Thirsty Thursday

I Sverige har vi lillördag och här är det thirsty thursday som gäller. Tydligen var det 20cent/drinken på en av barerna här och en del festar men icke jag. Just nu sitter min roomie och hennes pojkvän i soffan under min säng. Adam och jag har en speciell relation till varandra, vi argumenterar konstant! Är det inte om att jag tar upp hela soffan för mig själv så är det om att jag ser min pojkvän mer än vad Kristina och Adam ser varandra.. Jag ogillar verkligen inte Adam, jag gillar bara att retas och han är ett enkelt offer!

Idag hade jag bio lab, min art class och bio lecture. Tisdagar och torsdagar är så extremt långa, istället för 70 minuter som klasserna vanligtvis är så är de 100 minuter och trust me, it's a big difference!! Man somnar nästan och min arts class är så tråkig att jag dör så jag försöker bara att överleva...

Imorgon har jag bara en class, min oral comm. Vi ska till biblioteket hela dagen så jag kommer nog inte att göra så mycket. Har mycket plugg i helgen, 2 papers due, 2 examen och ett Speech. De lyckas alltid pressa in allt i en vecka! Jag ska se Ben lördag så vi ska plugga ihop och bara ta det lugnt så jag ser fram emot det. Imorgon blir det plugg och sen umgås med steph förmodligen. Helg är alltid pojkväntid så många av mina vänner ser sina pojkvänner.

Dags för sängen :)


Ben gjorde French toast åt mig igår :)


Kommentarer* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: