oh happy day

Har haft en bra dag idag! Lunch på ilpi. Jag behövde göra en muntlig kompletering i fysik B som jag planerat göra på torsdag och skulle bara ställa en fråga för att se till så att jag förstått rätt men det hela slutade med att Anders sa att det var tydligt att jag förstår och det hela slutade med att jag vet vad jag får i slutbetyg i FyB. Jag satt uppe ganska sent igår och tog en liten stund för att påbörja uppgiften och så visade sig att jag inte behövda förbereda så mycket, då blir man glad.

Jag lyckades vara ute när det regnade som mest, det spelade ingen roll att jag saknade paraply och gummistövlar, jag gick i spöregnet och blev helt dränkt. När jag nått mitt mål slutade det såklart sluta regna.. Jag älskar regnet men jag brukar helst vilja vara anpassad till det och inte gå i vans. Regnet symboliserar frihet, vi kan kontrollera mycket men vädret kan vi inte påverka på samma sätt och det är frihet om ni frågar mig!

Träningen gick bra, jag fick ont i handen efter ett tag dock så jag gymmade lite istället. Bella och Johan höll i Marikas pass eftersom hon är borta på kurs och de var duktiga, jag brukar iförsig halvdö på Marikas pass men de körde på bra.

Nu ska jag städa lite innan jag ska sätta mig med Kemi. Kom ihåg att ställa era frågor i inlägget nedan om ni undrar något. Peace out!Glad!

Kommentarer* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: