Arkiv Stephanie Ammerman -

Jag tror jag vet!

Det känns som att jag vet vilken skola jag ska välja nu! Det känns väldigt bra och på hela listan var det den skolan som jag fastnade vid mest. Håller på att fylla i pappret nu, känns det fel sen så kan jag byta. Imorgon skickar jag in min acceptance form, om jag inte ångrar mig under natten såklart.

Jag väntar lite med att berätta vilken skola jag har valt och varför!


good night

Ska unna mig själv 7 timmars sömn inatt! Jag vill verkligen ha en ledig dag på fredag och tack vare att jag offrade min helg så är jag nästan klar med min hemtenta. Tänk att få en hel dag ledigt, att bara få göra precis vad jag vill, utan att det är lov. Förhoppningsvis behöver jag inte sitta med det dumma projektarbetet som ska in fredag för ska jag vara helt ärlig så behöver jag inte bry mig om skolan något mer. Jag har redan sökt och nu skulle jag nog rent tekniskt kunna hoppa av skolan helt. Skulle ALDRIG hända men så att jag bara har sovit några timmar under de 2 senaste dygnen är bara mitt egna fel och jag behöver faktiskt inte bry mig så mycket längre.

Nu ska jag sova! God natt!

svar på frågor

Jag har frågor och hoppas verkligen att du svarar på dom!
Jag ska åka som utbytesstudent till USA 2012-2013..
(Jag var på en intervju hösten 2010 och blev då antagen)

1.Det känns som en evighet dit, det jag undrar är om tiden går snabbt, eller hur man ska göra för att liksom få den att gå snabbare, om det ens går?? tips??
2.När brukar allt komma igång, papper, ansökningar osv..
3.Det där pappret över, med anteckningar.. Kommer man kunna se dom?? skulle vara spännande..
ha det bra :)

1. Försök att inte tänka och fantisera så mycket, då kommer det gå jätte snabbt och helt plötsligt är det dags att åka. Umgås mycket med vänner, lycka får tiden att gå snabbt.

2: De börjar under hösten, du kommer förmdoligen ha halt klart i oktober/november om du börjar tidigt.

3: Haha, jag vet!? Egentligen var det bara läkarundersökning, mina betyg och ett letter of rec. Inget jätte intressant men kolla inlägget jag la upp innan detta så ska du få se vad som pågår!

College

Många av er är säkert lite irriterade på mig över att jag inte har berättat om mina studieplaner, jag ville vara säker på att det blev något så nu kanske jag ska berätta vad som pågår.

Jag har varit på möte hos Explorius ett par gånger i år, jag deltar i deras Go Campus program vilket är ett stipendiumprogram för att studera på College och University i USA, 1-4 program. Jag är första svenska studenten som deltar och igår fick jag 12 skolor (i olika delstater) med olika mycket stipendium och nu är det upp till mig att välja vilket jag vill gå. Det kommer fortfarande kosta mycket pengar men jag anser att det är värt att investera de pengarna i min utbildning, jag vill verkligen det här!

Som ni säkert vet vill jag bli läkare så jag har valt en Pre-med - Biology major men jag funderar starkt på göra en Pre-med fast med Chemistry eller Biochemistry. Det spelar egentligen ingen roll vilket major jag har sålänge jag läser alla kurser som gör mig behörig till Med School.

Efter att ha googlat på skolorna och undersökt har jag kommit fram till några favoriter. Vi får se vilken det blir, senast måndag har jag bestämt mig. Jag kommer inte åka tillbaka till Arizona även fast det skulle vara underbart så är det dags för ett nytt äventyr. Det blir inget California heller (vilket är nästan allas dröm) och dit vill jag inte heller, hade inte tackat nej till San Diego state men nu fick jag inget erbjudande därifrån och skolorna där låter inte så lockande. Jag kommer förmdoligen hamna i ett superamerikanskt ställe, gärna en liten stad, som skiljer sig från NYC, Phoenix och Cali. Jag vill till ett nytt ställe, jag vill bli kär i en ny stat även fast Arizona förmodligen kommer ligga mig närmast hjärtat och som tur är kommer jag kunna åka till AZ hela tiden och träffa min älskade amerikanska familj. Jag kommer även kunna umgås mer med min farfar, eftersom han bor i USA, så det blir många besök till Portland och jag längtar. Det är dags för ett nytt äventyr - nu gäller det bara att bestämma vart.

Det ajg tänker på när jag väljer är främst socialt och utbildning. Jag kollar om skolan har ett football-team, om de har många klubbar, hur ser living och meal plans ut, har de Pre med och är utbildningen bra.  Det är mycket nu och många nära och kära är med mig i valet, jag har 2 skolor just nu som mitt hjärta säger att jag ska till. Igår var jag kär i 11 utav 12 men efter mycket googlande så tror jag att jag vet vart jag vill gå.

Jag ska iväg igen, och denna gång blir det minst 4 år, det kanske blir resten av livet. Vem vet? Just nu står jag inför valet att välja skola, kanske det svåraste valet hitills. Nu är det dags igen och jag längtar!


energi

Jag har mycket att göra den här veckan och såklart väljer min dator att sluta fungera och dö just när det är som stressigast. Ibland ser jag det som tecken att när datorn dör är det dags att gå och lägga sig och inte sitta uppe med telefonen istället och bara få några timmars sömn för andra natten irad. Att man aldrig lär dig.

Var det någon imorse som tänkte åka tunnelbana men blev fast? Jag kom till Gullmars och kunde inte komma fram pga. alla människor, såklart så hade jag inga varma kläder på mig idag när jag fick gå till skanstull för att sedan gå till skolan. Det var länge sedan jag frös så mycket, hur kommer det sig att dagen när det är iskallt ska det ske en olycka och det blir kaos i trafiken? Känns så typiskt. Tur att man går i skola på Södermalm och inte på andra sidan stan, det hade aldrig gått.

Jag köpte 4 energidrycker idag, har druckit två än så länge. Jag vill inte ta en tupplur nu och inte kunna sova inatt utan jag vill vara vaken tills det är läggdags och sova länge. Jag har inte tränat på hela veckan och egentligen borde jag inte träna ikväll men det kanske blir så att jag åker och tränar i 30 minuter bara för att man mår så bra av det. Min hjärna fungerar inte riktigt som den borde idag men genom lite träning kanske jag mår bättre fysiskt iallafall.Jag försöker verkligen se ledsen ut så att ni ska tycka synd om mig. Patetiskt? svar positivt.

trött tjej

Trött dag idag! Sov 3 timmar innan klockan ringde och det var dags för sätta ett leende på läpparna och åka till skolan. Körde på solglasögon hela vägen till skolan, solen var inte ens framme... När jag kom till skolan var det inte direkt full styrka men det blev bättre under dagen och i slutet var nästan hela klassen i skolan. Jag gick såklart på överskottsenergi och sprang runt och dansade, folk måste vilja slå mig! Efter en rolig ledarskapslektion åkte jag på ett litet möte som orsakar att jag inte får ordentligt med sömn i natt heller.


Trött tjej som förstod att det bara skulle bli 3 timmars sömn..


Sen råkade jag gå förbi en hög med Energidryck på Ica som jag fick leva på

hard decision

Just nu är jag överlycklig men oj så förvirrad. Jag står verkligen inför ett svårt val, hur ska jag kunna välja?!

"Jag kommer direkt ifrån..."

Skivan igår var super rolig! Dansgolvet var fullpackat och det var en härlig mix av människor. Temat var "Jag kommer direkt ifrån..." och jag kom som sagt direkt från ugnen. Jag älskar när människor som jag inte känner kommer upp till mig och berättar att de tycker att jag är så härlig och att jag sprider så mycket positiv energi. Man blir så glad och speciellt när de berättar att när de ser mig i skolan smittar min energi - härligt!

Bilder:


Pepparkaka!

Jag har släpat runt på en pepparkaka runt hela stan idag. Jag är van vid att folk kollar konsigt på mig men idag var det ovanligt många och visst brukar de inte skratta i vanliga fall? "Du är visst tidigt ute" - "Ja, man måste börja i tid"..

kan sötsuget bara försvinna?!

Jag har ett sjukt sötsug, jag är sugen på godis jämt! Jag försöker att äta en frukt, äta något annat, tänka bort det  men det går inte och helt plötsligt så har jag (ofrivilligt) käkat en massa godis - snacka om i-landsproblem nummer uno. Det är bara så jäkla jobbigt att jag har flera påsar med Reeses i min byrå och jag vet att jag inte borde äta en massa men mitt hjärta säger ÄÄÄT.

Nu ska jag göra mig iordning för att åka förbi Pappas jobb och fixa det sista på pepparkakan och sedan till Anna för att göra oss iordning för skivan ikväll. Kommer bli grymt kul!


Pepparkaka

Jag och Pappa har jobbat på min klädsel för skivan imorgon. Temat för skivan är "Jag kommer direkt ifrån..." och ag ska vara en pepparkaka - jag kom direkt från ugnen. Hahaha, absolut bästa kostymen! Snacka om att vi har jobbat med den här, förhoppningsvis får jag lite beröm för mitt hårda jobb.
är du normal?

När min klass besökte Levande Historia så var vi på utställningen (o)mänskligt och en fråga som jag inte riktigt kan släppa är: "Är du normal?" När den kom upp var mitt första svar nej, jag är inte normal.. Direkt efter tänkte jag på: "vad är normalt? hur defineras normal?".

Det här får jag upp när jag klickar definera normal i google: conforming with or constituting a norm or standard or level or type or social norm; not abnormal; "serve wine at normal room temperature"; "normal diplomatic relations"; "normal working hours"; "normal word order"; "normal curiosity"; "the normal course of events"

Varför vill man vara normal? Skulle jag få höra att någon beskriver mig som att jag är en "helt normal tjej" skulle jag bli förolämpad,  et är kanske för att jag gillar att sticka ut och nu när normalt är att följa sociala normer så låter det bara tråkigt. Vem bara för att jag gillar att inte följa sociala normer, är jag onormal då? Vem bestämmer egentligen om jag är normal eller inte?

Alla människor har fördomar och förutfattade meningar, om någon sticker ut ser vi genast det som onomalt och vi sorterar människor. Jag vet att jag själv gör det och jag gjorde det senast idag, varför?! Jag känner mig så elak men det går inte att låta bli, varför sorterar vi människor pga. utseende? Jag sticker nog inte ut så mycket med mitt utseende, ibland gör jag det när jag kommer med mina rosa gummistövlar, rosa väska och rosa jacka men annars kommer jag i min tråkiga skinnjacka och ser ut som vem som helst - när det kommer till kläder. Jag har funderat på att fråga mitt hår rött, då menar jag Ariel rött, men det finns två saker som stoppar mig: Jag är osäker på att jag kommer passa i det och jag vill inte att folk ska tro att jag är konstig... Varför är jag så rädd för andras åsikter, jag vill inte bli sorterad pga. utseende. Mitt beteende - fine, men utseende, nej det går inte.. Jag beundrar verkligen människor som inte är rädda för att köra sitt race och kommer precis som dom är, jag går istället runt - omedvetet - och försöker "passa in", försöker vara normal..

Jag hoppas att det inte finns någon människa som egentligen vill vara normal, vi vill vara unika och gärna sticka ut. De som sticket ut mest är de man kommer ihåg och de är dom jag vill kalla för onormala - de coola människorna i dagens samhälle. Bort med alla tråkiga normer om hur saker ska vara och framför allt: ta bort normal ur ordlistan!


Bara en helt "normal" dag i en helt "normal" tjejs liv.. Eller?

"jag ger upp!!!"

Ibland är det riktigt jobbigt att behöva gå upp klockan 8.30 på lördagar för att hålla i lekgympa men när man är där förstår man verkligen varför man offrar helgerna till att få umgås med alla härliga barn! Mitt första pass är lekgympa där barnen är 2-3år gamla, dom är supersöta och alltid så glada. Det är super kul att se utvecklingen, i början är de blyga men för varje pass visar de sina personligheter mer och mer och man blir bara ännu mer fäst vid dom.

Mitt andra pass skulle kunna vara passet från helvetet, äventyrsgympa med barn från 4 och uppåt men eftersom jag ligger på ungefär en 7årings nivå ibland så är det en höjdpunkt i veckan. Jag älskar alla mina äventyrare, de har så mycket energi och det syns verkligen att de uppskattar en. Jag kittlar mina barn väldigt mycket och de älskar när jag jagar dem och brottar ner dem för att sedan kittla ihjäl dem. Det händer ofta att jag har högar av barn över mig men jag brukar vara lite starkare och få bort dom, men inte idag..

Passet började som vilket annat pass som helst, jag var dock extra trött idag men annars flöt allt på. Vi körde uppvärmning och sedan blev det bana, under banan stod jag som ett hinder så att de måste komma förbi mig utan att jag fäller dem. Det gick bra åt en början tills en arme av ungar brottade ner mig och släpade mig över golvet till väggen där tjockmattan ska stå, där fanns ett rep som ska hålla fast tjockmattan mot väggen. Samtidigt som jag hade 4 barn som höll fast mig band ett annat barn fast min fötter så att jag inte kunde rymma, sen hoppade alla barn på mig och kittlade mig. Jag låg och skrek på den andra ledaren, Sandra, och försökte göra allt för att komma loss och få bort barnen från mig. Tillslut skrek jag att jag ger upp, barnen tog en paus innan en av tjejerna skrek att de inte tror på mig och så fortsatte tortyren.. Jag tyckte väldigt synd om mig själv. Tillslut var det dags att plocka undan och jag kunde komma loss!

Levande historia

På morgonen idag hade jag fysiklaboration, gick toppen och vi 7 som var där njöt av att lugnet och diskussionerna som kunde föras utan problem. Jag hade haft lite sko-knas innan jag skulle till skolan så jag hade haft en stressig morgon men när jag kom till skolan blev jag lugn och taggad.

Efter labben blev det il piatto för ovanligheternas skull, vi äter där typ varje dag! Deras sallader både ser och smakar ljuvligt! Vi åkte till Åhléns och sminkade oss lite för att ta dö på tid, jag kom därifrån redo för att gå ut och parta, ögonen var mörka! Philip hade ringt mig kvällen innan för att fråga om hur man tar sig till Levande historia dit vi skulle idag och eftersom jag inte kan förklara utan vet vart set ligger så kom han och hämtade upp oss och så körde vi till gamla stan.

På museet fick vi större inblick i hot mot mänskliga rättigheter och vi fick även ta del av vad Sverige har gjort för negativt. Det var väldigt intressant och work shopen vi fick göra var lärorik.


Il Piatto!


Fick en ros av någon som sa att han tyckte att jag var den vackraste han sett (ja, eller så var det kanske inte riktigt.. De kanske delade ut roser i marknadsföringssyfte)


Philip


Tjejor


Haha

Yrkesdag

Idag var det yrkesdag på JENSEN södra. Vi var 9 personer ur min klass som närvarade och det var inte bättre i andra klasser! Såklart var denna dag ganska onödig för mig eftersom jag vet vad jag vill bli och eftersom jag inte har något intresse what so ever att studera i Sverige och för mig att sitta och lyssna på what KTH har att erbjuda eller vad en ingenjör gör kändes som bortslösade timmar...

Min första föreläsning handlade om Jurist yrket och det var kvinna som hette Anita som berättade om sin historia om yrket i allmänhet. Hon var väldigt inspirerande! Hon pratade inte bara om juristyrket utan även om att inte bestämma utbildning utifrån studieort och att vi ska tänka efter innan vi väljer att gå in helhjärtat eftersom vi ska arbeta med det arbetet i FLERA år framöver.

Andra föreläsningen var en plåga, jag hade valt att höra på om LO och jag förstår verkligen inte varför. Jag vet inte om det är så bra att jag blandar in mina politiska åsikter i min blogg men jag respekterar allas åsikter så som jag vill bli repsekterad för mina. För er som inte vet vad LO är så står det för Landsorganisationen och det är helt enkelt Facket - ett förbund som ska se till så att man har det rättvist på arbetsmarknaden, typ. LO samarbetar med Socialdemokraterna och det märks. Jag vet inte hur mycket ni vet om LO men de ger bidrag till S varje år, tror det ligger runt ca.6 miljoner kronor vilket betyder att genom att gå med i LO stödjer man S.  Det kändes som att jag satt i 45 minuter och lyssnade på en dålig kampanj med en männsika som inte riktigt visste vad hon pratade om. Jag tyckte att det var riktigt jobbigt att sitta därinne och lyssna, jag satt och vred mig och kollade på klockan konstant. Visst, facket har sina fördelar men varför går så pass mycket pengar till socialdemokraterna? Varför kan inte de pengarna vara kvar och hjälpa medlemmarna? Det bästa under den föreläsningen var när en kille (som för övrigt är skolans elevrådsordförande) började ifrågasätta tjejen som talade och verkligen ställde henne mot väggen. Hon svarade med att hon inte är socialdemokrat och att det är upp till medlemmarna om bidragen till S.

När yrkesdagen var över åkte vi till Il piatto och åt lunch, blev en sallad som vanligt. Jag har varit på topphumör hela dagen och både jag och Anna har varit glada hela dagen. Vi hade en lång väntestund innan vi hade handledarsamtal med Elisabeth och eftersom jag absolut inte kan sitta still och inte göra någonting stod jag och dansade. Folk stirrade, kommenterade och ville prata. Man drar verkligen åt sig uppmärksamhet när man står helt ensam i skolan och leker att man uppträder (konstigt nog). Jag bryr mig inte om vad andra tycker, om jag inte kan sitta still så kommer jag att röra på mig och dansa är det roligaste sättet att få ut lite energi på så vad ska jag göra åt saken att andra tycker att det är konstigt. Jag tycker att det är kul så därför kommer jag att göra det!

Nu ska jag göra mig iordning för att gå och jobba, har två pass idag och jag längtar!!!!


Bucket list

Jag har börjat på min bucket list. Nu när jag har suttit och tänkt på vad jag skulle vilja göra kommer jag på att det finns så mycket jag redan har gjort! Jag har bott i ett annat land, jag har varit med i en musikvideo och jag har gjort en massa annat. Jag ska lägga till fler saker till min Bucket list och jag tänker göra allt som står på den!

 

Min Bucket list

Besöka Australien

Köpa en rosa bil

Bli läkare

Bli kär

Skaffa familj

Lära att säga förlåt och gå vidare

Se kinesiska muren

Besöka Sydamerika

Besöka Sydafrika

Åka luftballong

Donera blod

Besöka Asien

Fira nyår på Times Square

Rädda livet på minst 20 personer

Dansa i regnet

Vara någons mentor

Se världens 7 nya underverk

Bli vän med minst 3 stycken människor jag träffar random på gatan

Flyga första klass

Äta sushi varje dag i en vecka

Gå på bio ensam

Laga varje rätt ur en kokbok

Springa ett maraton


oh yeah


Idag var det en riktigt bra dag! Jag var verkligen på toppen humör hela dagen, jag kände mig snygg och glad! haha. Jag började med frukost ute i solen, sedan blev det skolan (jag lockade håret eftersom jag hade god tid på mig). Skolan rullade på och jag fick mycket ut av lektionerna, klassen var lugn och efter skolan stannade jag för att prata med min coach Elisabeth och hon sa samma sak om klassen. Önskar att skolan kunde vara så varje dag!

Efter skolan blev det en snabb titt förbi HM för att se till så att jag kommer få ihop min kostym inför NV3b's skiva på måndag! Längtar som in i tusan!!! Min kostym kommer att vara BÄST!

Jag åkte hem och bytte kläder och gick till Brännpunkten. Jag var där tidigt så jag och Axel körde en Wii dance battle som jag vann!!!! Första vinsten, var tvungen att ta någta bilder men misslyckades med alla. Vi körde under passet idag, jag kommer att ha träningsvärk så att det skriker om det imorgon! Jag kan inte minnas att jag någonsin har haft så här ont i ryggen efter ett pass (vilket jag absolut har men det var flera år sedan).


Bra bild... Jag vann iallafall!


Vet inte varför...


... de har skoskydd på huvudena...

göra en Bucket list

Den här veckan ska jag skriva en bucket list, jag skrev en förut men nu ska jag göra en riktig! Det finns en massa saker jag vill göra innan jag dör så det är bara att ta fram papper och penna och börja skriva ner.

Det var verkligen super skönt att träna. Jag pressade mig själv lite för hårt vid några tillfällen men det var bara att sluta och gå och ställa sig och slå på säck istället.

Nu ska jag sova

Ledarskap

Ledarskapslektionen idag gick toppen! Vi fick jätte bra feedback och det som vi kunnat göra annorlunda hade vi försökt så vi hade bra kontroll och det gick verkligen asbra och det var jätte kul att få undervisa 1orna. Jag åkte hem efter ledarskapen och sov, superskönt. Nu ska jag upp och göra mig iordning för att åka och träna.

Stressad

Jag vet precis varför jag inte har mått bra idag, jag är så otroligt jäklades stressad! Jag känner just nu att jag inte har tid att ta det lugnt och även fast jag försöker så kan jag inte sluta tänka! Är det inte något i skolan så är det ekonomi eller bara kraven på mig själv. Inte gör det saken bättre att jag blir stressad när jag är runt människor.. Jag vill inte svara på mobilen, jag får panik av fulla tunnelbanor och det känns som att jag inte vill prata med någon eftersom jag inte vill att andra ska behöva bekymras.
Just nu är jag sjukt stressad över att jag måste sova för att jag ska upp 5.30 och sedan hålla i ledarskapslektion för 1orna och just nu känner jag bara att jag måste bevisa att jag är en bra ledare, inte att jag vill. Jag litar helt enkelt inte på mig själv just nu och jag tänker på alla andra. Inte nog med att programmet ska vara bra, jag har provat en massa olika kläder, funderat på hur jag ska ha håret ch jag orkar verkligen inte med mig själv just nu! Jag vet att ingen annan har så höga krav på mig och att jag är bra som jag är men jag känner just nu (speciellt med skolan) att jag måste göra bra ifrån mig så att det går bra för andra. Projektarbetet tar så jäkla mycket energi just nu och egentligen så behöver jag inte MVG i den kursen eftersom jag redan har sökt skola men de andra i min grupp, de litar på mig. Jag borde prata med någon men jag orkar inte att höra saker jag redan vet från människor som leker låtsadpsykologer för att det är så man ska göra när någon behöver en. Jag behöver en dag ledigt och inte känna av alla måsten. Det är så lätt att säga men jag har svårt att släppa kraven.
Jag behövde verkligen skriva av mig, alla som jag kommer att träffa efter ni läst detta, oroa er inte, det låter förmodligen mer allvarligt än vad det är! Det är mycket som händer nu och jag hänger helt enkelt inte med och jag tror mycket handlar om att jag inte vill hänga med.. Jag orkar inte med min klass, de gör situationen så mycket värre och all stress med skivan (som jag egentligen inte borde bry mig om) tar extremt mycket energi och att de ska sitta och sjunga och klappa i borden hjälper verkligen inte. Jag kan inte gå i normal takt utan jag hetsar, jag får panik av att sitta still och fan att jag har lagt ner så mycket tankar på annat som egentligen är sjukt viktigt men som jag inte kan påverka så mycket. Varför är jag arg på världen över det som hände i Rwanda 1994, eller varför ligger jag på nätterna och mår dåligt över att jag inte tycker att omvärlden gör tillräckligt när det kommer till Libyen bland annat. Jag måste lära mig att inte bli stressad av allt utan att vissa saker kan jag inte kontrollera utan ibland måste jag släppa kobtrollbehovet och inte känna att allt som får fel är mitt fel. Jag får inte låta det gå så långt att jag inte kan somna på kvällarna.
Jag ska upp om några timmar, imorgon mår jag bättre! Imorgon är en bra dag!

3 par skor...

Jag hade en negativ dag idag och av någon anledning så ville jag inte riktigt ändra på det.. Inte bra! Om folk bara skulle kunna sluta vara så fruktansvärt otrevliga och jobbiga skulle allt kännas så mycket bättre!

Idag fick jag tillbaka 2 prov, det ena var svenskaprovet som jag skrev på ungefär 30 minuter och det andra var i historia där jag hade lämnat in 11 papper, stackars Elisabeth som behövde rätta det! Det gick bra på båda så det var positivt. Jag fick en kommentar på svenskaprovet ang. min handstil. Jag skriver extremt fult och jag skriver inte ut alla bokstäver. Det är knappt så att jag kan läsa vad som står och då är det illa!

Efter skolan åkte jag och Anna och kollade runt på stan. Jag lyckades komma hem med 3 par skor och en sport-bh. Jag ville nästan gråta för att jag inte visste hur jag skulle göra, varje gång jag tar hem ett par nya skor blir mina föräldrar jätte irriterade på mig eftersom jag är så svag för skor och tydligen så har jag inte plats för fler par. Jag frågade Anna om hon kunde ta hem skorna till sig men det är så varningsklockorna ringer och det var bara att ta påsen och stå för mina handlingar. Den här gången sa mamma bara att jag ska känna efter om det känns bra och att jag inte borde klaga på henne när hon köper kläder (hon har ett extremt shoppingberoende). Nu har jag iallafall 3 par nya skor som jag älskar!
Feedback från svenskaprovet.

bilder från igår


Kvällens outfit


Girlies


Snygga brudar


Boys


ja, finns det ord?


Annika


Fredrik


Anna


glad Anna!


Hemgång

Nu, äntligen, sitter jag på bussen påväg hem. Jag missade bussen precis och fick vänta 30 minuter! Jag som alltid brukar ha sån tur men ikväll var det inte min dag att passa in tider perfekt.. Sjukt rolig kväll! Vi (jag, anna, Annika, Fredrik och Gustav) började hemma hos Gustav, vi satt i deras "biorum" och kollade videos, lyssnade på musik och dansade lite, de andra drack vin och drinkar men Gustav hade köpt cola till mig så jag också hade något att dricka. Vi åkte senare in till stan och gick till laroy som jag hade fixat så vi stod på listan. Vi dansade tills det stängde och jag var kanske inte mitt galnaste jag men när jag står helt ensam och dansar på golvet kollar vakten konstigt så jag försökte att ta det lugnt och stanna upp ibland för att visa att jag kunde stå rakt och inte var alkoholpåverkad. Jag väntar på dagen då jag blir utkastad för att vakterna tror att jag är för full när jag i själva verket är helt nykter och bara älskar att dansa. Jag tyckte inte att det var grymt drag men det funkade absolut. När laroy stängde drog vi till donken och satt där ett tag innan vi skiljdes åt och jag hamnade på gullmars ensam väntandes på bussen med en stor kopp varmchoklad. Jag fick bevittna ett polisförhör med en kille som precis blivit misshandlad, han hade brutit näsan och han var helt täckt i blod. En sak jag inte förstår är alla drägg som stöter på en konstant när man är ute på krogen. Det absolut ALDRIG okej att taffsa bara för att dansar på dansgolvet men en del människor verkar inte förstå det, visa lite respekt!! Jag blev så arg att jag bad två killar att dra åt helvete innan jag ställde mig och dansade på andra sidan dansgolvet.

Påväg

Sitter på tuben påväg till Bromma, jag är sen vilket jag hatar! Jag är nästan alltid i tid men idag trodde jag att jag skulle vara där senare än vad jag skulle så japp, jag är sen.

gah

Vilka människor det finns!? Vi hade krig i klassen idag pga. skivan, såklart finns det några omogna människor som älskar att provocera i min klass och jag var så arg att jag skakade. Dom här människorna är minst 18 år gamla, många 19 och jag kan säga så här: det märks inte. Det handlar om lite pengar, vafan, väx upp!

Idag blev det en lugn hemmakväll, somnade efter att jag kom hem från skolan och sov många timmar. När jag vaknade var klockan 20.30 och då var det dags att äta något. Sedan dess har jag bara slappat och gjort ingenting, så jäkla skönt!! Ibland behöver man kunna spendera tid för sig själv utan krav, utan stress och bara göra ingenting.

Imorgon är det först jobb och sen ska jag passa på att träna lite innan det blir utgång med fina människor.


Bara jag

Hur kommer det sig att tiden går så fort?! Nu är det dags att gå och lägga sig igen och det kändes som att jag precis gick upp!

Dagen var inte den bästa, det gick extremt dåligt för mig på läsförståelse i Engelska och jag var arg på mig själv. En lunch senare kändes det bättre! Jag spenderade en timme på stadsbiblioteket och sedan blev det jobb i två timmar.

Idag joggade jag 6,25km och jag hade kunnat köra ännu längre. Jag blev inte ens anfådd!! Jag tog det väldigt lungt eftersom jag inte sprungit på flera dagar men min tid var ändå bra och jag märker verkligen att min kondition har blivit bättre. Jag är så stolt över mig själv, jag hade som mål i början att springa 3km utan att stanna, sen blev det 5 och nu satsar jag på en mil inom en rimlig tid! Jag springer 5 km utan några problem nu, sen kan jag ju alltid förbättra min tid men just nu fokuserar jag mest på sträcka.


"ehm, har ni en toffs?"

Skola som vanligt, hände det något speciellt? Tvek. Skrev prov i Svenska, jag gick först och jag som alltid brukar vara sist! Det var ganska lätt men jag försökte inte för hårt, kom sedan på att man måste kunna formulera sig fint i svenskan (ett G-kriterie) och där är jag körd.

Idag är det onsdag vilket innebär lillördag och jag spenderar mina onsdagar på Brännpunkten. Jag har inte så mycket att berätta så nu ska jag berätta om träningspasset idag. När jag kommer in på brännpunkten så märkte jag att jag glömde toffs hemma, det var knas! Jag frågade om någon hade en toffs (det vara bara jag, Kevin och Axel där) och de kollade på mig som att jag vore dum i huvudet och sa sedan att jag frågar två snaggade killar efter en toffs. De var snälla och försökte hjälpa mig iallafall, Kevin sa att han hade en rakapparat i väskan och Axel kunde fixa lite silvertejp. Vi bollade lite ideer men kom fram till att en vinkelsåg hade varit den bästa lösningen. Innan vi började passet körde jag och Kevin en dancebattle på wii. Kevin bara stod där och jag körde precis som på tv'n men lyckades förlora stort mot Kevin. Han svängde runt lite med armen och Axel satt och coachade Kevin och tydligen så är det så att ju sämre man är på att dansa ju bättre är man på Wii dans!

När Anna kom körde vi igång och vi gjorde allt från maskiner till att hoppa över mitsar. Killarna ställde upp en massa mitsar som vi skulle hoppa jämnfota över och välte vi mitsen var vi tvugna att göra 10 armhävningar. Problem! Jag klarade inte av att hoppa jämnfota, jag klarade inte heller av att hoppa ett typ krysshopp över. Jag välte mitsarna 3 gånger och började senare saxa över mitsarna. Anna fick till det bättre men jag skyller på att jag är dansare. Killarna bara satt på pilatesbollarna och kollade på och gav oss order. Sen försökte vi släcka salen genom att använa oss av en innebandyboll som vi kastade från andra sidan salen, gick ju sådär. Jag blev nästan mosad när Kevin sa att vi skulle göra en grej så han stod på ena sidan tjockmattan och jag på andra och helt plötsligt reste han tjockmattan och välte den mot mig men tack vare mina nija-moves lyckades jag att inte bli mosad (det var en vägg precis bakom mig som tog emot tjockmattan så den nuddade inte ens mig). Det blev även tävlingar i vem som kunde balansera på pilatesbollarna längst vilket jag förlorade stort.

Idag bakade jag när jag kom hem, gjorde kolakakor! Jag tycker att det är kul att baka, otur bara att jag inte är så duktig på det än.


Anna kan!


In Action


Mums

! ! !


Stämmer!


Så rätt!Det här stämmer verkligen! Jag gör mig själv, jag sitter inte och försöker lära känna mitt inre och lära känna mig själv, så skulle jag fortfarande vara blyga Stephanie som inte vågar satsa. Nu är jag istället den jag vill vara - just nu. För var dag som går blir jag mer och mer Stephanie och jag kan ändra på mig om jag tröttnar på mig själv! Låt aldrig någon annan hindra er från att vara de ni vill vara.

vackra lilla bubbla

Jag lever verkligen i en bubbla! Jag satt och läste tidiningen idag, jag läser om katastrofen i Japan och om hur  om hur Gaddafi har tagit över västra Libyen och jag får så ont i magen. Männsikor dör, kämpar för sina liv och här sitter jag i mina träningskläder och målar naglarna.

Skulle jag inte läsa tidiningen varje dag skulle jag inte ha så bra koll på vad som pågår och då skulle jag leva ännu mer i min bubbla ovetandes om vad människor går igenom just nu. Det känns verkligen som att jag lever i en bubbla - det värsta som kan hända mig är att jag gör illa mig när jag tränar eller att den där tröjan jag verkligen vill ha inte finns i min storlek.

Jag har verkligen ingen aning om hur det är att känna riktigt panik eller hur det är att förlora allt förutom hoppet och det är jag tacksam över men hur kommer det sig att jag fick sån tur? Jag blir arg på mig själv, jag borde uppskatta mitt liv mer, jag älskar mitt liv men jag borde kunna vara ännu mer tacksam. Varför klagar jag på kylan, är det bara för att vår standard är så hög att jag inte kan klaga på något annat? Vi lever i ett så jäkla tryggt och bra land: Jag får uttrycka mina åsikter, jag kan gå hem ensam mitt i natten utan att känna mig hotad och en katastrof orsakad av naturen här är ett strömavbrott i några timmar när det har snöat mycket.

Jag önskar att jag kunde göra något, att jag kunde hjälpa människor nu och se till så att alla har det lika tryggt som jag. Jag vet att det finns saker jag kan göra men att tänka och vilja är lätt, att faktiskt göra något är svårare. Vad kan jag göra?!

Man brukar säga att Ignorance is bliss och det stämmer, inte mår jag bara dåligt över att andra har det dåligt, jag mår dåligt över att jag inte gör något. Nu kan jag försöka att inte tänka på det för att må bättre men gör det saken bättre? Kanske för stunden men när verkligheten slår till känns det bara ännu värre.

Hamster

Tog mycket bilder idag! Jag skrattade mycket idag. Jag och Anna var trötta men ändå så hade vi så roligt när vi var någonstans för att leta reda på idrottscenter.


Intressant engelskalektion?


Sen blev jag bara konstig


Sen tog Teo en bild på mig där jag såg ut som en hamster.. Jag blev ännu mera hamster efter fatbooth!


Sen blev det lunch med Anna på Ilpi


Sen hade vi världens roligaste trip till Innebandy center! Vi hittade tillslut men var osäkra på om det var rätt. Roligast var när vi kom ut från toaletten och vår lärare står där och vi kommer ut fullt påklädda med solglasögon och vi skriker "vi hitta" - vart kom vi ifrån undrade hon nog då.. Man behövde vara där för att förstå det roliga!


Åkte till brännpunkten för att träna och där sitter det en bild på mig.


Jag och Brännpunktsväggen! Har på mig boxningshandskar eftersom vi precis kört boxning.


försöker se stark ut...

(Har några fler bildern men min mejl vill inte fungera som den ska)

welcome to the jungle?

Vi har fight i min klass just nu, bakre raden vill ha färgtema och tjejerna och andra vill ha welcome to the jungle till våran studentskiva. Det känns som att killarna går emot vårat tema bara för att vi vill ha det, de bryr sig inte om temat egentligen.

Jag är jätte trött nu, ska sova lite.

Mysmiddag

Jag har verkligen haft en underbart mysig kväll! Det blev middag på Vapiano med Anna, Annika, Gustav och Fredrik. Jag åt pizza, så jäkla gott! Vi pratade en massa och tiden flög förbi. Jag, Anna och Annika gick till Langolo en liten stund och sen blev det hemgång.


Gustav, Jag, Fredrik och Annika. Anna tog bilden.

Middag

Jag sitter på bussen påväg in till stan för att äta middag :) Jag missar melodifetivalen ikväll, såg inte förra året (då jag var i USA och det var en okej ursäkt) men iår blir det inget för att jag ska på middag.. Hoppas rätt låt vinner!

moments


Vårkänslor

Åååh vad jag är glad! Nu känns det som vår på riktigt, solen är här och vindarna är inte så starka. Våren är min favoritårstid, jag hade nästan glömt bort hur underbar våren är men nu fylls man av vårkänslor och jag vill bara kasta på mig jeansjackan och sitta utomhus och njuta av solen. Nu ska jag jobba i några timmar men sen blir det en promenad i det vackra vädret.

varför skulle jag vilja landa bland stjärnorna?

Vem har inte hört uttrycket: "Shoot for the moon. even if you miss you'll land among the stars". Jag har en tavla i mitt rum med texten och den var väldigt inspirerande fram tills jag kom på att jag vill ju inte landa bland stjärnorna, jag vill ju till månen!

Jag vet att vi inte alltid kan få allt vi vill ha, eller jag så säger ryktet iallafall men så länge man har en dröm så ska inget stoppa en. Jag tror att om vi verkligen vill något så kommer det att hända. Jag tror verkligen på att jag kan styra mitt liv och jag är säker på att jag kan, med hjälp av mod och vilja, komma precis dit jag vill. Jag kanske inte kan få naturliga superkrafter eller laserblick men jag pratar om realistiska mål och drömmar.

Min stora dröm är att bli läkare och jag kommer att satsa helhjärtat. Läkare är min moon! Men varför skulle tanken att "ja, jag kom inte in på läkarlinjen men jag kan ju alltid jobba som något annat inom medicin" få mig att må bra? Då har jag ju misslyckats om det inte är så att jag kom på att läkare inte var rätt för mig och att jag fann något mer intressant? Om läkare fortfarande är min dröm så ska jag för tusan inte nöja mig förens jag kommer dit! Med viljan kommer jag kunna nå min dröm på ett eller ett annat sätt.

Varför tycker man att "Shoot for the moon. even if you miss you'll land among the stars" är så bra för? Varför ska vi leva i ett samhälle där vi säger att du kan försöka och när du inte lyckats så har du iallafall försökt? För det är lite så jag tolkar det. Det är en ursäkt till att inte försöka tillräckligt hårt och få människor att känna att de inte har misslyckats. Det finns alltid flera vägar, och ibland kanske man får ta en omväg, ibland blir går man vilse och ibland kanske man träffar på en återvändingsgräns men trots detta kan vi inte ge upp. Det gäller att finna de rätta vägarna och detta kanske innebär att resan blir längre än planerad men när man väl nått fram till målet kommer det att vara värt det.

Envishet är det som får en del människor att nå toppen, de människor som vägrar att ge upp är de som kommer att komma längst. Drömmar och mål är extremt viktiga att följa, utan drömmar och mål är det svårt att veta vart man vill och vad man vill. Livet handlar om att drömma och kämpa för det man vill, vad har man annars att leva för? En basketspelare träffar inte alla skott och när han missar så nöjer han sig inte med att det vara nära och att bollen hamnade på rätt planhalva, han kommer att försöka ta bollen igen och få den i korgen. Han kanske misslyckas den matchen men då gäller det att tänka på vad som behövs göras annorlunda försöker igen. De största elitidrottarna ger inte upp och nöjer sig inte med stjärnorna, det är det som skiljer de som kommer till toppen från de som var nära. De ger inte upp förens de har träffat månen.

Jag vet inte om jag får fram vad jag försöker att säga men nästa gång du hör "Shoot for the moon. even if you miss you'll land among the stars" nöj dig inte med stjärnorna, stjärnorna kan du besöka tillfälligt men sen är det dags att ta dig från stjärnorna hela vägen till månen. Låt inget stoppa dig från dina mål!

"ja, eller?"Sväääär!

Tänkte börja med att berätta dagens ord: Svär.

Amanda fyllde 19 och detta firades med middag hemma hos henne och sedan utgång för de som ville. Då jag inte har spenderat tillräckligt med timmar i sängen under denna vecka tog jag beslutet att åka hem och sova för att vara pigg på jobbet imorgon. Middagen var jätte trevlig och jag tog lite bilder päväg dit:


Vad gick fel?


Teamwork på pendeln


Victoria och Anna

Drömmar

Jag anser att ens drömmar är kartan till sin egna verklighet och därför försöker jag mina drömmar så gott det går!

4,5 sidors engelska

Jag vet inte varför jag bloggar, jag måste verkligen skriva klart engelskan. Jag har bara skrivit 4.5 sidor och jag vet inte vad mer jag ska skriva, jag är verkligen inte nöjd med mitt arbete så jag är lite arg på mig själv och 50 minuter innan deadline hinner jag inte skriva om så mycket och göra den till ett bra arbete. Det är okej att skriva en dålig essay, nästa går bättre!

Lammkött

Jag har jätte mycket att göra så jag kommer inte att skriva så mycket. Började morgonen med en runda, blev 4.5km så jag är stolt över mig själv. Skolan kom och gick, lärde mig lite nya saker, ska läsa igenom anteckningar och gå igenom det som står i boken för att få bättre koll bara. Efter skolan blev det träning på brännpunkten, jag och Anna körde WII först och sedan blev det Kevins pass. Passet flög förbi, kommer förmodligen inte att ha så mycket träningsvärk men vi körde på bra. Efter passet så hjälpte vi till att städa lite, jag gick runt och skröt om mina muskler (som kanske inte är så jätte stora men men..), jag försökte vara lika cool som Kevin och köra Chin -och Pull ups men det gick ju sådär och jag testade även Axels båtar. Ja, eller skor som han kallar dem men för människor med vanliga fötter är det båtar. Kevin har 10 storlekar större än mig, dvs. 46 så Axel har väl ungefär samma.

Nu ska jag plugga!


De ser verkligen inte stora ut från den här vinkeln men de var GIGANTISKA i verkligheten!


klar!


hälsoundersökning

Tyresöhälsan idag och en liten morgonpromenad innan skolan. Varför var jag hos läkaren?

5.2 km

Idag sprang jag 5.2km, 5.2km - trodde aldrig att jag skulle skriva det, jag trodde aldrig att jag skulle klara 5.2km!?! Jag hade kunnat springa längre men jag vill inte överdriva när jag inte har sprungit så mycket förr men 5.2km.. Jag är sjukt stolt över mig själv!!!

Idag var en grymt bra dag! Verkligen en toppen dag! Jag och Anna hade vår redovisning i Svenska, jag hade glömt papprena (som jag inte läst igenom på 1.5 veckor) men som tur var kunde jag få fram redovisningen på mobilen så jag stod framför klassen med ett block som jag böjt så jag kunde ha mobilen framme.. Redovisningen gick HELT åt helsike, jag och Anna garvade efteråt för att vi gjort bort oss så mycket! Vi hittade på en massa under redovisningen och Anna fick en liten black out och jag tappade bort mig helt. Under nästa lektion fick jag ett mejl - vi fick mvg. Hahahaha, vi förtjänade verkligen inte mvg! Båda var helt i chock och jag vill nästan dubbelkolla med henne så att hon verkligen gav oss rätt feedback. Hon är verkligen en cool lärare men jag vill förtjäna mina betyg!Say what?!


Jag och Anna - Jag blir längre med Anna med mina skor!!! :D


Stark


Efter rundan!


Havregryn

Ibland när vi börjar 12.30 så använder jag inte mitt matkort eftersom jag åt frukost 30 minuter tidigare och då är man verkligen inte hungrig så då köper jag frukt/macka och havregryn! När jag har 7 minuter på mig att välja så blir det lätt att jag inte hinner tänka så nu har jag 3kg havregryn hemma.. På onsdag får jag köpa något annat som jag kan ta med hem, funderar på ägg men det skulle sluta med en stor äggröra i min väska! Är hemma om15, då ska jag göra mig iordning för en liten runda.. Kul att jag för ett tag sedan skrev att jag hellre dör än att springer och nu vill jag bara ta på mig mina skor (som jag ska döpa, har någon något bra namnförslag?) och springa tills jag ramlar och måste åla mig hem.

Cooper test

Jag tänkte att jag skulle inviga mina skor (ÄNTLIGEEEEN!!) och även kolla min kondition. Det kanske inte var så bra att köra cooper testet ute när det är is och på en väg som med backar. Jag hade även ingen klocka (vet inte varför jag använde pulsklockan) men jag fick gå lite på magkänsla och det visade sig att jag sprang lite över 2 kilometer på 12 minuter vilket är average. Jag känner att jag hade sprungit längre om jag hade vetat tiden men det är bättre att jag tror att jag är lite sämre än vad jag är än bättre för då blir jag gladare sen :) Det är grymt för nu ska jag se till att förbättre konditionen och köra samma sak om 4 veckor och se hur myclet den har förbättras, sedan kör jag 4 veckor till och så ser jag vart jag ligger om 8 veckor! Jag älskar att tävla och finns det ingen annan att tävla mot får jag tävla mot mig själv och nu gäller det, framtids-Stephanie kommer att vara i mycket bättre form än nutids-Stephanie.

Nu ska jag göra det sista på mina skolarbeten innan jag går och lägger mig. 


Jag har världens sötaste hund!


skyping with the sis

Jag skypar med min lillasyster!!! Åååh vad jag saknar henne!


Running shoes

Idag åkte jag till Nacka Forum och köpte ett par riktiga springskor. I fredags när jag sprang kändes det lite i knät efteråt och det var lite då jag insåg att jag inte kan springa i mina $25 Nike skor jag köpte på någon oulet i USA som är 1.5 storlekar förstora utan ska jag springa flera gånger i veckan får jag faktiskt investera i ett par riktiga skor. Jag gick till stadium och frågade om hjälp och de gjorde en fotanalys och jag fick göra en massa saker medan killen kollade, han var sjukgymnast och kunde därför mycket och jag berättade att jag hade fått ont i vänstra knät efter rundan och vi kom fram till att jag ska testa dom här skorna och får jag något problem ska jag höra av mig till honom så ska vi göra en riktig analys. Jag fick även bekräftat att jag översträckta knän och nu vet jag min fottyp så jag kan köpa skor i framtiden. Tur att jag frågade för annars hade jag köpt HELT fel, jag trodde att jag hade lågt fotvalv och trampade konstigt men tydligen så var det tvärtom. Jag fick testa flera olika skor och när jag stoppade in foten i ett par svarta Nike Air Pegasus 27 + så kändes det som att jag hade hittat den perfekta skon och jag ville ut och springa på en gång. Funderar på att måla dem lite, kanske lägga på lite rosa så att de har lite färg..

Jag tycker faktiskt att det är kul att springa, jag har bara sprungit i en vecka men jag älskar att pressa mig själv och se att jag klara mer än jag trodde! Jag ska anmäla mig till vårruset så att jag har ett mål, det är bara 5km men det blir perfekt!
Havreflarn - fail

Jag önskar att jag kunde laga mat och baka, det ser så kul ut men jag lyckas nästan aldrig! Ikväll skulle jag göra havreflarn och det kändes bra men resultatet blev fail - som vanligt! Jag följde receptet till punkt och pricka men ändå vill inte klumparna flyta ut till vackra kakor utan de blev små havreklumpar.. Sista plåten valde jag att platta till alla klumpar innan jag ställde in den i ugnen och vi får se hur de smakar! Okej - dom var inte goda!Korpen gladiatorerna!

Jag har verkligen världens bästa jobb! Jag får umgås med barn i alla åldrar, jag utvecklar mina ledaregenskaper och en gång per året har vi Korpen Gladiatorerna vilket är det bästa under hela året!!! Under 3 timmar agerar jag gladiator och får slå barn! Haha, det låter illa men det är oslagbart och något man längtar efter hela året. Ledare och andra frivilliga ställer upp som Gladiatorer och funktionärer för att få ihop årets händelse. 

i 2 timmar får vi bygga bana där vi hade olika utmaningar:
En utmaning heter Gatloppet och där ska barnen springa genom en gång med en massa gladiatorer som försöker stoppa dem med hjälp av mitsar
Attackboll är när barnen ska lägga bollar i olika tunnor och gladiatorerna ska hindra dem från att få i bollarna.
Vi hade en utamning där de skulle försöka ta sig över tjockmattan, där Gladiatorerna står och ska försöka förhindra dem att ta sig till andra sidan, för att hämta en ärtpåse och försöka ta sig till andra sidan igen.
En annan utmaning var att de stod på en plint och använde sig av lian för att komma till hoppgroppen där gladiatorerna stod för att brotta ner barnen.
Sen hade vi även en liten äventyrsbana och att de skulle hoppa säck.

Korpen Gladiatorerna är så grymt! Det börjar med att barnen kommer in och får sitta på läktaren, när det sen är dags för gladiatorernas entre står barnen och skriker, applåderar och hoppar! Alla som står längst fram sträcker fram handen och gör allt för att få röra gladiatorerna. Man känner sig som en kändis när man kommer inspringande med militärmålning och rosa/svart-hår. Mitt Gladiatornamn iår blev The Terminator, jag ville ha något tufft namn medans andra hette Nemo och Pyret. Jag fick agera både Gladiator och "roddare" när jag fick gå runt och se till så att köerna till alla utmaningar flöt på som de skulle och att allt gick så smidigt som möjligt. Jag fick även hjälpa ett stort antal barn som gjort sig illa och grät för att se till så att de kom till vår sjuksyster. Hur många barn som helst berättade för mig att de tyckte att jag var så läskig (eftersom jag skrek och gick fram och skrämde barn bakifrån när de stod i köer, jag gav även alla barn som kollade på mig onda ögat) men att de tyckte att jag var världens snällaste när de pratade med mig. Haha, jag ser läskig ut? Jag kommer att leva på den länge!! :)

Det var helt underbart, barnen är så glada över att få komma och utmana oss vilket syns i ögonen. Jag gör så att jag väljer att vara extra hårdhänt när de jobbiga barnen kommer och jag sätter mig gärna på barnen och kittlar dem. Jag blev nedbrottad av ett x antal barn som valt att gå ihop bara för att få ner mig och jag blev även nedbrottad av gladiatorer ett antal gånger av någon anledning. Jag och Bella hade bottningsmatch på tjockmattan under pausen och jag förlorade, såklart.. Några jättebarn (dvs. de var 155cm+) började putta runt mig i en ring och brottade ner mig och detta var när jag skulle gå från en bana till en annan. Jag hade verkligen jätte roligt och även fast min kropp gjorde ont överallt och man vaknar upp med blåmärken så vill man att de ska hålla på längre.

När barnen var tvugna at gå sprang de fram till mig och berättade att de skulle ta mig nästa år. Åååh, jag vill inte åka iväg och plugga, jag älskar mitt jobb så mycket!!! Jag älskar de jag jobbar med och alla barn är så glada, det smittar av sig! Jag missade gladiatorerna OCH sommarlägret förra året men iår funderar jag på att åka till USA en vecka senare så jag får vara med på lägret. Detta kommer dock betyda att jag bara får spendera några dagar i PHX innan Hawaii och jag måste åka hem direkt efter så det blir inte ett så långt arizona visit men det kanske är okej?

Jag och Anna var helt slut efter och det slutade med att vi somnade tidigt, först i soffan och sen i min brors säng.

Sushi

Jag älskar sushi och idag blev det hemmagjord sushi till middag. Det var länge sedan jag gjorde sushi själv och som vanligt åt jag så mycket att jag höll på att sprängas!!!