu är jag hemma från Phoenix Symphony hall.

Vi såg the Swan Lake, otroligt bra! Emily tyckte att det var jätte tråkigt och jag tror Therese var lite uttråkad aswell. Jag satt med stora ögon och kollade på hur Odette kämpade för livet och för kärleken som hon sedan övergav.

Att åka in till downtown påminner mig så mycket från när jag kom hit! Jag kommer ihåg hur jag satt vid fönstret och såg ner på byggnader och jag såg mitt område. När vi landat och var påväg hem satt jag fastklistrad vid rutan och kollade ut på alla byggnader och skyltar.

"no, we're walking"

Hey!

Jag kom precis på att jag inte berätta om hur jag satte eld på en kökshanduk. Jag skulle ta ut en plåt och råkade ha handuken för långt ner så den började brinna. Någon skrek eld och utan att jag märkte det så hade jag kastat handuken i diskhornen och satt på kranen. Både Emily och Isa var imponerade av mina snabba reflexer eftersom det tog mindre än en sekund. Jag råkade tydligen komma åt min arm med elden så håret brann upp och jag fick ett litet sår.

Jag smsade precis Lörnic och frågade om jag kunde åka med dom till partyt imorgon. Han svarade absolut men de ska gå. Okej om det hade varit 30 minuter promenad, men när det är mer än 5 timmar!? Jag var verkligen orsäker på om att talade sanning eller ej så det var ganska roligt men såklart ska de åka bil och jag får åka med dom.

Efter skolan kom therese och hämtade mig, vi åkte sedan och hämta Emily eftersom hon inte hade någon bil. Vi åkte efter det till Honey bear och de åt och sen åkte vi till ett pie ställe och åt efterätt. Ikväll ska vi se Swan Lake, baletten. Jag har fått tillåtelse att lämna in danskritiken på måndag så jag ska göra den på riktigt nu. 

Nu ska vi göra oss iordning, jag ska klä upp mig extra fint :) Bye bye!

 

 
Jag, Zoey och Em


Pizza-party!

Nu ar vi precis fardiga med vara tests och nu ar det PIZZA PARTY! Jag alskar min marketing larare, hon ar alltid sa glad och hon hjalper oss sa att alla har A i den har klassen. Vi har ofta pizza party och annars ater vi godis eller dricker jamba juice. $2 for pizza :D Nu kommer pizzan. Bye!


Argumentera

Jag tror att för första gången i mitt liv blev jag tillsagd att inte argumentera mot något jag vet att jag har rätt i. Min värdmamma säger från ingenstans att jag var uppe till 23.30 i igår. Jag börjar med att säga "are you sure?" eftersom jag gick och la mig 22 igår och var helt säker på det. Hon säger då att jag inte ska tro att hon inte har någon koll på att hon vet när jag går och lägger mig. Då säger jag nej eftersom jag var tvungen att gå upp tidigt imorse så var det inte så. Då kommer hon på att det var i förrigår och jag medger att det var sant.

 Hon berättar att jag inte har någon verklighetsuppfattning när det kommer till att gå och lägga sig. Det roliga är att jag gick ner till köket för att säga godnatt 40 minuter tidigare då hon börjar prata med mig. Sen hjälper jag henne med att anmäla Emily och mig till practice test i SAT och kollar upp skillnaden mellan SAT och ACT. Hon säger då att det var mycket tidigare vilket jag har bevis på att det inte var så jag säger att jag kan visa henne mejlet från hemsidan där visar när jag gjort anmälan. Då säger hon att jag inte ska argumentera för att hon vet mycket väl vad som hände och att hon håller koll på mig. Hon börjar skratta och jag slänger ihop min dator och går upp på mitt rum utan att säga ett ord.

Jag är så van vid att få argumentera och iallfall försvara mig så när en människa helt plötsligt tar ifrån mig den rätten är det kanske inte så konstigt att jag blir arg. ENDA anledningen till att jag var uppe var för att hjälpa henne och istället vänder hon på det och gör det till att jag är uppe bara för att jag vill och att jag inte har någon koll på klockan. Jag visste var klockan var HELA tiden men eftersom jag är en snäll människa så hjälpte jag henne. Jag kan säga att det var absolut sista gången!

Ibland är jag så glad över att sånt här händer för att det här har VERKLIGEN fått mig att inse att jag har världens bästa föräldrar. Jag visste det redan innan men det här har bekräftat det. Även fast det inte är några stora grejer så är det saker jag tar förgivet som betyder mycket för mig. Jag argumenterar om allt, jag är sån och mina föräldrar accpeterar det och argumenterar gärna tillbaks. Mina föräldrar skulle aldrig ta upp att jag sitter uppe sent när jag hjälpte dom med något. De skulle aldrig påstå att jag inte har någon verklighetsuppfattning för det har jag. Sen jag kom hit har jag knappt argumneterat överhuvudtaget! Jag har argumenterat i English, men that's it! Jag kommer inte ens argumentera mina rättigheter om att få argumentera med min värdmamma för hon har alltid rätt, alltid!
 
Att vara utbytesstudent har både sina positiva sidor och negativa sidor och trots att jag vissa dagar bara vill skrika åt alla så vill jag inte åka hem eller att jag känner att det här är värdelöst. Det här är det bästa jag gjort, jag uppskattar det jag har så mycket mer och jag lär mig att bara för att jag har rätt att göra en sak på ett ställe betyder det inte att jag alltid har rätt till det. Min familj och vänner betyder helt plötsligt så mycket mer och saknaden bygger upp min kärlek.

Jag kan ju berätta för er, mamma och pappa att jag kommer hjälpa till mer hemma när jag kommer hem sålänge jag får argumentera. Ni är verkligen bäst och jag älskar er mer än vad ni förstår!!!


Lunch

Yes, jag har lunch och sitter och pluggar, som vanligt. Det ar forhoppningsvis bara den har veckan som blir sahar och nasta vecka kan jag ha lite fritid och umgas med kompisar under lunchen. Nu forsoker jag skriva mina topic day om amendment 7 och 8 men jag hittar knappt nagra artiklar om det sa jag vet inte riktigt vad jag ska gora.

Idag gick jag upp klockan 5! Hade stallt klockan pa 5.15 men jag vaknade 5 och kunde inte riskera att somna om. Jag vill inte vara helt beroende av min vardfamilj vilket jag blir nar de masta kora mig tidigt pa morgonen eftersom jag maste till dansen sa igar bestammde jag mig for att ta bussen till skolan for att dansa. Danstraningen startade 6.45 och jag var tvungen att lamna huset 5.30 for att vara saker pa att jag hann med bussen.

Idag har jag klatt mig lite mer "svenskt" dvs. inte bara en t-shirt, tjocktroja och ett par jeans. Har fatt manga komplimanger men jag kommer nog kora pa den amerikanska stilen imorgon igen, vi far se.

Idag ska jag vara klar med:
- Dans kritik om svansjon som jag skulle ha gatt och sett men har inte gjort. Ska latsas som att biljetten blev tvattad.

- Chapter 2 Outline - om hjarnan

- 2 topic day forms

- Journal om vilket sinne jag helst skulle ge upp om jag var tvungen och varfor
(Ni far garna beratta vilket ni skulle ge upp och varfor. Ögon, känsel, hörsel, smaksinnet, luktsinnet? Om fler an 5 gor det sa kommer jag lagga upp min journal som dock ar pa engelska)

- Study guide for boken Night (test imorgon pa hela boken - 70 fragor)

- Pluggandet infor marketing testet imorgon.

- Brain projectet. Jag ska lamna in det imorgon!


Nu ska jag till dansen. Ha det bra!


god natt

skriver imorgon under lunchen!

My Life is Average

Sen jag kom hit har jag borjat lyssna pa ny musik, klar mig annorlunda och besoka nya hemsidor. Det jag inte tanker pa ar att jag vet inte riktigt hur ni ligger till i sverige. Jag vet inte vilken lat som spelas om och om igen pa rix fm och jag vet inte riktigt vad som ar nya modet.

Nagra hemsidor jag besoker ofta ar: http://fmylife.com och http://mylifeisaverage.com. Det ar korta historier fran livet och jag har spenderat manga timmar framfor dom hemsidorna.

Har ar nagra utklipp fran MLIA och FML:

Today, I was handing out candy for Halloween and someone rang the doorbell. I opened the door, but no one was there so I was about to close the door when I saw two people dressed as hands running toward each other down the sidewalk. They proceeded to collide midair: they were a high five. I gave them extra candy for their awesomeness. MLIA

Today, I decided to be lazy and take the elevator instead of the stairs at my school. The doors opened and a group of five kids were having a tea party and asked me to join. I love college. MLIA.

Today, my father called me to ask where I was. I quickly replied in Spanish class. He said "Sorry" and hung up. Today is Saturday, I've never taken Spanish, and he called me on the HOUSE phone. MLIA.

Today, while sitting at a stop light I saw a banana drive by on a motorcycle. Shortly after the banana drove by, an ape on a motorcycle drove by chasing the banana. I love Halloween. MLIA

Yesterday, we went on a haunted hayride. When we came to see Dracula, my Twilight-obsessed friend shouted out: "Do you know Edward Cullen?" and he replied: "Sorry, I'm straight." I have never laughed so hard MLIA

Yesterday, we were allowed to wear our costumes to school. I saw three guys dressed as rock, paper, and scissors. A boy dressed as a referee walked up to them and blew his whistle. The rock, paper, and scissors proceeded to fight each other and ran out of the cafeteria. I'm still curious to know who won. MLIA.

Today was Halloween. After answering many trick or treaters, I opened the door to see a 90 something year old man wearing a Batman outfit and holding out his pumpkin candy bucket. I gave him extra. MLIA

Today, I received my passport in the mail. They got my birthdate wrong. Then I picked up my birth certificate that I had sent in with the application. Turns out my parents have been celebrating my birthday on the wrong day for 16 years. FML

Today, I was sitting in class and I fell asleep during the lesson. I was wearing sweatpants and had an erection. My teacher came up to me and grabbed my penis. She thought it was my phone. FML

Today, my husband of 9 years announced he was gay. He insinuated that he was only able to achieve erections because I looked like a man. FML

Today, my family and I went to a resturant. We're Swedish and love talking about people in our language because no one ever understands here. I decided to comment about how ugly the girl at the next table was. She turned around and goes “Dra åt helvete.” That's Swedish for “Go to hell.” FML

Chillin

Har marketing igen, jag kommer nog formodligen sitta har under lunchen idag eftersom alla laxor inte ar klara. Morgonen var hemsk, kanns sa himla onodigt att vara dar.

Shopping

Idag efter skolan så satt jag och pluggade och tänkte på hur underbart det skulle vara med lite shopping. Helt plötsligt säger min underbaraste värdsyster Emily, ooh, I want to go to forever. Jag hoppade upp och sa, bra let's go. Så jag och Em åkte till Chandler Mall och gick till Forever 21 och en till affär. Jag köpte inget speciellt, t-shirt, skärp, armband, en jacka och pyjamas. Jag köpte även ett par SK*T snygga stövlar men de krånglar så jag ska nog lämna tillbaka dom och köpa ett par andra istället. Jag älskar forever 21, föredrar faktiskt forever framför HM.
Emily tycker att det är jätte kul att fälla mig när vi går, jag tycker kanske inte att det är lika roligt men jag ska ge igen ordentligt snart. Påvägen hem körde vi cab och lyssna på hög musik, svarta killen i bilen bredvid lyssnade även på hög musik och hade fönsterrutorna nere. Vi lyssnade kanske på lite annat än gangstah-rapp (även fast vi ser väldigt gangstah ut) så han trodde att vi försökte retas med honom så han försökte köra om oss hela tiden vilket han misslyckades med eftersom han fick hinder hela tiden. Sista låten vi lyssnade på innan han svängde av var "you're a jerk" och vi fick en riktig mördarblick men vi skrattade bara och tyckte att det var ganska skoj. Middag idag blev taco bell.

Just nu är det nästan perfekt temperatur här i Phoenix. Vi har ca.33 grader vilket är helt underbart. Man kan ha en tjocktröja utan att frysa eller svettas ihjäl!

Imorgon är det dansträning 6.30. Vet inte riktigt vad som händer imorgon men jag vet att jag måste göra klart alla läxor.

God natt Phoenix!


Emily

Emily är väldigt inne i Farmville (vilket jag inte är överhuvudtaget) och för två sekunder sedan så sa hon:
Emily - Wooow, i'm almost a level 11, then I can grow bell peppers!!! *EXCITED*
Me - Wooow!! *skrattar*
Emily - Hey, don't put what I just said on your blog!!
Me - too late!


Skolan

Om 2 minuter ringer klockan - da ar det dags for lunch!

Idag blir det nog hem och plugga, maste gora klart de narmsta dagarna och om jag gor det kommer jag belona mig med en shopping tur med Teresa! Hoppas att ni har haft en bra dag och att de sista timmarna pa dygnet blir annu battre.


Lite frågor.

Tänkte passa på att svara på lite frågor jag får ofta:

Fråga:

A: Hej , måste säga att jag älskar din blogg! :)
Jag har nyligen börjat läsa den och jag undrar om du kan berätta vilka alla personer du skriver om, vilka de är? Om de är din värdsmamma eller syster eller kompis? För jag har lite svårt att förstå vilka alla är :) Eller aa, du kanske inte behöver berätta om alla men de flesta och viktigaste kanske? :)

Ha det så bra :)!

Svar:
De som är mest med i min blogg är nog:
Emily - Min värdsyster.
Therese - Min värdmamma.
Teresa - Min amerikanska bästis.

De andra jag skriver om är oftast mina vänner. Jag försöka nämna oftare om vem människan jag känner eftersom det är fler nya läsare :)

Fråga:

Linn:Hej.
Jag älskar din blogg! Det är jätte kul att läsa om hur du har det där borta!
Och jag själv funderar på att åka iväg nästa år.
så jag har några frågor :)
Fick du pengarna av dina föräldrar, betalade du själv eller fick du stipendium?
Och är det explorius du åker med?
Hur mycket kostade resan efter alla tillägg?
tack för en bra blogg :D
/Linn

Svar: Tack så mycket! :) Mina föräldrar betalade för programavgiften. Jag sökte aldrig några stipendium. Mina fickpengar tjänade jag ihop själv. Yes, jag är iväg med Explorius. vet inte riktig men det tillkom några tusenlappar för försäkringen, vaccin, läkarundersökning, visum. 


Fråga:

Monia: wow, va fint! Du bor hos en rik värdfamilj va? Eller är standarden sådär hög i USA ? :)

Svar: Jag vet inte riktigt hur jag ska svara på den här frågan men jag kan berätta att min värdmamma är tandläkare och att de har det bra. Vet inte riktigt hur standarden är, beror kanske lite på vart man bor.


-

Inatt lärde jag mig att ta vara på dagarna här, det kan vara över när som helst...


ja

ibland ar jag bara sa jakla glad over beslut jag tar!!!!

HAPPY HALLOWEEN!

Igår somnade jag 17, hade ställt klockan på 18 men vaknade upp 24. FML. Somnade efter några timmar igen och vaknade väldigt utvilad 12.30.

Idag är det Halloween. Jag är tråkig och struntar i att festa, vill inte bli hemskickad pga. jag råkar hamna på fel ställe. Har dock inte berättat för Em än att jag inte följer med men hon märker väl det när jag inte är hemma när jag borde.. Eller borde jag gå? Gah!

Jag och Isa ska ut och gå trick och treat. Jag har dock ingen utklänad yet men jag hittar på något. Funderar på att vara Sandy från grease eller en fjäril. Sminket är klart iallafall.

C U!