Arkiv Stephanie Ammerman -

Lunch!

Ma girl


Better than homework cake and apple strawberry crisp

 

 


Sociology

Har sociology, väldigt intressant!


CDT

Som vanligt

biblioteket!


30 grader och sol!

Underbar dag!!! 30 grader, jag har shorts på mig och vill vara ute konstant men som sagt, dags for en liten nap before religion.


Bio

Time for bio, sen blir det en nap!!!


Bed by 1.30, whooo!

Jag ska lägga mig tidigt inatt, 1.30 am! Är typ klar med kemiläxan, kände att jag inte kommer längre. Imorgon är det min down day, slutar 2.30 och får styrketräna och springa på kvällen! Hinner inte riktigt med ett extra träningpass på tisdagar/torsdagar efter träning. Kommer nog bli kvar i biblioteket tills stängning imorgon med, jätte kul när de släcker lamporna för att visa att hey nerds, time to go home..

Ja, sängen kallar mitt namn!

Känns som att de vill att man ska gä hem när det ser ut såhär


Blogg.se app - äntligen!

Äntligen har blogg.se kommit! Gör mitt liv lite enklare, awesome!

Sitter i mitt andra hem - The library! Jag ska plugga nu men tänkte bara berätta att jag älskar denna app!


komplimanger

Manniskor har ar sa duktiga pa att ge komplimanger!

sorry for being creepy but, you are absolutely gorgeous. i know i seem out of place by saying this but i just thought id pay you the compliment.

I love basketball

Det blev en pluggis dag igår Spenderade hela dagen i biblioteket, åt såklart middag men efter middagen var det tillbaka till bibblan igen. Efter middagen satt jag med cody och nick och vi spenderade 2 timmar åt att skratta åt allt möjligt - youtube videos, jag sa ett ord konstigt och de lekte dumma amerikaner så det blev mycket snack och inte lila mycket pluggandes. Vi kollade på min favorit youtube video - i love basketball, jag ser den minst 10 gånger per dag ch skrattar alltid lika mycket! Pratade även med en kille som är halv amerikan/ halv dansk - på svenska. Hans danska var jätte ren och vi pratade utan problem, han bodde i Danmark i ett år och åker dit under sommrar så det var intressant att lyssna på danskmusik och prata om nick och cody på språk de inte förstår. Jag gillar att plugga med nick och cody - när jag inte har så mycket att göra.. De är verkligen jätte roliga! De tar upp samma skämt som jag brukar köra med som tex. Jag är 20 år här men 47 i Sverige (dumma amerikaner) och kallar Sverige för nya saker varje gång: swelandia osv. Vi blev iallafall klara vilket var skönt!

 Efter det blev det flash mob träning. Flash mob är när folk helt plötsligt börjar dansa och vi ska göra det i fargo mall på min födelsedag, för att kämpa mot diabetes. Ska bli kul, får se till så att någon filmar. Efter träningen satt jag och Adam och pluggade, han har väldigt bra musiksmak så jag älskar att han spelar upp musik från sin dator! Blev mer youtube videos!


Nick och Cody


Snygg frilla vi fixade pa Cream. Killarna ser ut som 5aringar, Nick i sin snapback och Cody ser bara ut som ett barn med sitt baby face 


Favorit video!!

cobbers

More pictures


CDT's class of 2015Last song

Det blev lite pluggande men också ett dorm party, wrestlingkillarna har druckit sen 10 imorse så jag var förbi dem och gav dem deras dagliga dos av mitt leende innan det blev film med Kristina, sam och Jonah på vårt rum. Vi såg The last song, typisk Stephanie film och jag var glad att alla gick med på att se den. Nu tror jag att jag ska sova, kanske blir att jag följer med Nate på en fest men klockan är mycket, jag är trött och festen håller nog på att dö ut, det är Amerika, festerna börjar vid 7 och slutar vid midnatt, grov överdrift men ni förstår vad jag menar.

laxor pa en lordagkvall? herregud stephanie

Ja, det ar lordag och jag sitter med min kemilaxa... Jag ar dock inte pa festhumor och jag har prov snart sa jag lagger hellre tid pa att plugga an pa att festa just nu. Alla har sina familjer har eftersom det ar family weekend sa manga ar ute och ater och spenderar tid med sina familjer. Blev bjuden pa 3 fester idag sa jag vet att det pagor lite men jag funderade pa att ga till the wrestling house men nej, det blir plugg och film idag.Kristina i hennes nya jacka


Dags att stada kasnke
Kristina and the belltower


Moi and the belltower i bakgrunden


Fear the ear!

Cobber dance

Game idag! Jag kan med gladje beratta att det var mycket roligare idag och jag gjorde inte lika manga fel och kande mig saker vilket var skont, men fortfarande - jag ar en cheerleader!!! Nagra gubbar ville ta bilder med oss och skrek cheerleaders, come here... Jag ville forst inte ga fram for vi ar dansare, dansare, dansare!!! Sma klanningar och pom poms far oss att se ut om cheerleaders sa jag antar att det ar okej. Jag hatar klanningarna, de ar sa osmickrande och fula och alla ser ut som hus i dem och de aker upp och det kanns som att man visar allt for publiken sa fort man vander sig om och ror man klanningen/haret kommer var captain och slar oss med hennes pom poms.

Vi forlorade matchen men jag fick lite bilder och Kristina filmade half time sa jag far visa det senare. Nu ska vi ata dinner och sen blir det plugg.Cobber dancer


ERIN!!!


Dancing


Game time


Watching the game


Katie, Lexi and Catarina


Catarina


Bria


Hey hey hey


Abby


Cobber Nation!!!!

dumma

allt jag skrev raderades precis... dumma!

Nick och jag gjorde kemi laxan ihop sa vi blev klara innan 11pm och jag kan nog ga och lagga mig nu om jag vill, inte senare an 1am har jag sagt. Imorgon blir det tidigt, 5.30 om jag ska hjalpa till att dekorera men annars ar det traning 7.15 pa the football field. Langtar!

Nu ska jag sova!!! Skriver imorgon

Hemowrok

Det ar Jonah's birthday och jag och Sam haller honom sallskap eftersom han jobbar i the front desk of the east complex och vi allihopa gor laxor, han slutar 3am sa da gar vi och lagger oss om jag inte gar tidigare.

Inget speciellt hande idag. Laxor, lektioner, traning och zumba! Jag satt i the library for en stund och pluggade tills de stangde..

Det finns mycket jag skulle kunna skriva och beratta om som inte har med dagen att gora men jag ska forsoka gora klart sa att jag faktiskt kan ga och lagga mig om 50 minuter.


my abs!

Varje gang jag hostar kanns det i magen, vill inte hosta for att jag har san traningsvark som samtidigt som det ar sa jakla skont ar det jobbigt att inte ha magmuskler nog for att kunna resa sig upp ur sangen..

Nu ar det plugg och senare blir det traning, igen! :) I'm super excited. Jag ska ga dit vid 7.40, springa, trana med the team, kora lite egen styrka/ ga hem och plugga litye snabbt innan det blir zumba klockan 9.15! :) Im excited! Jag vill verkligen kora igang ordenligt igen och nu ar det bara att borja.

Efter Zumba blir det med plugg, ska satta mig i bibblan igen eller i Ivers. Jag satt i the library igar, kanns som att hela skolan sitter dar pa kvallarna. Ska se nar ivers stanger ocksa, det ar skont att sitta dar ocksa.

Nu ska jag ivag, peace

"Has there ever been a communist country?"

Really?! Really?!?!? Frågade hon precis om det någonsin funnits ett land under kommunistiskt styre?! Herregud människa! Haha, efter att nick frågat om hon skoja och rabblat upp en del kommunistiska länder så kollade jag på honom och sa "Americans". Ganska kul eftersom vi hade den här diskussionen för några dagar sedan.. Herregud

work out

Sitter i lab just nu.. vi gor ingenting utan min prof hjalper oss att ladda ner program.

I forrigar var jag uppe till 4am och gjorde homework, jag var inte ensam, flera av footbollsspelarn hade varit borta hela dagen sa alla var uppe sent och vi satt en grupp nere i loungen. Tyvarr nar folk far reda pa att jag ar fran sverige sa ar det svart for dem att inte fraga fragor osv. sa det blev ganska mycket talk men jag kande inte alla av dem sa det var kul att fa lara kanna fler! En av dom ar i min bio chem sa vi hjalptes at och var lika doda pa morgonen.

Igar tranade jag pa riktigt for forsta gangen, jag sager inte att dans inte ar riktig traning men jag menar att jag for forsta gangen tranade styrka. Det var saaaa skont!!! Jag fick dock ont i brostkorgen av att springa och jag markte imorse att jag hostade igen.. Inte bra inte bra. Jag ska borja trana ordentligt nu, varannan dag minst om jag inte har for mycket. Jag var aven pa ett club meeting for Circle K, jag skrev aven upp mig for nagra timmar i oktober for att gora lite volunteerarbete.

Idag blir det middag med tjejerna,  danstraning och sen laxor! Forhoppningsvis ar jag i sang fore 1..


Jag snodde din sjal mamma. tankte skriva don't kill me men vi vet att du masta vanta till maj..


Pictures


Stephanie x 2


Hello Italy!


Steph and Ida


Jag vann en tjocktroja!


Winners


Snygg dubbelhaka sweden

Shaky Monday


I love college!

Dagen idag bestod av the football game, lite shopping och sen lite mingel och festande. Jag har forsokt att inte skriva sa mycket om festande i bloggen men jag vet inte varfor... Jag har inga speciella regler att folja forutom att skolans och de lagar som finns. Jag ar dock valdigt forsiktig, jag vill inte hamna i en situation dar mitt visa blir hotat sa jagtar det lugnt och dricker absolut inte.

Jag och Stephanie var i Sam och Jonahs rum och jag visade mina nya skor (som forovrigt kostat 60 men jag kopte dem for 10) for alla som gick forbi, alla dessa var ju killar eftersom vi var pa killarnas vaning och ALLA killar stannade och kollade pa mina skor och engagerade sig i en konversation. Jag ar ganska random, gillar att visa upp mina skor och killarna var valdigt bra pa att visa intresse. Jag ar inte dum, jag marker att en del tycker att jag ser bra ut nar de sager " oh Jonah, who's your friend!? You haven't introduced us!!" och sa blir de jatte engagerade i mina skor tills jag berttar att jag ar fran Sverige och da hittar de genast nagot nytt att prata och sen ska man in pa nagons dorm och dar ar man 8 personer och diskuterar djupa amnen samtidigt som de dricker ol och lyssnar pa country.

Jag traffade Levi och Jacoby, bada fulla som ja, jag vet inte vad men de var fulla!! De hade forst ingenstans att sova sa de ville sova i mitt rum och jag hade latit dem, men jag har en roommate och hon sover sa nej, inga regler ska brytas och killarna skulle anda behova sova oa golvet for vi far inte varan soffa forens imorgon. Jacoby hade tappat sin nyckel vid graset till ingangen och vi skulle leta efter den men Levi hittade den pa en gang sa det sparade oss en massa letandes och ev. 25 dollar for att fixa ny.

College ar random, sag en kille som bar fram och tillbaka sin stol i armen till badrummet.. Flera ganger gick han med stolen och nar tillslut fragade vart stolen var nar han gick utan den kollade han pa mig som att jag var den galna av oss och berattade att den sjalvklart var pa hans rum...

I love college! I really do!Levi found it!Boys


Levi


Haha, blurry


Lifestyle

Hahah, poooosing

Here's more pictures!


Audrey and I


Varldens basta Erin och jag efter college night


My girls <3


Basta tjejerna fran Erickson's 3rd floor!Just posing, somvanligtFler bilder fran idag

Har ar fler bilder fran idag!


Audrey!!! <3


<3

Redo for att dansa

The team (battre bild om ni fragar the team)


Frosh


Girls


CDT


CDT

Go Cobbers

Min forsta match som dansare.. Kande mig som en cheerleader, vi var tvugna att kicka och hoppa men det avr kul att fa sta och kolla pa hela matchen, vi star precis vid spelarna vilket ar det basta med att vara dansare!!

Jag gjorde manga fel, under halvtidsshowen var jag for snabb och ja, jag kan ju vara arlig och saga att Dance team inte ar det roligaste jag gjort... Jag vill dansa, inte cheera men that's life I guess.


Dance team
Go cobbers


Let's gooo


Class of 2015!


Varmer upp


Jag pratar om matchen

lets go!

Let's go boys!!!


bilder

Har ar lite bilder. Ska kolla pa film nu sa jag skriver imorgon efter the football game!


Borjar bli kyligtGotta love college


Rooommiiiieeoooh Montana

lab om datorer?

Har lab nu, vi ska lara oss att anvanda datorer... jag skriver senare :)


Dags for pom

Dags for dans... Kanns inte alls fel att ha pom poms i handerna...


Candy land

Peanut butter pizza, cotton candy, mini gummy bears och en macka.. Underbart!!


Godisarmband


Gum balls!


had three cotton candy

3 minuter om ingenting


create


Faith reason and world affairs symposium

Vi har symposium just nu. Colum McCann som skrev boken Zoli vi skulle läsa i sommar är här och ska prata om att man måste vara optimistisk, tror jag. Han ska börja om 2 minuter och vårt audiotorium är full av elever och professorer, alla för att lyssna på honom. Nu är kören uppe och sjunger och jag börjar redan bli rastlös... Jag har mycket att göra så efter det här blir det en långt kväll med mycket pluggandes!

Moorheads smallest park

Ja, jag har besokt Moorheads smallest park!
Ingen dansare langre

Igar gav dom mig pom poms, de doda dansaren inom mig och gjorde mig till cheerleader.. Jag har pom poms!? Vi gor toe touch i dansen, raka och harda moves. Jag har vita cheerleading shoes och pom poms, alla kommer att tro att jag en cheerleader, tur att det star dance team overallt for annars ar det inte sa stor skillnad. Jag kommer att overleva, jag bara kande hur dansaren i mig forsvann nar jag holl i pom pomsen...

jar of hearts

Helgen var toppen, expo dar jag skrev upp mig for sakert 15 olika klubbar. Sorority, scandinavian club, ISO, HPIC, Kung Fu (typ), och en massa annat! Jag har mote med en volunteerklubb idag, ska bli intressant men jag tror jag kommer att vara aktiv i den klubben.

Igar blev det pizza och tjejsnack, jag var aven och fixade vara cheerleadi.. jag menar dansdrakter infor matchen pa fredag sa de glittrar.

Jag har massa laxor och flera saker som pagar ikvall, far se, jag kanske spelar in ett videoinlagg senare.


Erin, Audrey, jag och Kristina


Class

Jag är i bioclass, jag bloggade inte igår men jag gör det ikväll!

pep dresses

Jag far skriva om min dag senare for nu ska jag ivag och fixa vara drakter som vi har nar vi ar pa side lines. Vi ska satta pa strasstenar pa dem sa de blir annu sotare! Kommer nog ta 4-5 timmar men det ar med the team sa det blir kul att fa umgas lite med dem. Skrivs senare.

Peace.


intervis

Concordia ar en skola med en kristen grund, det marks inte jamt men vi har fortfarande uppdelat killar och tjejer, killar pa ett floor, tjejer pa ett annan. Vi har aven intervisitation dvs. tider man far vara pa de andras floor och nar man inte far vara dar. Pa helger far man inte vara pa det mosatta konets floor fran 2am-12pm.. Igar var jag pa Rylan rum och kollade pa film och vi somnade, klockan 6 vaknade vi och insag att jag precis brytit mot intervis! Om nagon ser en blir det boter men det ar inte sa manga som gar runt i korriderarna runt 6 pa morgonen och ar det nagon som gar runt vet man att det ar en officiell eller nagon full manniska som kommer hem.. Jag kan beratta att jag lyckades rymma fran Hallet floor 5 och jag tog mig hela vagen till Erickson floor 3 utan att se en enda manniska sa jag forstar varfor ALLA bryter mot intervis hela tiden, man blir aldrig upptackt. Levi har blivit upptackt 2 ganger, tror Jacoby 1 men de ar i en klass for sig. Sa ja, jag brot mot en regel.. inte bra, nu gar det bara utfor! Snart styr jag vall upp storsta festen pa mitt rum med bade alkohol och droger.. eller inte.

Idag hade jag practice vid 12 med de nya tjejerna pa dance team for att lara oss side lines. Berattade jag att vi kor side lines, dvs. vi star pa the side lines och dansar och hejar pa football teamet under matcherna. Vi har pom poms och vi kickar och hejar. Ja, vi ar pretty much cheerleaders men vi bygger inte utan vi bara dansar till musiken bandet spelar.

Lunch idag fick bli easy mac, macaroni and cheese i forpackning som man addar vatten till och pulversas, hur gott som helst och hur daligt for kroppen som helst men det har ar college, vi lever pa sant har!


Easy mac


Oj oj oj

Första gången jag bryter mot en regel här... Nu har jag gått och blivit kriminell, skärpning steph!

neighbors!

Kolla vad jag hittade pa min dorr!! Saaa sota!
Soccer och Dekoration

Dekorerade lite i rummet idag, det blir jatte fint! Det ar fortfarande inte klart men snart sa. Vi ska fixa en soffa, fa upp allt pa vaggarna och jag vill fa upp mina ramar ocksa.

Jag och Audrey gick pa the soccer game idag, hennes pojkvan spelar i laget sa det var kul att ha nagon att ga med. Audrey ar en av mina basta vanner har absolut! vi bor grannar sa det ar perfekt!

Jag kan aven beratta att jag var uppe hela natten och gick till mina classer och var helt dod.. Mer somn behovs, battre plannering behovs!

Nu ar det dags for film :)


Audrey


Alltid lika kul att studera med Montana. Levi och Jacoby fick dock inte sa mycket gjort..

Vi har manga talanger pa denna skola, han ar inte en av dom..

Liter bilder pa rummet:

all nighter, again

Torsdagar och Tisdagar ar daliga dagar faktiskt! Jag har min enda sovmorgon, ungefar 1,5 timme jag har tid att studera innan jag har lab. Labben slutar 5.40 pm och efter det ater jag middag, traningen borjar 7 och ar till 9 och mandagar, onsdagar och fredagar ar mina busy dagar sa jag har mycket laxor till de lektionerna sa ja, nu kor jag min andra all nighter och det ar forsta riktiga veckan av college!!

Klockan ar over 3, Montana gick precis for han ska duscha och forsoka sova lite innan class imorgon men jag maste skriva min religion mini-essay och jag pratade med min Prof. och han sa att det jag hade skivit ar bra, men jag forsvinner lite fran amnet. Det ar due imorgon klockan 12 och jag vill ha en bra jakla mini-essay dar man verkligen ser att jag tankt igenom sa nu jaklar galler det!!!

Jag forstar kemi'n iallafall vilket ar bra eftersom vi har quiz imorgon. Ska se till att lasa igenom allt en gang till innan jag kanske tar en liten nap innan jag gor mig iordning for class imorgon..

Welcome to college!!!

Montana och jag

So this is really awkward.... men det bjuder vi pa! hahahahaha!


vanliga platsen

Nu sitter jag pa vanliga platsen nere i sallskapsrummet vid ett av borden med min dator och pluggar. Jag kunde inte somna igar for jag hostade som in i attans, funderade nastan pa att vara uppe hela natten men kande att 1 timmes somn ar battre an ingen alls innan chem. Igar satt jag med Connor och Jacoby innan klockan blev for sent sa det var trevligt med lite sallskap, Jonah sprang upp och ner hela tiden och hjalpte mig med kemin. Aven varldens basta Leah var farbo ett par ganger och sa att jag borde sova och hon har aven sagt till mig idag att ta fler naps. Leah ar RA for min vaning och hon ar verkligen helt underbar! Manniska med storre hjarta far man leta efter, hon ska bli larare och hon kommer verkligen att bli varldens basta larare! Jag hade gjort allt for att fa ha henne nar jag var 7!

Nu sitter jag sjalv, flera manniksor har varit forbi men ibland ar det skont att vara sjalv, da jobbar man pa ordentligt. Manga kommer forbi och fragar om jag vill sitta pa deras rum och plugga och att jag alltid kan komma flrbi om jag behover hjalp. Jag alskar verkligen min skola, den ar liten och det blir problem nar man ar lite sen och skyndar sig till class for man traffar alltid minst 10 personer som man vill stanna och halsa pa och prata med... Vi ar verkligen en liten familj, en liten Cobber familj :) Haha. Ikvall blir det middag med Jonah och nagra fler, sen blir det mer plugg, kanske satter mig vid the front desk och pluggar lite, tror Jonah jobbar dar forst och sen Leah sa da far man lite sallskap nar man pluggar sa man slipper vara ensam hela tiden.

Jag ska fortsatte skriva pa min uppsatts sa jag kan fortsatta med chem.


Naps är det bästa!

Sov mindre än 2 timmar inatt pga min dumma hosta.. Fick dock en 10min nap efter chem och nu är det dags för biology.. Förhoppningsvis håller jag mig vaken!

slut

jag ar snart slut! laxor laxor laxor.. klockan ar halv 3 och jag sitter uppe och gora klart allt infor imorgon!!! jag bloggar imorgon!


video

Har kommer en ny videoblogg


Here it comes

Herregud vad pinsam jag ar men har kommer det: min forsta videoblogg.. Don't be mean!


Stephanie made the dance team

Fick precis ett mejl fran min nya coach.. I made the dance team. Min try out gick daligt och jag var inte ens saker pa om jag ville gora det men nu ar jag med och det kanske kan bli kul? Jag ska pa traning imorgon och sa far vi se om jag vill fortsatta. 4 av oss som testade idag klarade det vilket ar skoj sa ja, jag gar dit och testar och skaffar lite nya vanner.


H O M E W O R K

Kom precis ut ur klass. Har haft kemi, biologi och religion idag och imorgon har jag sociologi och lab. Prof. vet hur man ger homework sa jag ska satta igang for ikvall har jag try out for the dance team, vet inte om jag vill vara med i the dance team men jag ska anda ga pa try outs och se hur det gar och om jag gillar det.

Har ar lite fler bilder fran dansen i fredags

Marisa och jag


GirlsSpeed datin.. I mean speed meeting

Igar borjade dagen med att jag och Rylan gick och at brunch, sen blev vi ett stort gang som gick till the football game. Det gick inge bra for oss och det var iskallt och blaste sa jag gick innan halvlek och vilket tydligen gjorde att det vande och vi vann stort. Nagra timmar senare var det dags for speed meeting med killarna pa the 8th floor. Vi at pizza och killarna fick byta stolar och vi fick konstiga fragor vi skulle stalla. De flesta som bor i min dorm ar jocks, alla utfor en sport och de flesta grabbarna pa 8th spelar football. Killarna var roliga och saklart blev de jatte chockade nar de fick hora att jag var fran Sverige. 

Efter speed meetingen gjorde jag lite laxor tills Sam kom in i mitt rum och fragade och jag ville med honom och Jonah och shoppa. Vi akte till the Mall och vi kom alla hem med 2 par nya skor. Jag lyckades fa tva par for $25! Tva par hostskor dessutom! Jag ar sa jakla grym!

The mall stange och vi akte till Walmart och kopte lite skolgrejer och olika drinkgrejer och sa akte vi tillbaka och jag anvande mitt bartenderkit till att mixa liote alkoholfria drinkar. Jonah ar RA for 4th floor och detta campus ar ett alkoholfritt campus sa saklart blev det ingen alkohol i. Sam forsvann for han skulle prata skor med grannrummet och jag och Jonah hade en djup diskussion om religion och science. Han pluggar ocksa biologi/pre med med han ar inne pa sitt andra ar har och han fragade efterat om alla i Sverige ar lika smarta som jag. Jonah ar valdrig valdigt smart och nar vi diskuterade sa pratade vi om kemi, fysik och biologi och tydligen sa de mesta han kunde har han lart sig forra aret eller lart sig sjalv och sant kunde jag. Det var ganska enkla saker som vad som hander nar en stjarna dor (supernova), om universum och stjarnor och citat fran Einstein om religion osv. Jag undrar om vart skolsystem ar sa mycket battre att vi faktiskt kan sa pass mycket mer an vad Amerikaner gor efter gymnaset.

Klockan 2 gick jag tillbaka till mitt rum och forsokte att inte vacka kristina sa jag tog med mig min shower caddy och gick till badrummet for att gora mig iordning for att ga och lagga mig. Da fick jag sms av Rylan vilket resulterade i att jag 2.30 pa morgonen gick och motte honom, han var pavag hem fran en fest och blev jatte chockad over att jag faktiskt kom och motte honom, han trodde inte att jag skulle dyka upp. Jag ar verkligen en underbar van! Pavgen tid hade jag aven tid att skypa med min underbara van Jake!! Han ar sa harlig! Jag och Rylan gick iallafall hem men innan vi gick in lade vi oss ner pa graset och kollade pa stjarnorna, himmlen var klar och stjarnorna sken starkt! Efter ett tag blev det for kallt (for mig, Rylan ar fran Canada sa han gillar kyla) och vi gick in och gick ner till loungen for att kolla pa tv. TV'n hade jatte dalig signal och jag blev trott och ville sova sa vi sa godnatt och jag till mitt rum och somnade med smink och allt pa.

Collegeliv ar speciellt och busy!! Alla vill alltid hitta pa nagot och jag blir bjuden pa fest minst 3 ganger per dag. Vart men an gar sa ser man nagon man kanner och alla sager hej och vinkar. Jag gillar det starkt men det galler bara att inte glomma bort skolan.

Nu ska jag sova! God morgon Sverige!

College life

Jag älskar det här! Alltid fullt upp och klockan är snart 4 och jag kom precis hem! I love college life!!!!

theme dance by the belltower

Awesome dag!! Vi hade theme dance vid the belltower sa dansen var utomhus och vi dansade tills det slutade. Vi var neon och jag och erin hade verkligen gatt fullt ut. Vid dansen sprang jag runt bland alla mojliga i borjan och dansade med blandade mnniskor. Teman olika floor hade var toga, tools, superhero, neon, skriv ditt nummer pa min troja och kritor. Alla kom som olika saker och det var verkligen jatte kul!

Efter dansen gick jag och Rylan till Dairy Queen - som var stangt!?!?! Sa istallet forsokte vi ga igenom DT'n pa McDonalds men av sakerhetsskal fick han inte hjalpa oss eftersom vi inte var i en bil? Hahaha, jag blev irriterad och vi gick istallet till Taco Bell. Pavagen hem sag vi 5 polisbilar som hade stannat en bil, killen kom ut ur framsatet dansandes, hur full som helst sa vi gick bevittna hur de arrasterade honom. Nar vi kom hem kollade vi pa film i Rylans rum och forsokte fa ut flatorna i mitt har. Trassel sager jag bara!

Imorgon ar det forsta footballsmatchen!!!


3rd floor!!
Erin
Erin!!


ma swedish bro! Christoffer!!! ser ni hans tema?


Stephanie fran Italy
Ali and Ali!!!
<3 Levi's shorts!!


Rylan


Canadians! Rylan och Chris


DQ stangt


Fungerade ju inte...

Transfer credits

Jag har fatt hur manga fragor som helst om transfer credits. Om jag vore ni skulle jag kontakta skolan jag ar intresserad av att plugga pa och fraga dem. Att jag fick transfercredits var en overraskning for mig och jag vet inte hur det fungerar. Olika skolor har olika regler och for mig tillexempelt sa maste jag anda ta matte och fysik aven fast de raknades eftersom jag vill komma in pa medschool (man far inget betyg nar de transfer) sa da spelar det egentligen ingen roll om jag fatt transfer eller inte. Jag vet inget om transfer credits och visste inget innan, det ar skolan i sig som kolar pa betygen men bara sa att ni vet - for mig hade det inte spelat nagon roll eftersom jag redan har ett mal. Undrar nastan om det hade vaarit lattare om jag inte skrivit nagot fran forsta borjan for jag gor bara er forvirrade nar allt det handlar om var att jag fick lite credits.

24 transfer credits

Folk folk folk!!! Jag har fått 24 transfer credits från klasser jag tog i Sverige. Fick dock inget betyg så de räknas inte mot min degree men mot att graduate sådärför kommer jag inte vara klar om 3 år. Jag hade tur att de tyckte att mina kurser var avancerade nog, olika skolor ser på det olika.

Pirates

Efter klass akte jag, Audrey och Erin till savers for att shoppa infor the theme dance. Alla floor bestammer ett tema och gar tillsammans till dansen. Vi ska vara neon och jag har en cool outfit. Jag och Erin ska vara tillfalliga roomies imorgon eftersom vara roomies inte ar hemma i tid for att gora sig iordning med oss.

Ikvall visade skolan utebio, sa vi satt hur manga studenter som helst ute pa graset och kollade pirates of the caribbean 4. Rylan och jag gick, vi tog med oss en filt och lite snacks och kampade med att hitta en bekvam position pa graset, nar man lag pa mage fick man ont i ryggen efter ett tag och att sitta var inte lika bekvamt. Filmen var jatte bra och det var harligt att sitta ute under en av sommarens sista dagar. Skolan har hur mycket events som helst, varje torsdag och fredag hander det nagot. Imorgon har jag klass klockan 8 sa jag ska sova nu. 3 klasser imorgon och sen ar det the theme dance!!!

2 viktiga saker i mitt liv just nu


Min bathcaddy! En av mina basta vanner just nu! Har allt man behover eftersom vi har delat badrum och kan inte lamna sakerna kvar i badrummet sa har vi ett mobilt badrumsskap som foljer med fram och tillbaka varje morgon och kvall.

Min sang. Man ser inte hur mysig den ser ut i verkligheten men sangen ar verkligen jatte mysig och jag har flera kuddar, rosa lakan och svart tacke. Filten sover jag med nu eftersom det ar sa varmt.

Beanie Toss

Okej, som ni sakert sett och hort sa har vi gatt runt med beanies under hela orientation veckan. Detta ar en gamal tradition som concordia foljer starkt och dessa bar man hela veckan tills the beanie toss - nar man kastar upp beanie'n i lyften och har officiellt blivit en Cobber!

Freshmen har gule (or gold) och transfer har maroon. Jag ar en sophmore eftersom jag har 24 transfer credits sa min cap ar maroon. Nu ar det sa har att vi har folk fran NDSU som stjal vara beanies, detta ar helt seriost. De gommer sig i trad, dyker ner och tar en hat och springer som in i tusan. Jatte manga blir av med sina beanies och det ar lite synd men ganska kul att detta ar ett sant problem. Tydligen har flera under cover polisbilar akt runt och hallt koll for att detta ar ett seriost problem.

Idag hade vi var beanie toss - vi kastade upp dem i luften och steg in i klassrummen som officiella cobbers. GO COBBERS GO!!


Rylan och Momo


Just chillin


Katie och Joe


T3 - min club


Beanie toss idag! Ni kan se min hand i hogra hornet med en svart toffs och ring och kastar en maroon hatt.


first day of college tomorrow

Imorgon borjar skolan pa riktigt, jag ska ga pa min forsta riktiga lektion!!! Sociology! Ska blir grymt kul faktiskt. Var hemma fran orientation idag eftersom jag inte kunde sova pga. jag hostade sa mycket och vackte mig sjalv hela tiden. Vi var hemma hos the president och fick aven traffa hans fru. Vi tog bilder (lagger upp dem sen), at middag och sen sa gick jag, Kristina och Rylan pa communion med en massa andra manniskor. Kristina ar min roomie och Rylan ar en hockeyspelare fran Canada som var i samma orientation club som jag och han ar personen jag formodligen har umgats mest med under de forsta dagarna eftersom orientation ar hela tiden. Nar vi kom hem fran chapel gick jag in pa grannrummet dar Sam var som jag traffade igar eftersom han helt random kom in pa mitt rum och vi pratade i mer an 30 minuter om allt och inget, jag alskar att bo i dorms!! Granntjejerna ar jatte harliga och vi ska aka och shoppa imorgon och forbereda infor the temadansen som ar pa fredag, var vaning ska ha neon.

Nu ska jag sova, vi har beanietoss kl.9 och min fortsa klass ar klockan 10.30!

Good natt!!