Arkiv Stephanie Ammerman -

American Family

Snart kommer min efterlangtade amerikanska familj, det ar inte ens 24 timmar kvar!! Jag langtar, jag ska gora iordning deras skylt och stada det sista och sen bara vanta!

I helgen har jag fatt kora Maries bil runt overallt, kanns som en sportbil nar man kor, sa jakla skon! Det ar det positiva med att hon var tvungen att opereras; jag far kora overallt :)

Det ar sa underbart i solen! Snart kanske solen forsvinner sa jag passar pa att vara ute sa mycket som mojligt!

Jobb varannan dag

Den här veckan har jag jobbat måndag, onsdag och så jobbar jag fredag igen. I måndags jobbade jag från 16-3.40 på puben. Jag var helt slut efter men fick mycket beröm för att jag är så trevlig. Igår jobbade jag på dr.Martens, det blev att hjälpa kunder och städa i butiken. Jag jobbar där fredag igen från 10.30-18.30, ska bli kul :) min lillebror fyllde iår igår så då var det ett litet kalas.

Idag ligger jag i solen och njuter, jag älskar verkligen värme. Jag hoppas på att få prata lite med min pojkvän men jag vet att han är väldigt upptagen idag så vi får se helt enkelt..


Litet blogg-break

Förlåt, jag har knappt varit inne på datorn sedan jag kommit hem. Det har varit mycket jag var tvungen att ta hand om och fixa men nu har jag mer kontroll över min situation.

Jag har börjat jobba! Har just nu en pub där jag precis börjat jobba; laughing duck i Stockholm där jag serverar mat och häller upp öl. Jag ska även hoppa in och jobba lite extra på Dr Martens och jag kanske har ett till jobb på g.

Vad mer har hänt sen jag kom hem? Jo jag har fått min första egna bilnyckel till pappas bil. Det känns ganska vuxet faktiskt :) jag har bara kört ett par gånger sedan jag kom hem men det är mycket frihet att veta att jag kan använda bilen om jag behöver.

Jag vet ännu inte när jag ska tillbaka till staterna, vi får se helt enkelt.

Min amerikanska familj kommer om en vecka!!! Becky och Ellen kommer hit och jag ska visa dem Sverige :) det ska bli riktigt kul!!!

Jag får många frågor och jag planerar att svara men jag har ganska mycket just nu. Om det är någon som känner att de har jätte mycket att fråga och det verkligen vill ha svar så är det lättare för mig att skypa eller träffas och ta en fika (om ni befinner er i Stockholm). Jag kanske ska ta och ha en sånn "frågefika" jag hade när jag kom hem från Arizona, det var jätte kul och jag kunde verkligen svara på deras frågor och det var roligt att få träffa några som läser min blogg.. Vi får se hur det blir.


Hatar denna flygplats!!

Är i Paris, och jag hatar den här flygplatsen!! Oh well.. Människor är otroligt snälla när de ser att man gråter! Det var en hemsk resa hem, absolut ingen sömn.. Och just nu är jag mer ledsen över att snart vara hemma än glad. Herregud, hur ska jag klara av 3 månader, kommer vara så jäkla deprimerad..


Minneapolis

Jag grät så mycket när jag skulle checka in att kvinnan som jobbade där gav mig en box med tissues och hjälpte mig med att swipa mitt pass.. Jag är inte alls sugen på att åka hem just nu.

Jag och Ben försökte vara uppe hela natten så jag skulle vara trött när jag flyger hem. Vi gjorde egen öl, åt ute och jag lärde honom hur man använder bartender utrustning. Vi åkte och hyrde film och låg i sängen och åt godis. Jag insåg vid 10 på kvällen att det aldrig skulle gå och vid 11 var jag sovandes..

Imorse packade Ben min resväska, jag är inte så bra på att vika saker och ha ordning på saker så han packade om allt. Han lagade frukost åt oss och sen åkte vi till flygplatsen. Hej då gick fort och så fort han hoppat in i bilen och jag vänt på mig forsade tårarna och ja, de har inte slutat..

12.20 är jag på svensk mark igen. Det ska bli kul att se familj och vänner men jag vill tillbaka så fort som möjligt..

Deja och ben packar min väska


Last day in Moorhead

Sista dagen i Moorhead idag. Det ska bli skönt att komma hem samtidigt som jag är väldigt ledsen. Jag kommer tillbaka snart så jag måste njuta medan jag är hemma. Nu blir det dock en dag full med att bara umgås med pojkvännen och säga hej då till vänner.

Deja med dumbo i sängen.


Första året på college done!

Mitt första år på college är över! Jag flyttade ut i måndags till Ben för att bara ta det lugnt tills jag åker hem.

Det har varit ett toppen år, det har haft sina bra och dåliga dagar och det finns dagar då jag undrar vad jag gör här men det är då jag påminner mig själv om min dröm. Jag har verkligen insett hur viktigt min bakgrund är och hur mycket det har format mig. Jag har fått vänner som jag kommer att hålla kontakt med för resten av mitt liv och vänner som var bra att känna mitt första år. Jag förstår mina styrkor, men framförallt mina svagheter mer och hur jag måste göra för att hantera mig själv.

Mitt första år på college var första gången jag insett att jag inte alltid är stark och måste kunna ta en paus för att bli starkare än förut. Första gången jag körde bil och tog även mitt körkort och insåg hur mycket friare jag blev. Första gången jag blev kär. Första gången jag delade rum med någon och kallade ett litet rum mitt hem. Det var även första gången jag insåg hur mycket rykten skadar och hur viktigt ärlighet är för mig. Första gången jag var uppe hela natten, inte bara en gång i veckan men flera, för att klara uppgifter.

På lördag åker jag hem, jag kommer att ha en jobbig tid att säga hej då. Jag tar det som det kommer.