Arkiv Stephanie Ammerman -

The lake

Jag är på the lake och igår blev det en liten båttur och vi satt vid brasan.

Jag har något att berätta för er men jag vill vänta lite tills jag känner mig redo..


The Swedish embassy

Nu är vi på svenska ambassaden som Ben kallar det :)


Citites

Om några timmar ska Ben och jag till the cities för att kolla på en twins game. Twins är Minnesotas baseball team och de är såklart döpta efter the twin cities. Jag har på mig röda byxor och navy tröja för att hedra the twins. Ikväll blir det baseball och imorgon blir det förmodligen shopping - kanske Ikea eller mall of America och sen the lake. Deja ska till Doggy Depot vilket hon kommer att bli jätte glad över då hon verkligen älskar Doggy Depot. När vi börjar närma oss Depot blir hon helt galen och hon krafsar på dörrarna tills någon öppnar. Sen springer hon till grinden till hund arean och krafsar på den tills hon blir insläppt så det går inte riktigt att säga hej då.

Nu ska jag göra iordning lunch och lite snacks för resan så vi slipper äta snabbmat. Det blir lite pasta sallad, hummus med pita och fruktsallad.


Fingerprints - again

Idag var jag tvungen att åka till Campus för att ta mina fingeravtryck igen då de kom tillbaka för att de inte kunde läsa av mina förra. Så jag lånade Kris bil när hon kom hem och åkte till min kära skola. Fingeravtrycken gick mycket snabbare den här gången, förra gången var jag tvungen att ta om dem flera gånger men denna gång gjorde vi bara om det en gång. Jag sprang även förbi reslife och lämnade in lite kvitton och international enrollment för att säga hej till Liz och Don men jag stannade i en timme. Jag blev erbjuden ett jobb så vi ska prata på måndag om det så vi får se vad som händer. Det var jätte trevligt att se Liz och Don och prata, det finns alltid så mycket att prata om.


Concordia

Concordias Campus är verkligen vackert under sommaren!!


DOMA

I revived a comment from someone asking me to write about DOMA in English. As I mentioned yesterday, DOMA stands for Defense of marriage act and was signed into law by Clinton and allowed the federal government and states to not recognize same sex marriage performed by another state. So if a married same sex couple would move to a state that doesn't allow same sex marriage that couple would not be recognized as married. Married same sex couples were not recognized and could therefore under federal law not receive the same benefits as heterosexual couples; filing joint tax returns, insurance benefits, immigration etc.

So what happened yesterday is that the Supreme Court ruled DOMA as unconstitutional. This means that if same sex marriage is recognized by ones home state, the marriage will be recognized federally and the couple will receive the same benefits as any other married couple. However, if the couple moves to a state that doesn't recognize same sex marriage, they will not receive the same benefits and therefore need to think about where they want to live.

I just want to point out that even though Clinton was opposed to same sex marriage, he was against DOMA and even though he had the opportunity to veto the bill he decided to sign the law to prevent any political damage. Today Clinton support same sex marriage.

I don't know if it makes any sense but you can read about it by just google DOMA and it's very interesting. I believe this is huge as same sex couples will finally be recognized as "real people" and not second class citizens. This is supposed to be the land of the free so it's about time they make some changes to make people free to love whomever they chose to love without being discriminated against.


Fly

Deja fångade en fluga och blev helt chockad efteråt då den bara låg på marken. Min lilla sötnos! Hon trodde att jag var arg på henne (för när hon gjort något brukar jag peka på det och då börjar hon spela oskyldig och söt) så hon försöker se oskyldig ut på bilden.


DOMA

Bra start på dagen är i America! Supreme court valde att the Defense of marriage act (DOMA) är unconstitutional vilket kommet att förändra mycket för homosexuella i detta land. Innan har det varit så att man kan vara gift i en stat men the federal government ser inte par som gifta och får därför inte benefits som heterosexuella par får.

Som ni säkert märker så vet jag inte hur jag ska förklara det på svenska men det är en stor dag idag för alla oss som supportrar gay rights!


Humid

Det här med 80% humidity är inte kul. Idag när Deja och jag var ute och sprang var det verkligen svårt att andas och vi sprang inte hela vägen eftersom jag inte ville köra slut på min lilla vovve. Hon var som vanligt trött när vi kom in och gick och la sig på en gång så det var bra att vi inte sprang hela vägen. Det är så jobbigt med fuktigheten här för det blir verkligen jobbigt att andas och att springa när det är så fuktigt är inte kul. Min ring som jag har på högerhanden är vanligtvis för stor och åker runt på fingret men när jag är ute och springer sväller min kropp upp så mycket att ringen sitter fast och det finns ingen chans att få av den. I Arizona blir det varmt men det är torr värme vilket är så skönt (även fast man vara kan springa utomhus innan 6 på morgonen innan det blir för varmt) och här är det inte lika varmt med fuktigt dom in i tusan. Jag förstår att Fargo/Moorhead blev framröstat till landets sämsta väder för några år sedan! Det är för kallt på vintrarna och för varmt på somrarna - våren är underbar när det är 25 grader och torrt utomhus.

Idag ska jag göra tacos till middag då Ben var sugen på det. Jag brukar äta grönsakerna istället och eftersom jag hade en incident när jag var liten med tacos så har jag inte gillat tacos på många år och äter hellre utan tacokryddning så oftast behöver andra inte tillaga vegetariskt åt mig när det är tacokväll.

Nu ska jag städa lite och kanske ta Deja på en promenad (igen) så jag får röra på mig lite till.


Eddie and barkus

Idag besökte jag och Kris Eddie och Barkus som är ett hunddagis som även har boarding. Deja kan inte följa med till The lake så vi brukar ha henne på Doggy Depot (som hon älskar) men för 4th of july weekend är Depot fullt så vi behövde hitta ett annat ställe. E&B är i fargo och är lite lyxigare än Depot. Vi behövde gå dit för att Deja skulle få prova vara med hundarna där så de kan se att hon inte är aggressiv. Vi fick se hotell delen och day care delen där hundarna är uppdelade så de stora hundarna och de mindre hundarna är uppdelade. Det finns kameror så vi kan se hundarna via deras hemsida. Allt gick bra så Deja är välkommen att gå på det dagiset och Kris och jag kände oss bekväma med att lämna henne där om vi behöver.


Holy crepe

Det blev crepes till frukost idag - 3de gången jag äter crepes på 2 dagar och eftersom det fortfarande finns över 20 crepes kvar blir det nog inte sista gången jag äter crepes den här veckan. Ben har inte klagat och tycker att cream cheese moussen var underbar. Det är nästan så att vi borde åka hem till några av killarna med crepes så de blir uppätna.

Klockan är 3.30 och vi sitter fortfarande i pyjamas. Vi får se om vi ens byter om innan det är läggdags.. Ben var och spelade golf igår så han blev solbränd och därför kan vi inte riktigt vara utomhus i solen idag. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra idag så det blir nog inte så mycket.


My everything


 
 

Bridal Shower

We had a bridal shower for Lindsay today who is marrying Bryan in August. We had a mimosa bar where the options were orange juice or kiwi strawberry juice and with different berries to garnish with. Yesterday I made over 45 crepes so everyone could have at least 3 each but I was the only one who had more than one so now we have a lot left over! For our crepe bar we had several different toppings: Nutella, cream cheese mousse (taste like cheesecake mousse), whipped cream, strawberries, chocolate syrup, regular syrup (which we could have excluded), blueberries, raspberries, bananas and sugar/cinnamon. It was a huge hit, everyone loved my crepes and asked me to have a crepe party to teach them how to make crepes. For the crepes I just kept them in the fridge overnight and reheated them in the oven on 200 degrees F until we were ready to eat.
 
Everyone wrote a wish or advise on a river rock that we put in a jar for Lindsay. I wrote; Explore the world together. Lindsay opened her gifts and told us about how Bryan proposed to her. Everyone else (except for me since I was the only unmarried gal here) told their proposal stories and there were some really romantic ones and some that were pretty funny. 
 
The shower was a succes and it was so much fun! Kris decorated and made the tags for the toppings and I think she did an awesome job! Ben is pretty excited about left over crepes so time to make some for lunch :)
 
 
 
Recipe for crepes: (makes about 10 crepes)
 • 4 eggs
 • 1 1/3 cups milk
 • 2 tablespoons butter (melted)
 • 1 cup flour
 • 2 tablespoons sugar
 • 1/2 teaspoons salt
  
Mix everything. Pour 1/4 of a cup into a frying pan and cook on medium heat. 
 
Cream cheese mousse:

Ingredients

 • 1 1/2 Cup heavy cream, divided
 • 4 oz. cream cheese, cut into 1 small chunks
 • 3/4 Cup sugar, divided
 • 1/3 Cup Greek yogurt
 • 1 tsp vanilla

Instructions

 • In a small pan heat together 1/2 cup of cream, cream cheese, and 1/2 C sugar over medium heat Stir frequently until the cream cheese is melted and mixture is smooth
 • Put into a bowl and allow it to cool to room temperature
 • In your mixer, mix the 1 cup cream with the yogurt, remaining 1/4 cup sugar and vanilla until medium peaks form
 • Fold the two mixtures together
 • Refrigerate until ready to serve
 
 
 

Thunder

Igår vad det riktig thunder storm ute. På tv'n stod det att det inte rekommenderas att vara utomhus eller åka bil. Jag har aldrig sett så mycket blixtrar! Vårt fönster (som har blinds) lös konstant och det kändes i marken. Det hjälper inte att ett hus på den här gatan blev träffad några år sedan och brann. Jag var rädd för första gången rädd för åska så Ben fick sova med armarna runt mig för att jag var så rädd. Inte för att Bens armar skulle hjälpa om huset blev träffat men jag kände mig trygg och kunde somna.

Idag är det vacker ute och vi städar huset och förbereder för The bridal shower som vi ska ha imorgon. Det ska bli kul och jag har en del crêpes att steka ikväll.


Ointressanta saker om mig

Tänkte att jag kan skriva en liten lista på ointressanta saker om mig som ni kanske inte visste om mig;

Jag har 3 tåringar som alla sitter på samma tå så det ser ut som en ring som jag har haft i 2 år.

När jag var liten ville jag bli fröken Sverige när jag blev stor. Jag kommer ihåg att jag gick runt på dagis med krona och ett band som sa fröken Sverige. När jag var 10 år fick jag följa med koreografen Roine som koreograferade fröken Sverige och träffa alla fröknar och vara med under genrepet.

Jag hade tankar om att bli professionell dansare ett tag, men med trasiga knän kändes inte den framtiden för säker. jag gick dansarutbildning på balettakademien och efter en lektion tog min jazzlärare mig åt sidan och sa att jag borde satsa på dansen och att jag har mycket potential men det blev college istället.

Det här har jag berättat förut men jag klarar inte av att äta mandelmassa. Jag åt för många semlor när jag var yngre och nu kan jag inte äta mandelmassa eller cherry flavored mat. Det är verkligen det äckligaste jag vet (inom smaker).

Jag har aldrig rökt en cigarett, jag har inte ens tagit ett bloss eller ens tänkt tanken att jag borde prova att ta ett bloss. Det kommer aldrig att hända.

Jag har varit med i en musikvideo, the poodles - metal will stand tall.

Jag har bet på naglarna under många år men slutade och nu biter jag bara när jag är stressad.

Om ni kollar på foton av mig så kommer ni att se att jag alltid står på samma sida. Jag anser att det är min "good side" och så fort jag ser en kamera ställer jag mig på den sidan:


Ordinary week

I måndags åkte Ben, Jon och jag till Rhombus guys och åt pizza. Så gott!! Jag vill nästan börja jobba där så jag får reda på hur de gör pizzan så jag kan göra den hemma själv.

Ben och jag besökte walmart och köpte nya vindrutetorkare och nya lampa till blinkern då den krossades när vi fick bilen kollad och oljan bytt. Vi försökte byts vindrutetorkarna i över 30 minuter och vi använde oss av youtube videor eftersom det var så svårt. När vi bytte lamporna var vi tvungna att skruva och hålla på och efteråt var jag så stolt över oss!

Ikväll porvgjorde jag crepes till the bridal shower vi ska hosta i helgen. Det är en familjevän som ska gifta sig och Kris valde att ha en shower här hemma. Vi ska ha en crepe bar med en massa toppings; nutella, bananer, jordgubbar, vitchokladmouse, grädde, hallon, chokladsås mm. Vi ska göra crêpesen kvällen innan och värma upp dem nästa morgon så idag skulle vi se om det fungerar och blir bra. Det kommer bli en jätte fin shower och jag måste ta bilder!

Jag har inte laddat upp bilder från bröllopet än, någonting kommer alltid i vägen. Imorgon!

 


Tired puppy

Jag vaknade ganska tidigt imorse men har inte inte gått upp än.. Jag vaknar varje morgon runt 9.30 och sen ligger jag i sängen ett tag och bara njuter av att inte behöva gå upp. Deja ligger bredvid mig och hon verkar inte ha några planer på att gå upp överhuvudtaget. Hon sover oftast inte med oss men hon kommer alltid och lägger sig med mig på morgonen och sover halva dagen. När Deja sover med oss sover hon dock i mitten, helst med egen kudde. Hon är så rolig.

Idag har jag lite saker jag ska göra. Jag måste städa, träna och tvätta. jag vill att min fina älskling ska komma hem och känna att han inte behöver göra något, precis som han tar hand om mig när jag har mycket i skolan och han ser till att jag inte behöver oroa mig över något annat än att studera. Senare ska jag lägga upp bilder ifrån helgen.

Ikväll ska Ben, Jon och jag äta pizza på Rhombus guys. Världens godaste pizza! De har special, 1/2 off large pizzas efter 8pm så vi tänkte passa på :)


Plates

Bröllopet var jätte vackert och festen var barnsligt kul. Ceremonin var i en kyrka (som Bens familj tillhör) och jag - blödig som jag är - började såklart gråta när jag såg Erik krama om sin blivande mother in law och sina föräldrar. Det syntes att han var nervös men samtidigt så lycklig! Och hans ansikte när Kendra kom gåendes, jag börjar nästan gråta av att bara tänka på det. När de skulle säga sina vows började Kendra gråta så att hon inte kunde säga efter pastorn - jag såg in i min framtid där.

Festen var på Hilton och det var säkert 500 personer där. Det var open bar så det var bara att ta vad man ville ha. De hade ett lemonade stand och lemonaden var så god att jag drack 6 glas?! Jag åt fisk till varmrätt som var god, man kan inte riktigt förvänta sig mer när så många människor ska serveras på samma gång. De spelade en söt video där de visades bilder och de pratade om hur de träffades och vad de gillar med varandra. Kendra och Erik är båda cobbers som träffades på concordia - som vi brukar säga: cobbers marry cobbers!

De hade pizza buffet senare på kvällen och Ben, jag och Tyler fick för oss att skämta om att vi skulle sno tallrikar som slutade med att 4 tallrikar hamnade i min clutch. Vi tyckte att det var extremt roligt att vi hade smutsiga tallrikar i min väska (obs. Jag var 100% nykter) och jag började gråta för att jag skrattade så mycket. En tjej som går på min skola kom upp till mig och sa att hon visste att jag gick på concordia och vi pratade lite. Hon säger sen, du kommer från Sverige - ellerhur? Ben frågade hur hon visste varpå hon svarar att hon är bra på accenter. Alla som stod där började asgarva! Det var obvious att hon visste vem jag var (de flesta på min skola vet att jag är den svenska tjejen) men istället för att erkänna det tyckte hon att hon kunde säga att jag har en accent (vilket minst 15 gånger under kvällen folk var helt chockade över att jag inte var amerikan eftersom det inte hörs) vilket fick alla att börja skratta. Stackars tjej, hon ville låta smart! Senare lämnade vi iallafall tillbaka tallrikarna och jag körde hem Ben och mig själv till lilla Moorhead och vår vovve.

Det syntes att de fått inspiration från pinterest och många idéer jag ville använda i framtiden. Skillnaden är att jag skulle vilja ha mitt bröllop på ett rustic ställe där det finns en liten lada som är fylld med kristallkronor i taket och ett brasa som man kan grilla marshmallows på kvällen. Det är roligt hur man börjar planera själv! En dag är det förhoppningsvis min tur! Jag måste komma ihåg vattenfast mascara för jag vet att jag inte kommer att kunna sluta gråta - jag är verkligen på tok för blödig!

Nu ska jag försöka somna! Ben och Deja sover redan bredvid mig - mina fina :)

bilder kommer!


Dags för bröllop

Nu ska vi begå oss till kyrkan för att se Erik och Kendra gifta sig


No sleep

Jag kunde verkligen inte somna om inatt. Klockan 6.30 var jag fortfarande vaken men tillslut somnade jag om - och blev väckt 7.30 av Ben som inte visste att jag legat vaken halva natten. Vid 9 gick jag upp och duschade och åt frukost och efter frukost gick jag och la mig och kunde äntligen sova i några timmar. När jag vakande hade jag dock huvudvärk och min näsa är täppt så det är kanske anledningen till att jag hade svårt att sova.

Mitt hår är fortfarande blött så jag ska se till att det torkar med alla produkter jag har i innan jag börjar göra mig iordning inför bröllopet idag. Jag ska ladda kameran och se vilka smycken jag ska ha ikväll. Jag uppdaterar senare!


3.30 in the morning?!

En av Bens vänner ringde klockan 3.30 och Ben har aldrig sin telefon på ljudlöst så gissa vem som har varit uppe i en timme nu och absolut inte kan somna om? Jo, verkligen jätte skönt att bara ligga och stirra i taket...

Jag är och tar en liten promenad i huset för att se om det fungerar att lämna sängen ett tag så jag somnar när jag lägger mig igen. Jag känner på mig att jag inte kommer att vara någon solstråle direkt när jag vaknar.

Syns det att jag är klarvaken?!


Reese's puffs

Egentligen gillar jag inte sockriga flingor till frukost men när det är reese's puffs så är det okej! Det är nästan farligt då jag älskar reese's och flingorna är så goda. Jag är verkligen inte förvånad över att folk är så stora här! Mina barn kommer förmodligen hata mig men de blir inga onyttiga flingor till frukost varje morgon.

Jag har inga planer idag. Jag ska städa lite och laga mat. När jag var yngre lagade jag nästan aldrig mat så jag var ganska dålig på att laga mat. När jag väl lagade mat var det alltid tonfiskpastasallad eller röktlaxpasta men hade jag fått välja själv hade jag velat experimentera mer istället för att alltid behöva laga samma sak. Nu har jag blivit bättre eftersom jag är i kontroll över matlagningen och får leka med smaker. Ibland blir det inte så lyckat - och ibland blir det hur gott som helst. Jag är mest glad över att jag har lärt mig!

Nu har jag varit borta från Facebook i nästan en vecka och jag saknar det inte. Jag vet inte vad som hände men mitt konto började gilla en massa konstiga sidor och tillslut hade den gillat så många att när jag loggar in ser jag bara uppdateringar från de gillade sidorna.. Jätte irriterande!! Jag ska skapa ny Facebook senare och bara vara vän med människor som jag skulle prata med om jag skulle se dem på gatan. Jag tog bort 600 vänner från mitt gamla konto eftersom jag var vän med människor som jag knappt aldrig pratat med. Det blir ny fb om några veckor förmodligen.

Nu ska jag byta om till något annat än pyjamas.


Fullt hus

Vi har haft fullt hur här hemma! En av Jons assisterande choacher bodde här den här veckan med sin familj så vi har haft 3 små pojkar här. Det har varit jätte kul och jag som älskar barn blev jätte glad över att få leka med dem och vara runt dem.

Igår åkte Ben in till jobbet klockan 5 så han slutade tidigt. Vi åkte och åt lunch på hu hohut vilket är en är mongolian grill där man väljer själv vad man vill ha i. Ben gjorde pad thai med de olika såserna och jag tror han gick upp 3 gånger för mer mat.

I helgen är det bröllop. Det är en familjevän som ska gifta sig och jag tror att det kommer bli jätte roligt! Många av Jons och Bens kompisar kommer att vara där och de är alla så roliga och de som gifter sig kommer från rika familjer har spenderat mycket pengar på bra mat och DJ. Det blir förmodligen mycket dans och party och det ska bli kul att gå i en fin klänning och lösögonfransar. Min klänning är blå och svart och Ben kommer att ha blå skjorta. Vi får ta några bilder så ni får se hur ett riktigt amerikanskt bröllop ser ut!

Nu sitter jag utomhus och solar ryggen. Min klänning som jag ska ha i helgen visar mycket rygg så jag måste ha lite färg på ryggen och inte bara framsidan av kroppen.

Pappa var precis i portland och hälsade på min farfar och skickade ett packet med det bästa som finns - Godis!!! Choklad med saltlakrits?!? Låter sååååå gott!!


Prinsess bröllop

När Ben och jag vaknade imorse tog upp vi upp iPaden och kollade på bröllopet som precis började. Jag missade Victorias bröllop då jag var i usa men idag såg jag till att jag hade live-tv redo när jag vakande. Ceremonin var vacker, Madeleine var oerhört vacker och det var svårt att hålla ögonen torra. Jag gråter åt allt så det var ingen överraskning. Jag vill bara planera bröllop just nu! Det var även kul att se att de åkte Stockholm - båten jag jobbade på förra sommaren. De var iallafall ett jätte fint bröllop och det får mig att må så bra att se dem så lyckliga! :)


Popsicle!


Lei

Jag har äntligen bestämt tema och inhandlat saker inför mitt floor som jag ska vara resident assistant på! Det blir Hawaii tema där jag köpte leis och annat skoj som kommer få mitt floor att kännas som Hawaii :) Jag har en del inköp kvar och vi fick bara $30 dom budget men jag kan nog klara mig! Jag längtar efter att få visa er mitt floor när jag har dekorerat.

Idag var Ben och jag och kollade runt i Fargo. Vi var på bed bath and beyond och kollade och tänkte på allt vi behöver och vill ha. Vi gick även på hobby Lobby och the dollar store och kollade runt och köpte lite saker. Vi köpte lite saker till vår scrapbook som jag ska jobba på i sommar. Ben hittade ett Abraham Lincoln huvud som jag tyckte var jätte töntigt men jag ska vara ärlig - det är jätte coolt nu när det är i rummet.

Ikväll gjorde vi pizza från scratch kollade vi på Sherlock Holmes. Vi gjorde även glass baserade på kokosmjölk med chai kryddning - super mumsigt!!! Jag köpte en fanta, jag dricker nästan aldrig läsk och har inte insett hur orange fanta är här!! Orange soda här är verkligen orange.


Animal rescue

Idag känns det som att jag har varit någon slags animal rescue. Det började imorse med att det var en liten bebis fågel fast utanför vårt sovrumsfönster som pep och försökte flyga men inte kunde. Kris och jag försökte få upp den men kunde inte och vi visste om vi rörde vid den skulle mamman inte vilja ha bebisen så vi försökte allt. Tillslut la vi en planka vid fönstret så den skulle kunna klättra upp av sig själv och 10 minuter senare var den borta! Mamman såg när vi försökte hjälpa och lät som ett brandlarm för att hon var så upprörd över att vi var nära hennes unge.

Senare var det en liten hund som sprang runt utomhus och vi var flera grannar som försökte fånga hunden. Ägarna var inte hemma och de som vaktade hunden var rädda för den. Det tog en halv timme men tillslut fick vi tag på den efter att den började springa efter en bil och jag hoppade upp och ner för att försöka få stopp på bilen så hunden inte skulle springa framför däcken. De behöver verkligen träna den där hunden för det är inte första gången det händer och vi har behövt jaga den hunden eller stoppat bilar.

Jag hörde om Santa Monica tidigare, så hemskt! Om ingen förändring på dessa jäkla vapenlagar händer snart blir jag helt galen!!!! Hur många gånger ska det behöva hända innan de inser att det måste ske en förändring! Amendment 2 var förståeligt när det skrevs med tanke på vad som pågick, men idag?! Absolut inte om ni frågar mig!!! Förhoppningsvis inser människor snart att liv är viktigare än frihet till vapen.


Red hawks

Idag gick vi och kollade baseball med Bens jobbarkompisar. Det var inte varmt, jag hade 3 tröjor och min dunjacka eftersom jag hatar att vara kall. Vi gick till bar arean där vi pratade och kollade på matchen. Under the 4th inning började det spöregna och åska. Vi stod under tältet i 30 minuter och valde att åka hem. Matchen ställdes in så jag ska försöka se om vi kan få nya biljetter eftersom vi inte ens fick se halva matchen. Jag åt dippin dots vilket är små glasskulor, det var cookie dough i också vilket var jätte mumsigt!! Alla gjorde skoj av mig (heter det så på svenska?) för att jag åt glass när det regnade och var kallt. Det var jätte kul att träffa Bens jobbarkompisar! Han pratar ofta om alla på jobbet och hittills har jag inte haft någon aning om hur de ser ut så nu har jag äntligen ansikten till namnen. Bens managers tycker mycket om honom vilket syns och de ger honom beröm och det är svårt att inte känna sig stolt över honom.

Imorgon ska vi förmodligen till en bar då det är en av Bens managers födelsedag och han vill att vi ska komma eftersom vi inte åkte med till en bar efteråt. Vi får se helt enkelt :)


World map

Idag när Ben kom hem åkte vi till Office Max och printade en världs karta i svart och vitt som vi har hängt på väggen. Vi har satt pinnar i länder vi har varit, mina är ljuslila, Bens är blå och gemensamma är mörklila. Vi längtar efter att få sätta fler pinnar i den och byta ut mina ljuslila mot mörklila när jag fått visa Ben världen :)

Vi åkte förbi target och Ben och Jerrys var på rea - $3 så vi köpte en half baked som jag åt nästan hela av själv... Ska man gynna sig så ska man göra det ordentligt och jag kommer inte ens ihåg sist jag åt Ben and Jerrys.

Imorgon ska vi på baseball med Bens jobbarkompisar. Det ska bli kul och förhoppningsvis regnar det inte.


Knee hockey

Igår kväll åkte vi till Rhombus guys och åt middag. Rhombus guys har världens bästa pizza! Vi beställde en medium med halva Johnny Wasabi och halva margherita. I'm craving their pizza all the time now! Efter middagen åkte vi och hämtade Deja och åkte till Cooper och Bradys nya hus. Vi kollade hockey, killarna spelade knee hockey och sen blev det netflix. Deras hus är jätte fint och det är väldigt nära oss. Deja följde med till grabbarnas hus och hon som älskar människor och nya ställen var så excited hela kvällen! Hon var helt slut när vi kom hem och sov såklart i mitten mellan Ben och mig på ena min kudde.

Idag åkte Ben och jag till The dollar tree - vår favoritaffär. Vi handlade lite ramar och annat intressant! Vi var där i en timme och kollade runt. Ramarna har vi i vårt sovrum och när vi är klara med den väggen ska jag visa. Ben är väldigt kreativ och ena väggen har 14 ramar med bilder.

Nu ligger vi i sängen och kollar Parks and Rec. Jag skriver imorgon :)


Special olympics

Idag var jag och Ben i Fargo för att göra volontärarbete på North Dakota state special olympics. Vi hjälpte med att eskortera atleterna fram och tillbaka till deras event. Det var verkligen underbart att se dem tävla, de brydde sig inte om att komma först utan var glada över att få tävla. Alla var så glada och stolta över sig själva! Det var verkligen jätte kul :) det var inte sista gången vi är volontärer på special olympics!