Arkiv Stephanie Ammerman -

My first baseball game

Så idag gick jag på min första baseball game! Inte så mycket händer under matchen utan det är en väldigt långsam match men det finns mycket ögongodis!!! (Hur kommer det sig att killarna som inte är något speciellt i skolan ser så snygga ut i sina uniformer och hjälmar?!) Maddie förklarade reglerna så jag skulle förstå bättre, det är ju nästan som brännboll men lite annorlunda. Solen var framme så det var varmt, tyckte synd om killarna som var tvugna att spela i värmen. Vi gick halvvägs in i matchen så jag vet inte vilka som vann. Har jag berättat hur cool rektorn och vår bit.rektor är?! De sitter i sin golfbil och åker runt med och stannar och lägger upp fötterna och kollar på matchen, sen såg vi dom nere vid bensinmacken som de svängde in till i golfbilen. Haha, de är bara så supercoola.

SOVDAGS!

Ibland ar det underbart att sitta bredvid den smarta killen

Jag sitter bredvid smartaste killen i klassen i PC 101 och det ar hur bra som helst eftersom han "hjalper" mig med allt vilket innebar att han gor allt for mig. Sa fort jag tar en pause for att blogga sa fixar han mina uppgifter. Nu haller vi pa med Excel, hur enkelt som helst! Life's great!

I HATE YOU FLUFFY!

yes. hahaha

"Aaron, Can I take you home to Sweden and keep you in a box?"

Hey!

Idag var jag hyper, jag var väldigt trött! Vi visade vår video, always a fun moment, vet inte riktigt hur det gick men jag fick många kommentarer om att editingen var bra. T, Barry, Joey, James och Dakota's grupp var bäst om ni frågar mig. Brandon var med i filmen och han var amazing. De bjöd på sig själva och avslutade allt med en dans scene som var helt fantastisk! Jag grät nästan av skratt! "Horse on stick"- Hahahaha! Hoppas på att de lägger ut den på youtube så jag kan visa er! Jag ska säga till dom imorgon.


I min History class har vi en kille som heter Aaron och han är väldigt speciell. Han får mig att skratta minst 10 gånger per dag bara av att vara honom. Idag var vi allaifall i datorsalen och Zach tog min dator så jag satt bara där. Aaron  skulle iallfall berätta Cree en hemlis som han inte ville säga så han skev det på sin skräm - i storlek 94! Vi skrattade och jag sa att han var så söt och att jag bara vill ta med honom hem och ha honom i en lite box. Jag sa att jag spciellt ville ha med honom hem eftersom vi inte har sånna som honom i Sverige. Tyler var snabb och svarade att " we don't have people like him here either". Vi fortsatte prata om boxen och alla skrattade och tyckte det var roligt vilket Aaron svarade på sin skärm att han kan bara tänka sig att följa med om han kan ta med sig sitt DS så han kan spela Pokemon Diamond och det måste finns Ice Cream och chicken nugget i boxen. Jag skrattade så tårarna rann i den klassen!

Insåg nu att det låter hur tråkigt som helst men det var jätte roligt i verkligeheten!

Efter skolan gick jag hem, försökte ta en 10 minuters nap vilket blev en 1 timme och 10 minuters nap istället. Jag lagade middag idag - pannkakor!

Nu ska jag göra mig iordning för mina skönhets sömn.


Bowling

My first assembly

Disco bowling

Homecoming parade med Urban- Jag skulle ha gått med Dance Company (which i didn't så därför har jag shorts och t-shirt)

Always a fun moment

Haha, vår video för english! Marissa läser helt från pappret under en av hennes lines. Jag glömde bort vad jag skulle säga hela tiden så warning för bad acting och jag låter osäker. Killarna säger lite olämliga saker som förhoppningsvis inte märks för mycket och vi hade bara någa timmar att fixa detta så det är inte direkt den bästa filmen ni har sett men jag bjuder på denna:

Mission complete

Kom precis hem. Klockan är 2.30 och vi har precis tp'ed Brandons house med serpentiner eftersom det är hans födelsedag och Teresa ville göra något stort för honom så Morgan kom och hämtade mig och vi åkte till Shea's hus där Teresa var och så åkte vi i hennes bil till Brandon's hus där vi var några timmar tidigare och spelade Wii. Vi använde kalkkritor för att rita och skriva på hela garage uppfarten. Teresa hade verkligen planerat allt i minsta detalj och det blev så bra! Imorgon kommer hon stå utanför hans hus och ringa honom och be honom att komma ut. Jag och Morgan kände att det var självklart att vi skulle hjälpa Teresa så hon skulle slippa spendera timmar där, istället spenderade vi 40 minuter och som sagt, resultatet är ett mästerverk. Vi hade så kul medans vi gjorde det och igen kände jag mig lite kriminell när jag egentligen inte gjorde något fel.

Nu ska jag sova, jag är jätte trött efter en lång dag och jag vill inte sova hela dagen imorgon. Förhoppningsvis får jag några text medelanden från teresa där hon berättar om hur det går! Haha.


Yeah, I'm the coolest.

Så jag skrev precis om hur jag kommer sakna alla människor så mycket och hur många jag lärt känna. Brice, som jag inte ens känner skrev precis på min facebook:

Brice  Hey, we don't really know each other, but out of all the swedish kids at mountain pointe that I know, you are definitely the coolest :D´

Haha, inte för att han känner så många svenskar men det är så kul hur underbara männsikor är! Bara av den lilla kommentaren känner jag mig så mycket coolare än vad jag gjorde innan jag läste den kommentaren! :) Thanks Brice.

Soma-pong!

I English gör vi en film - en propaganda film som skulle passa in i brave new world. Vårat project är: never a dull moment. Så Marissa kom och hämtade mig efter skolan och så skulle vi möta Jr, Cameron och Sam vid golfplanen. Efter att ha väntat ett litet tag så fick vi kontakt med de andra och Jr och Cameron var hos Jr's bror och sam hade gett oss fel nummer men var sjuk så vi åkte till Jr's bror hus. Eftersom alla inte var där kunde vi inte spela in det vi ville utan vi spelade lite" soma" pong (soma är en drog de andvänder i BNW och eftersom vi ska ha kul hela tiden så spelade vi lite pong.) Förhoppningsvis gör vi inget fel med att spela pong eftersom det inte är med någon öl och soma är relaterat till boken.

Hur kommer det sig att det här inlägget visas efter inlägget jag skrev senast?! Konstigt!

Trött som vanligt

Jag skulle jätte gärna skirva om min dag men jag orkar inte. Jag kommer bara berätta att filmningen gick inte som planerat, blev mer vatten-pong. Shea war GAAAAALET bra!!! Wow, jag blev chockad över hur begåvad min vackra kompis är! Jag säger inte det här för att hon är min kompis men hon har talang och kan bli stor om hon vill och försöker! Taco hell's 7 layer burrito var faktiskt ganska god! Nu ska jag ut snart igen och klockan är över 00 är borta.. Får se när tjejerna ringer så jag kan smyga ut (becky vet dock att jag ska ut så jag kommer inte riktigt smyga ut på riktigt) så jag ska vila lite så jag har mer energi snart.
 Got my cap and gown

Nu har jag min cap and gown!! AAH, jag är så excited men ändå så så o-excited! Jag vill inte lämna mitt liv här, jag är verkligen inte redo! När jag kom hem efter skolan så testa jag min cap and gown och jag ville bara gråta. Jag vet att en del av mig kommer vara kvar här i phoenix, föralltid och det är så jobbigt att prata med alla om att jag snart åker hem. Morgan sa idag när vi var påväg till pjäsen att jag känner fler människor än vad hon gör at mountain pointe och det är sant till en viss del och snart måste jag lämna alla. Jag tror att det är så svårt för alla som inte har varit i den här situationen hur jag mår just nu. Jag vill bara gråta, gå high school forever och ha mina båda liv på ett och samma ställe. Hela kroppen gör ont, jag älskar alla här så mycket!
Website

Jag gor min egna websida i pc101.. Efter skolan kommer Marissa och hamtar mig och sa ska min grupp gora var film i english.. Vi ska gora lite olika saker och ni kommer fa se resultatet formodligen.

Galler en personDet har skrev du:

Anonym
om I FOUND MY PROM DRESS!:

vad dålig du är på att uppdatera :s inga roliga inlägg heller. ett tips : minst två inlägg per dag & bilder du tagit under dagen!


Anonym om Angående negativa kommentarer!:

menade såklart inget illa när jag skrev att du borde uppdatera mer och lägga upp fler bilder. jag sa inte att det du skrev var tråkigt, men jag ville att du skulle göra det för att det är så otroligt intressant och kul att se bilder och sånt eftersom att jag själv tänkt fara som utbytesstudent. och jag fattar att du inte alltid orkar blogga, men menade bara att du kan lägga ut lite bilder då och då, skulle vara kul.Sa du menar att jag inte lagger upp bilder da och da? Hitta en annan blogg att klaga pa..


I can make your bed rock

Så jag har låtar som kommer påminna mig så fruktansvärt mycket om USA när jag kommer hem till sverige. Låtar som jag tyckte var underbara i början men nu är så utjatade så att jag får ont i huvudet. Jag kommer ihåg hur jag och Teresa satt i bilden och dansade järnet till Tick Tock och nu när vi hör den sången stänger vi av radion. Imma be - nästan den värsta! Bed rock, tycker fortfarande att den är underbar men den spelas på tok för ofta. Tie me down, replay, say aah, whatcha say, nothin on you, rude boy, baby, carry out, blah blah blah, how low, over, according to you, when i look at you and today was a fairytale. Alla låtar som jag har lyssnar sönder på här och som jag älskar även fast jag är trött på dem.

Nu ska jag sova. Får se om jag bloggar imorgon, men det är upp till mig.

Angående negativa kommentarer!

Ibland får jag negativa kommentarer, inte för ofta men det händer. Jag uppdaterar inte tillräckligt ofta, lägger inte upp tillräckligt med bilder och skriver inte om något intressant. För alla er som håller med: Det handlar inte om er!!! Ibland så gör ni mig så arg! Jag skriver för min skull och för mina nära och kära och jag vet att de uppksattar min blogg. Tror ni att jag har åkt till andra sidan atlanten för att underhålla några där hemma så har ni missförståt det och borde gå och läsa blondinbellas blogg istället. Jag gör det här för min skull och känner jag inte för att blogga, då kommer jag inte att blogga. Känner jag inte för att lägga upp bilder, då kommer jag inte lägga upp några bilder! Ni borde istället uppskatta att det finns en del utbytesstudenter som åker på sina utbytessår och väljer att blogga under tiden, jag är alltid upptagen men jag väljer att ta tid till att skriva några inlägg när jag känner för det. Just nu känner jag för att lösenordskydda min blogg och ge lösenordet till min familj och mina vänner.

Så låt mig få ha den här upplevelsen utan att känna mig stressad över en liten blogg.

Tack.


I FOUND MY PROM DRESS!

Idag åkte jag, Teresa och Brandon till Chandler Mall och kollde på klänningar igen och jag hittade min klänning! Jag vet inte om jag vill visa den än, känner lite för att hålla det hemligt så ni får se när jag har håret fixat och de rätta skorna. Jag kan berätta att det är en kortare klänning, kände inte för att köra på en lång eftersom jag är så kort vilket kommer få mig att se ännu kortare ut! Haha, det är inte alltid så kul att vara 155.

Nu behöver jag bara hitta skor, väska och smycken.

Anica kom upp till Teresa under lunchen idag och sa att de skulle prata. såååå konstigt, de har aldrig pratat utan mig och de såg så allvarliga ut och när jag frågade vad de pratade om vägrade de att berätta. Jag är lite nervös, jag har tjatat hela dagen och skickar en massa sms för att se vad det är de håller på med, haha. De säger bara att det angår inte mig vilket är ännu mer konstigt. Aja, vi får se snare om de berättar.

My best friend :)

Bla bla bla bla bla

Igår vi några timmar i krykan där jag först tog hand om media systemet (eller hjälpte Dylan som fick göra mer eller mindre allt) innan vi gick på en "ubildning" som man måste gå för att få vara voluntär med barn och ungdomar. Efter utbildningen hade vi ett test som jag tror att jag klarade och efter det åkte vi iväg till pedikyr salongen!

Jag har nu vita blommor med gröna "blad" och en guld sten i mitten på mina storårs naglar för alla er som vill ha något att srkiva upp i er intressebok.

På kvällen åkte vi till Youth group där vi gjorde lite roliga saker som vanligt.

Idag var det skola igen! Det var kul att träffa alla igen och det fanns mycket att prata om. Efter skolan åkte jag, Teresa och Morgan och kollade på prom dresses.

Så här kommer lite random saker: Jag tycker verkligen inte om Lauren i Make it or break it!, Jag målade precis om Twinkie the kid's hjärtan, på onsdag ska jag ha min sverige tröja, jag vill ha en pink eller grön promdress - tror jag, jag är beroende av min icke beroende framkallande näspsray, vi hade en väldigt konstig diskussion under lunchen idag, jag provade två prom dresses idag - båda nej, pappa - det jag sa om mien veäerdmaamma och steadärskooorna hände precis som jag sa, jag ska ta med svenska pengar imorgon och visa för lite människor, jag kanske ska på church camp med Teresa, imorgon har jag senior dance som vanligt, jag ska köpa min prom dress online, jag är med i typ alla flight mileage clubs man kan vara med i, nu är det Make it or Break it time!


Bloggar senare

Hade fullt upp igar, skrev en dansrapport och kollade gamla avsnitt av Make it or break it, jag alskar den tv-showen  aven fast det ar sa mycket drama (tyckte mer att det var for mycket drama och det liknade the secret life of the american teenager dar de sager sex i varannan mening). Jag kommer missa nasta sasong av make it or breakit :( Jag far kolla online...

Teresa och jag har some catching up to do efter skolan sa jag kommer blogga lite senare. Kommer lagga upp lite random bilder och fakta..


bounty hunter

Mall. Köpte en väska, ett hårband, en tröja, en topp och ett par glasögon. Vi gick runt överallt och kollade innan vi bestämde oss för att åka till Tukee och gå på bio. vi såg bounty hunter, den var bra, lite rörig ibland kunde jag tycka.

Nu ska jag sova. Kyrkan imorgon och jag ska sköta media systemet så jag måste vara där i tid! God natt 

 

scottsdale mall idag

Idag ska jag, LN och Meghan åka till Scottsdale mall och shoppa :) Jag har ju inte tillräckligt med kläder så detta är ett måste.. Nej, jag kommer försöka att inte shoppa, jag vet inte hur jag ska få hem allt till sverige! Men prom är i maj så vi behöver leta efter klänningar.


Igår gick jag och LN på en dansföreställning vilket jag måste göra för dance. Det var väldigt intressant och ibland kunde jag inte hålla mig för skratt. Tyckte synd om Ellen som var tvungen att sitta igenom det. Vi träffade Erin där som vi satt med men vi träffade också Kyndall och Jennifer.

nu ska jag fixa mitt rum färdigt, ta en dusch och sen åka till the mall.


Random guy, LN, Meghan, Anica, Bridget och jag
12

Klockan är 12 och det är strålande solsken.. Jag tror att det blir några timmar ute vid poolen idag :) Ska smörja in mig med högre än 15 idag dock så jag inte bränner mig.


HEJ BLOGGEN!

Nu är jag hemma i Phoenix! Var hos öron-läkaren idag och fick svar på varför mina öron gör ont nät jag flyger och åker bil och varför jag får ringljud och ljudloss när det är för högt ljud. Jag har något som heter 

Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta om mitt break. Jag var i Vegas! Vegas är verkligen ashäftigt, alla ljus som blinkar och hotellen som är helt magiska. Jag har ADLRIG sett så mycket spel och folk på gatorna delar ut kort där det är bilder och nummer till förmeldlingar om man vill ha lite kul med en kvinna. Det luktar rök och alkohol överallt och jag skulle aldrig stå ut att vara där i en vecka. Det känns redan som att man har varit där pga. alla filmer och historier man hört. Jag åker hellre dit när jag är 21 så man kan göra lite saker. Jag och Ellen åkte bergochdalbanan i NY NY 4 gånger vilket var väldigt roligt om ni frågar mig! Även fast klimatet är väldigt likt Arixona i Nevada gillar jag Arizona mer men det är kanske för att jag är van vid AZ och det är mitt andra hem!

Kingman är en liten stad som är lite old-fashion vilket är stencoolt!

Påvägen till Vegas stannade vi vid Hoover dam. Jag vet inte riktigt hur mycket ni vet om Hoover dam men för er som inte riktigt vet vad jag pratar om och har sett transformers, Hoover dam är med i filmen. Ganska coolt! Vi pratade mycket om Hoover dam i history så jag visste en massa bakgrunds historia.

Vi besökte även Grand Canyon West vilket var magiskt! Jag älskar Grand Canyon och tycker verklugen att det är mer en ett stort hål och grand canyon west var så vacker och man kunde verkligen se the colorado river och all! Om ni hört om människor som flygit över grand canyon så är det förmodligen grand canyon west eftersom det tydligen inte är tillåtet att flyga över "vanliga" grand canyon.Bro'n som byggs vid Hoover dam

 
Ellen i Arizona och jag i Nevada.. Stat-gränsen går precis där.


Jag i Arizona och Nevada samtidigt


Min amerikanska familj vid Hoover dam symbol


Classiska Las Vegas skylten


Vi


NY NY


In Las Vegas


LN


Tellow


Familjen


The Lion king


Vi och Green


Vi och Yellow


NY NY


Ellen, jag och mina amerikanska g-parents


Jump picture 1


Jump picture 2


Grand Canyon west (jag var LIVRÄDD, det var rakt!!! ner från där.. Becky var förmodligen mer rädd än vad jag var)


Jag och min Lillasyster på kanten


Not as scaryFamiljen


No, I have no idea who the guy in the blue shirt is..


I'm on the top of the world


Ellen

Kingman

Jag har sett Vegas, Kingman, London bridge i Lake Havasu, california, Grand Canyon west och jag har umgatts med min amerikanska familj. Imorgon aker vi hem till alskade Pheonix, har har det varit underbart och i phoenix ar det over 30 grader! Gissa vem som kommer ligga vid poolen de narmsta dagarna?! Formodligen Pepper men forhoppningsvis kan jag spendera lite tid ute ocksa.

Jag har tagit runt 1000 bilder sa jag kommer kunna visa er en massa nar jag kommer hem!


Spring Break!

Nu ska vi snart åka till kingman! Vi stannar först vid ASU innan vi fortsätter mot Kingman. Vi kommer att åka till Vegas, Hoover dam, Grand Canyon West mm. Vet inte om jag kommer blogga, beror lite på, men när jag kommer tillbaka kommer ni få se massa bilder.

Vi ses på Torsdag!

"I hate americans"

Igår var jag, Ida, Suzi, Brent och christian ute och åt sushi! Det var nog den godaste sushi jag någonsin ätit! Under middagen så säger brent, vill ni tävla om vem som kan säga I hate Americans högst. Jag och Ida hoppade på tävling och det slutade med att Ida sa de så högt så vi fick abryta tävlingen för att inte bli utkastade men jag hade gärna fortsatt.

Efter middagen åkte vi till Brent's mammas hus i Paradise Valley som var helt magiskt. Utsikten var oslagbar och man blev nästan lite deprimerad över att det var så vackert. Hon hade ett jätte mysigt litet poolhus, en pool som det ser ut som att vattnet går ut över kanten och själva huset var ju bara underbart. Vi satt där, utomhus och åt äppelpaj med levande ljus.Hahaha, jag ser ut som en köttbulle!!

Inget att gora

Vi har inget att gora for Mrs.D ar en underbar manniska och later oss ha en ledig dag innan break. Kul att Teresa inte ar har, jag saknar henne! Jag sitter med killarna men istallet for att spela spel kollar jag upp klanningar for Prom.

Nu ar det snart lunch sa jag ska ga och packa ihop.

En dag kvar till springbreak

Idag kändes det som fredag, vilket det inte var. Vi gick på the fashionshow som jag skulle ha varit med i och såg mina vänner :) Vi satt en hel grupp som skrek när de kom ut på catwalken. De var jätte söta och klänningarna var vackra men jag tror inte att jag kommer köpa någon därifrån. Personalen var grinig och lär oss knappt ta bilder efteråt och hotade med att hoppa in i bilden. De kändes lite svenskt, amerikaner är så vänliga annars men nu var det ut och hej då. Efter det åkte vi (Ellen, Bridget, Meghan och jag) till In and Out burger och åt lite och snackade. Deras Milkeshakes är helt underbara, jag som har drukit läsk varje gång jag varit där.. F my life.

Två prov imorgon, jag är trött och ni hör mer från min imorgon!


I have nothing to do

Yesterday we went to the volleyball game against DV (our rivals) and it was fun! DV won so we (Anica, Meghan and I) picked up saxon and then went to his house to cheer him up. His mom is my dance teacher's sister(Ms.Swimmer). All of us went to baja fresh for dinner and the food was amazing! Today I told Ms.Swimmer that I hung out with her sister and she thought it was pretty funny.

I have Pc 101 right now and since I'm finished with all the assignments I have nothing to do.. After school I'm going to Ellens track meet to see her run. Anica and her mommy are going to the track meet too so that'll be fun.

Bye


okej

Anledningen till att ni inte ser bilder fran spirit week: Kameraforbjud i skolan

Om mig och Anica och att vi inte umgas: Vi umgas mycket, jag ser henne minst 1/gang varje dag och vi skriver lappar till varandra nar vi har samma klassrum men olika perioder. Hon ar en av mina narmsta vanner och vi ar namare nu an vad vi nagonsin varit, aven nar vi bodde tillsammans.


MY WIIIIIIIIIIIG!

Idag var det Nerd day.. Det var inte många som klädde ut sig vilket var lite tråkigt.. Jag var en av de tråkiga..

Skolan var seg idag och jag var tröttare än tröttast.. Jag hade verkligen en DGAF dag, håret var inte ens borstat utan jag satte upp en halv taskig knut. Vanligtvis fönar jag håret och ibland lockar jag det men idag brydde jag mig inte.

Efter skolan skulle jag och Teresa gå på tennismatchen men jag såg inte hennes bil på parkerings platsen men istället såg jag en bil som stannade och det var Lucas som undrade om jag ville ha skjuts så det var perfekt eftersom det var iskallt och fuktigt ute. Teresa ringde någon minut senare och berättade att hon inte hade åkt än och att Tennis matchen var inställd pågrund av regn. Påväg ut från parkeringen så ser vi Zach (Lucas och Zach är bästa kompisar) och Zach hoppar upp på flaket på bilen och står upp och skriker och vinkar till människor vilket inte var så förvånande. Mr.Kipper (rektorn) såg honom när vi svängde och sa att han måste sitta ner. Påväg hem till mig var det ett sped bump som vi åkte över och Zach, som satt på flaket börjar skrika MY WIG! MY WIG! Han kollade runt och skrek sen I FOUND IT! Wigen hade flyigt av och landat någon annanstans på flaket och han trodde att den hade flygit av och landat på vägen.

Ikväll vill Anica gå och se volleybollmatchen så jag kanske går med henne på den. Saxon spelar så hon måste väl mer eller mindre gå när det är hennes bästa kompis som spelar.
Make it clear

Teresa = min basta kompis
Becky = Min vardmamma
Ellen = Min vardsyster

Therese= forra vardmamma - skriver inte om henne
Emily= forra vardsyster - skriver inte om henne


The week before spring break

Nästa vecka är spring break vilket betyder att jag har FÖR mycket i skolan just nu..

I helgen var vi upptagna - som vanligt. På Fredagen var det Mr.Pride som var en pageant där killarna tävlda om att bli Mr.Pride. Killarna dansade, sjöng och bjöd på sig själva. Jag blev väldigt besviken när det visade sig att de inte fick gå utan tröja i swimsuit delen.  Mickey som jag har english med vann! 2 av killarna sjöng guy-love från scrubs vilket var helt underbart men det var bara så kul hur mycket de bjöd på sig själva! Det finns en video men den fungerar inte men så fort jag kan få tag på den så ska jag visa!

Urban uppträdde och det hade kunnat vara bättre. Killarna var bra men jag var gad att jag inte gjorde urban denna gång eftersom det inte var så bra. Efter tävlingen hängde jag med en massa kompisar. Vi åkte till Sonic där alla andra var.

I lördags så bowlade alla utbytesstudenter från min grupp. Det var kul att se alla eftersom jag inte har träffat dom på ett par veckor.

Igår satt jag uppe för sent och min hjärna kunde inte varva ner snabbt enough så när jag vaknade imorse mådde jag inte så bra och under hela dagen kämpade jag för att hålla mig själv vaken. Teresa hämtade mig efter skolan och vi hängde lite här innan hon åkte till läkaren. Lite senare somnade jag och sova några timmar så nu är jag pigg och klockan är 23.45 här.. F my life.

Vi har spirit week now, idag var det klubbdag så man skulle ha på sig en klubbtröja eller ne skoltröja. Zach kom såklart i full jägarutrustining. Helt täckt i kamoflage, stråhatt, STOR håv och en stor grön campa-style ryggsäck med en goseälg som stack ut. Haha, Zach outfits är nästan vad jag mest fram emot den här veckan! Ingen går in så mycket för spirit som Zach. Imorgon är det nerd day. Jag kommer förmodligen bara ha glasögon och en flanell shorta.. Orkar inte klä ut mig för mycket.


Nu ska jag sova.


Twinkie The Kid - Hostage

Så Garrett har en Twinkie Holder (så att hans twinkies inte blir mosade) som ser ut som en liten Twinkie Cowboy. Twinkies är typ äcklig sockerkaka med äcklig grädde i, inte så goda.. Den här Twinkie The Kid hållaren är jätte söt och jag älskar att leka med den under lunchen. Den betyder mycket för Garrett och jag får bara leka med den under lunchen, sen vill han ha tillbaka den. I fredags så glömde han att ta tillbaka den och alla sa till mig och behålla den så han får panik. När Teresa kom och hämtade mig efter skolan i fredags så berättade jag om en fantastiska ide som jag fått under min sista lektion.

Här:

http://www.facebook.com/album.php?aid=162484&id=541776192&l=0755f4a032


God natt

Jag tänkt blogga men har min lilla dator och alla bilder är på stora och LN lånar den just nu.. Kyrkan imorgon bitti, jag ska hjälpa till med media systemet imorgon och det ska bli kul! Kollade precis på 500 days of summer. cute movie. trött..

 

God natt


Trådlöst internet!

Vi fixade trådlöst idag så nu kanske jag kommer blogga oftare :) LOVE IT!

Nu ska vi åka och bowla, bloggar när jag kommer hem!

Love them!


Lämna mig ifred - tack..

Drama drama drama... High school känns verkligen som högstadiet ibland. Alla PE tjejer kom till mig och pratade för de såg allt igår och de tycker att hon är dum i huvudet.. Samma tjej kom fram och prata igen efter lektionen och jag visste att om jag sa ett ord så skulle hon börja igen och jag orkade verkligen inte. Swim kom utspingandes och stod med mig och bad henne att gå där ifrån. Tjejen sa att hon skulle uppksatta om jag höll det för mig själv istället för att blanda in alla andra - vilket jag inte har gjort. Imorse kom en tjej fram till mig och berätta att tjejen som allt hände med hade berättat för henne och bad mig att berätta vilket jag sa nej, det är mellan oss. Hahhaha, hon kommer upp till mig och berättar att jag inte ska berätta för alla när det är vad hon gör! Swim sa iallfall att vi kommer ha mötet imorgon. Jag är bara så trött på high school drama, AAAAAH.

Imorgon är det fredag och Mr.Pride! Haha, ser så fram emot M.Pride vilket är en "skönhets tävling" för (senior) killar men de baseras mer på personlighet mm. och det var lärarna som bestämde vilka som skulle vara med.

Och jag slutar med lite bilder från en video vi spelade in och ett medelande till er som ser detta: We're sooo fluffy wierd!Fudging drama


Min dag startade väldigt bra! Allt var bra och jag var glad. Men.... 

Idag hade jag mitt första riktiga high school drama idag.. och såklart var det i dans. Jag hatar dance, jag HATAR dance! J*vla junior company!!! En tjej i min gruppen bestämde sig för att hon skulle prata med mig efter att ha varit otrevlig och visat sjukt mycket attitud och jag kände inte för att prata så hon blev skit arg. Jag sa bara att jag inte kände för att prata och att vi kan ta det senare och gick men hon skulle bestämmt prata nu. Hon berätta vad jag gjort fel och att bla bla bla och det slutade med att the bell ringde och jag gick och hör henne kommentera en väldigt onödig kommentar som jag inte ens vill skriva här så jag vände mig om och kollade på henne, då släpte hon the f-bomb och följde efter mig jagandes och sa saker.

Jag bara gick, ville inte stanna och bråka. Jag såg Tyler när jag kom ut och sa att han måste gå med mig eftersom jag var så rädd men det slutade med att jag småsprang iväg när jag såg att hon bytte väg och kom näramre. Jag började gråta eftersom jag var så arg och rädd och jag tänkte inte på att jag gick gråtandes i de FÖR fulla hallways och jag armbågade en kille och gick rakt in en annan liten kille.. Jag var så glad att jag hade PC101 eftersom jag grät hela lektionen och Branden fick hjälpa mig med allt för att det skulle bli klart medans jag grät.

Efter skolan så förstod jag att jag var tvungen att gå och prata med Ms.Swimmer om att jag kände mig hotad och att jag inte vill fortsätta med min dans och jag att jag droppar dance. Teresa, Barry och Brandon kom till skolan och jag fick en massa kramar och lyssna på när jag pratade om f-ing drama och Barry och Brandon klättrade på väggarna (bokstavligen). Jag berättade allt för Swim och hon var på min sida och var så sjukt förstående och vi pratade i säkert 1 timme om hela situationen. Det kändes så skönt efteråt eftersom hon var så förstånde och hjälpte mig med allt och inte för att jag känner mig tryggare just nu, känns fortfarande som att hon kommer slå ner mig men nu vet jag vad jag kan göra och om alla konsekvenser.

Jag är stolt över mig själv eftersom jag inte sa något dumt överhuvudtaget och försökte att gå iväg för att undvika drama. Jag är så jäkla done med dance, no kidding. Jag ville så gå in och säga tack för mig men då hade jag låtit henne vinna. Vad är det med High school och drama? I don't get it! VÄX UP!!

Jag har iallfall världens bästa kompisar och vi bestämde oss för att chilla och sen åke vi till the mall. Cardancing och svenskchoklad, kan det bli bättre? Jag missade dock fitting för en fashion show jag skulle vara med i men jag ville hellre spendera tid med gänget och må bättre vilket var ett bra beslut.

Nu väntar jag på min familj, de kommer komma hem med paradise bakery och så ska jag berätta om vad som hände.. Inte så kul för Becky att få ett sms där det står: high school drama, är kvar i skolan, måste prata med swim. Bye

15 nya kommentarer.. jag läser och svarar när är mitt huvud inte gör så ont!

en fraga

Jag kommer formodligen borja med att svara pa fragor nar jag har fatt in ett par sycken men nu sag jag en fraga som jag valde att svara pa.

Fraga: Hej två frågor....
Är det så mycket "junkfood" så långt ögat når. Liksom är det svårt att hitta så att säga "nyttig mat"?
Och har du smakat corn dog en ???har alltid undrat om det är gott(ser inte gott ut!)

Svar: Nej, du kan hitta sallader och annan nyttig mat med de flesta resturanger ar kedjor och har snabbmat. Onyttigt ar sa gott! Nej, jag har inte atit conr dog an. Jag kommer formodligen inte smaka det heller eftersom jag ar vegeterian.

Soooo

Skrivet Igar:


Idag var jag i skolan. Efter skolan hängde jag med Teresa och vi spelade in en videoblogg som jag inte är så säker på att jag vill visa.

Jag har verkligen ingenting att berätta. Jag kan berätta lite rendom stuff: Anica och jag skickar lappar till varanda eftersom vi har samma klassrum med perioderna efter varandra. Teresas hår är inte lika gult längre. Jag är fortfarande blek. Garett hade sin lunch idag. Vi hade vikarie i marketing, det var Liz (i min dansgrupps) storebror. Girl scout cookies är så gooda. Jag upptäckte precis att jag förmodligen stavade goda fel. Imorgon ska det bli 76 f. Jag och Teresa ska sola imorgon. I helgen ska jag bowla två gånger. Jag har inte glasögon men använder galsögon bara för att jag tycker att det är snyggt. Jag måste vara i skolan 7 imorgon, som vanligt. Jag och Anica ska på nästa hemma baseball matchen. Jag tycker att  Jag ska ta en dusch snart.


Vienna? Really?

Jake, The bachelor valde Vienna.. Aldrig har jag blivit så upprörd över ett fånigt dejting program.. Jake som var så söt, jag hoppas att de får fula barn!

nagra fragor

Fraga:

Hej! Du har en helt underbar blogg ska du veta! :D

Jag blir jättepepp att åka varje gång jag ser att du har uppdaterat, men jag vet fortfarande inte om jag ska göra det. Det kommer och går i vågor, ibland vill jag bara åka iväg samtidigt som jag ibland bara vill stanna hemma med mina kompisar.
Jag är rädd att jag kommer sakna dom och familjen alldeles för mycket om jag åker. Men nu börjar det bli dags att bestämma mig, så jag har lite ångest. Hur var det för dig? Var det värt det att åka?

Svar: Det du kanner tror jag att majoriteten av blivande utbytesstudenter kanner! Jag var inte riktigt en av dem, jag visste att jag ville aka och jag visste ocksa att om jag inte akte sa skulle jag angra mig sa fruktansvart mycket. Akte jag och kande att jag inte kunde sta ut sa hade jag iallfall forsokt och visste att det inte var min grej. Om det var vart det att aka? Varje sekund! Det har ar det basta jag har gjort och jag ar sa fruktansvart glad att jag tog steget och akte.

 

Fraga:

Har två frågor som jag inte hann skriva på frågeinlägget:

-Var det svårt att komma med i Urban Dance Group(elr vad ni nu kallar det :P)?

-Ungefär hur många läsare har du / dag?

Hoppas du får det super i din nya värdfamilj :D

Svar: Nja, inte for mig. Jag gar I samma dansklass som tva av kaptenerna och jag var en av de basta redan forsta dagen. For andra tjejer var det svarare, de hade stor audition och bara de basta blev valda.

Det varierar men de tar alltid over 250 unika lasare/ dag och over 500 sidvisningar/dag.

Jag har det redan super I min nya vardfamilj men tack J

 

Fraga:Jag såg en tidigare film du gjort och började undra.. ni bor alltså två utbytesstudenter hos samma familj?

Svar: Nej. Jag och Anica (fran tyskland) bode tillsammans I var gamla vardfamilj I 2 mander innan hon flyttade ut.

 

Svar: blir man aldrig påkommen när man "flamingoar" ett hus?
Är invånarna med på det hela eller kan folk bli sura?

Svar:Jag vet inte, jag har inte blivit pakommen. Nej, de flesta ar med pa det.

 

Fraga:

Heej,
Jag undrar bara, hur visste du att du ville just till USA, jag har länge velat åka på utbyttes år just dit, men nu har jag börjat fundera på andra engelsk talande land. Ja hur visste du att det var just dit du ville?
Kram.

Svar: Jag sager bara en sak: High school spirit! Det ar sa magiskt och ingenting du kan uppleva nagon annanstans, iallfall inte pa samma level. Jag var saker fran dag 1 men idag kan jag undra varfor jag inte valde brasilien eller nagot liknande men da handlar det bara om landet, inte om spraket eller skolan. England var aldrig nagot jag tankte pa och Australien kom inte heller pa tanken trots att jag garna skulle bo dar. Allt handar om High school spirit!


17.5 coummunity hours

Idag har jag spenderat hela dagen i kyrkan. Imorse valde jag att vara i the nursery och hjälpa Alexis så jag fick 1 timmes community service hour. Efter det hade jag 2 timmars jobb där jag gjorde lite allt möjligt för jme så jag samlade ihop lite fler timmar medans Becky och Ellen var på mission trip möte med alla andra. Efter att jag var klar så höll girls scouts'en på med en international day i kyrkan så alla hade olika länder och Bethany's (från youthgroup)grupp hade Sverige så jag stannade 2 timmar och hjälpte dem med att prata lite om sverige och klippa snöflingor. Efter att jag var klar med det (som jag fick 2 community service hours från) gick jag in till Jme's kontor och vi satte igång med arbete inför youthgroup så jag fick en extra timme.

Anledningen till att jag måste ha 20 timmars community service hours är för att min amerikanska organisation kräver det.

Under youthgroup gjorde vi volunteer work genom att städa och fixa i kyrkan vilket jag fick 1 timme för. Jag samlade alltså ihop 7 timmar idag! Igår samlade jag ihop 7 och jag hade 3.5 timmar sen tidigare. Jag har nu endast 2.5 timmar kvar och det gick så fort! Jag kommer förmoldigen göra över 20 timmar och jag tror att det är bra, jag har såklart en journal över mina timmar där den ansvarige fyller i allt som behövs och jag gillar verkligen att hjälpa till. Nu förstår jag varför vissa männsikor hjälper till utan att ta betalt, det ger en känsla av att man har gett något.

Imorgon är det skola igen, helgerna bara flyger iväg och likaså gör veckorna. Kan jag ha det lit tråkigt så det känns som att tiden går mer långsamt tack?


Min vackra lillasyster


That's me

Sötnosar


Vi delade ut sticker på toppen


Och satte några på Min värdmammas rygg!