Arkiv Stephanie Ammerman -

byte av skola?

Idag var jag och Anna på möte på Jensen Södra (lydia är i Norrland så hon kunde inte komma). Varför var vi där? För att vi inte vill tillbaka till västra. Förhoppningsvis går allt bra och vi får byta till södra vilket jag kommer att bli super besviken på om vi inte får. Det finns platser och jag, Anna och Lydia skulle alla hamna i samma klass, allt känns så perfekt! Nu får vi hoppas på att det fungerar och att vi blir elever på jensen södra till helgen.

Svaren på frågorna är påväg.

Sommarkrysset

http://www.tv4play.se/noje_och_humor/sommarkrysset?videoId=1.1725178

Sommarkrysset

Idag var jag med i Anna Bergendahls nummer på sommarkrysset så om ni kollade på sommarkrysset och såg de vitaklädda tjejorna med flaggorna, jag var en av dom. Det var faktiskt mina föräldrars skivbolag som frågade om jag kunde hjälpa dom och jag och Bella ställde upp. Pappa var med under hela dagen och hjälpte oss att få oss på plats och bära saker och som min manager. Han fick även åka hem och hämta min tunika som jag glömt + tennisskor då det regnade och jag bara hade flip flops.

 Vi spenderade en heldag på grönan med rep, frukt, regn och några åkturer. dock att vi var tvugna att gå runt i regnet och filma klipp. När det äntligen var dags för direktsänding regnade det som attans och mitt hår var helt slickat och jag frös nästan till döds men att stå med flaggan i regnet till The Army gav en mäktig känsla så det var värt det. Våra backstagepass fungerade ju som åkband så vi åkte bland annat insane vilket var insane!

Efter grönan åkte vi och köpte lite svenskt godis, lämnade av Bella och Gaston och åkte förbi min mamma och chillade lite innan vi åkte hem till pappa.

Nu ska jag faktiskt sova, jag är super trött.


litet utklipp från Expressen om Anna ikväll- Helt klädd i vit fick hon sällskap av ett antal tjejer med stora vita flaggor.

Jag lägger upp en länk till nummret när den kommer ut på tv4 play.

California bilder

Hjälp, vart försvinner tiden?! Jag har fortfarande några frågor jag inte har hunnit svara på men dom är påväg. Nu kommer bilder från cali!! Jag har haft fel dator, inte haft min kamera eller så har det varit något med internet. Bilderna är inte så intressanta egentligen, den roliga biten är var vi gjorde. Det bästa vi gjorde var att åka runt på stan med vattenpistoler och sköt på bro's and bro hoe's. Vi åkte runt i bilen på konstiga vägar så det kändes som att vi var med värsta semi-pro racerföraren ute mitt i skogen. Killarna visade Teresa hur man fick mer mat på Mcdonalds och vi gick ut i skogen under natten med ficklampor och baseballträn och gick på spökjakt.

Här är den bästa förklaringen på vad en bro är, According to Urban Dictonary. Glömde helt bort att vi inte riktigt har bros i sverige.

Bro: This is the derogatory sense of the word (common usage in the western US): white, 16-25 years old, inarticulate, belligerent, talks about nothing but chicks and beer, drives a jacked up truck that’s plastered with stickers, has rich dad that owns a dealership or construction business and constantly tells this to chicks at parties, is into extreme sports that might be fun to do but are uncool to claim (wakeboarding, dirt biking, lacrosse), identifies excessively with brand names, spends a female amount of money on clothes and obsesses over his appearance to a degree that is not socially acceptable for a heterosexual male. The female equivalent of the Bro is the Bro Hoe. Bro Hoes are Bro groupies that hang around bros, many of whom are actually quite hot and are thus spared the scorn that is heaped on Bros.T swift


Vilse vid ett mall


smile


Casey and the Ice cream

Christian on the beach


Casey the model


Lime


Haha!


On our way to the beach


foggy

(fler bilder på facebook)yeah

Jag är i rättvik just nu och jobbar, har knappt internet och lider fortfarande av Jetlag. Jag lovade att ta upp bilder men jag somnade direkt när jag kom hem efter träffen (runt 5ish) och vaknade inte förens dagen efter och nu finns det inget internet på rummet. Dang it.

Så fort jag hittar intenet läggs bilder och frågor upp. Ha det bra.


Jetlag

I hate jetlag! Jag vet inte vad som pågår riktigt eftersom jag blir super trött runt 5 tiden Phoenix tid och jag hatar det. jag känner mig illamående och yr och efter ett tag måste jag bara sova och när mamma försöker att väcka mig vill jag bara dö. Förhoppningsvis är det över till helgen men jag har aldrig haft det så här jobbigt med jetlag förut. Haha, jag trodde att jag var en supermänniska. När mamma ser det här imorgonbitti runt 8-9 - VÄCK MIG INTE! Jag vill sova ut snälla. Klockan 11 kan du väcka mig. Väcker du mig 9 igen kommer jag att prata engelska hela dagen... typ.Jag känner verkligen för att blogga och visa bilder från Cali och allt möjligt men varje gång jag är inne så kollar jag bara upp saker om träffen imorgon. Jag vill helst bara sova men imorgon har jag LOVAT mig själv att ladda upp bilder.


Bild från camp - All Ethnics

Träff imorgon

För alla er som vill komma imorgon men inte har hört av er av någon anledning kan fortfarande komma! Vi kommer att ses klockan 14 i Kungsträdgården vid Karl XII's staty (den stora mitt i) för att sedan bestämma oss om vi bara vill sitta i kungsträdgården eller om vi vill gå till ett fik. Det kommer att bli kul och jag längtar verkligen efter att få träffa några läsare!!!


Träff!!

Så jag vill ha en träff då ni får chansen att ställa alla era frågor och bara prata om allt mellan himmel och jord. Jag kommer kunna vara ärlig och gå in på detalj vilket jag gärna gör men helst inte vid datorn. Jag vet att jag låter er veta väldigt kort tid innan men jag funderar på att ha den på torsdag. Om du vill komma: Skriv till mig på facebook (Stephanie Sweden Järnberg Führ) där ni berättar att ni vill gå så fixar jag så nu får reda på all information runt 18 tiden imorgon (skriver du senare än 18 skicka med telefonnummer så smsar jag dig). Jag har inte bestämt tid än men jag funderar på klockan 11 eller klockan 14 någonstans i stan i Stockholm, vet inte riktigt än dock (kom gärna med förslag!). Låt mig veta om ni kan komma, ni får träffa riktiga Stephanie + höra min dåliga svenska! Jag hoppas att jag kommer att få se några av er där!

(svar på alla frågor ni ställde kommer upp snart också)


Home in Sweden

Nu är jag hemma i Sverige igen. Jag har träffat släkt och vänner och det var underbart såklart. jag bloggar mer imorgon för jag har inte sovit sedan jag lämnade Phoenix och jag har haft ett antal perioder idag då jag bara vill gråta för att jag är så trött. Har en sak dock som jag tar upp i ett nytt inlägg.

Packat och Klart

Nu har jag packat klart mina resväskor, båda på gränsen till för tunga och mina duffelbags är på tok för fulla. Jag känner mig så elak som inte har haft ett avskedsparty men jag kan inte göra det, jag kan absolut inte säga hej då och för mig är det enklare att bara försvinna. Jag försvann till California och kom hem för en dag vilket förhindrar mig från att säga hej då till en massa människor men det känns bättre så. 

 Idag var det min sista dag här. Jag var i kyrkan, sa hejdå till folket där och grät och senare under kvällen hade vi volleyball träning och jag fick krama alla mina underbara kyrkvänner och jag fick ett kort och en förpackning med goldfish som symboliserar att jag ska fortsätta att sprida guds ord. Jag åt middag med mina närmsta närmsta - Teresa, Hannah, Andy, Ellen och Becky. Efter åkte vi hem till mig, packade och jag gav bort saker. Vi vägde väskor och Andy som hade lämnat middagen kom förbi för att säga hej då på riktigt. Vi kramades i förmodligen 10 minuter, tårarna rann vilt och han berättade att han har ett packet han kommer skicka till mig och att han kommer hälsa på nästa sommar förmodligen. Teresas familj kom förbi och vi pratade lite och kramdes, de är min andra familj! Hannah och jag höll varandra i handen hela vägen till hennes hus även fast hon kommer med till flygplatsen imorgon. allt känns så kontsigt, så fel! Jag hör hemma här nu, varför ska jag behöva åka hem? Jag hatar det här, jag HATAR det här! Jag HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR det här!!!! Woow, jag kan inte ens koncentrera mig, allt känns bara så fel. Skillnaden mellan att åka hit och åka hem är att jag såg fram emot att komma hit men jag ser verkligen inte fram emot att åka hem till Sverige. Låter så elakt mot mina underbara vänner och familj men något känns bara så fel med att åka hem. Sitter här och kollar på min klassring och ser Sweden 2010 på ena sidan, känns lite som att jag kommer att förlora den delen av mig när jag åker hem, jag kommer inte vara Sweden längre. Jag kan inte göra detta, jag kan inte. Det gör ont, det känns fel, nej! Jag kan inte åka hem.

Jag landar 07.15 am på Arlanda på tisdag, om du kommer dit se till att du tar med dig en vinterjacka åt mig (inte ett skämt) och en stor kram. Förvänta er tårar och att jag förmodligen kommer att försöka rymma och hoppa på ett flyg tillbaka.

I hate this part

Jag visste att den här dagen skulle komma, då jag måste packa ihop HELA mitt rum... Jag sitter just nu i min säng som är fylld med saker och funderar på vad som ska med och vad som får stanna. Mina två resväskor är fulla men jag har två sportväskor som jag kommer att fylla med saker. Hur kommer det sig att jag redan har skickat hem 4 resväskor och jag fortfarande har för mycket saker? Just nu gråter jag inte, jag har gråtit så mycket den här helgen och det känns fortfarande inte som att jag ska åka. Folk runt omkring mig måste vara trötta på mitt gråtandes men det här är svårt. Nu har jag saker att tänka på - vad ska med, hur ska jag packa så jag får med de flesta saker och vad är skräp. Så fort jag inte har något att göra så tänker jag bara på att jag måste lämna mitt älskade hem, min underbara familj och fantastiska vänner. Jag kan verkligen inte berskriva hur jag känner, det går inte. Mitt liv suger just nu.


Cali

Tankte bara beratta att jag lever och att vi har det super. Det ar kul att umgas med manniskor som lever har och vet vad man ska gora. Vi har akt till stranden flera ganger men nar man ar van vid VARME sa tycker man att det ar lite kyligt har. Vi aker hem imorgon och pa mandag aker jag hem till kalla sverige. Seeeee you later! 

I'm going on a spontaneous trip to California with Teresa tomorrow morning :)

Ja, imorgonbitti åker jag och Teresa till California för att se några vänner som bor utanför LA. Väldigt spontant och sista minuten men det är vad som behövs och vi kommer att åka hem på fredag igen eftersom jag åker hem på måndag. Hon kommer att köra hela vägen men vi kommer att sjunga, prata och ha världens bästa road trip! Vi har fixat musik, vi har 3 ipods och förmodligen 10+ cd skivor. Vi kommer att stanna hos Mitchell's house och allt är verkligen super spontant. Becky ringde Mitchell's pappa idag och vi är pretty much set to go så om 9 timmar är vi påväg till Cali.


I love her!


1 vecka

1 vecka kvar och jag packar iordning för att åka hem. 4th of july var min 11 månaders dag här i the US. Jag börjar sakta packa och inga tårar har runnit än. Tidigare idag när jag var med Teresa i kyrkan (istället för att gå till min kyrka) fällde jag ett antal tårar, jag kramade alla och sa att vi ses igen. Människor jag bara har kännt i en vecka men ändå kommit så nära. Senaste veckan har mycket pågått och jag kan verkligen säga att jag har blivit testad och nu har jag mer saker klara i mitt liv.

Jag försöker att inte tänka på vad som händer om en vecka, och det är ju faktiskt inte förväl! Jag kommer tillbaka men endå står jag där och gråter. Hur klarar man av att säga hej då till ett liv man har levt ett år? Omöjligt.

Jag är otroligt glad att jag och Teresa har kommit varandra ÄNNU närmre under den senaste tiden, vi har varit bästa kompisar ett bra tag men vi har aldrig varit så nära som vi är nu. Hon är min andra halva, vi är så lika och ändå växte vi upp på två helt olika ställen i två helt olika ländr på två helt olika ställen på jorden. Wow.

Min högsta önskan är att jag skulle kunna svara på alla era frågor men som jag har nämt tidigare så behövs jag på andra sidan och min prioriteringslista är helt omgjord och jag värderar saker olika nu. Jag behöver göra lite saker nu och inget kan stoppa mig. Jag har förändrats och jag vill verkligen hålla fast vid förändringen, jag trivs med mig själv.

Nu ska jag fortsätta med packningen.


D-backs game igår - vi blev slaktade.

I love my best friend


prioritera

just nu maste bloggen komma lite langre ner pa min prioriteringslista. Jag skriver mer nar jag kan men just nu har jag viktigare och mer betydelsefulla saker att ta hand om. Hoppas att ni forstar.

måste sova

äntligen min riktiga säng! Jag måste sova, jag är ledsen, trött och förvirrad så jag måste sova innan jag börjar gråta.

Vi skrivs imorgon


I love my bestie

:'(

Vi haller pa att stada och gora oss iordning for att lamna camp imorgon. Jag vill bara grata, jag har fatt sa manga kompisar har och jag blev en kandis igen. Det ar speciellt jobbigt nar vi nu har skaffat bra kompisar som vi spenderar all tid med och de bor i Cali sa det kommer att bli svart. Imorgon 7:30 ska vi ata frukost med killarna innan vi aker, jag kommer formodligen grata. det har campet har varit underbart, jag kan inte ens beskriva med ord vilken upplevelse det har har varit. Mycket kanslor har varit inblandade och jag hade faktiskt en timme idag da jag ville hem till Sverige men nu vill jag stanna foralltid. jag har ocksa lart mig att kristna killar ar (I de flesta fall) de mest underbara killar man kan umgas med. Nu ska jag sluta da tararna bara rinner nedfor kinderna men jag bloggar och ca.20 timmar da jag forhoppningsvis ar hemma I Phoenix.