Frost

Klockan är snart 8 och det är -1 grader utomhus. Alltså ni förstår inte hur ledsen jag är! Snart får jag bli van vid att det är -20 och att tårarna i ögonen kommer ty frysa till is när jag går utomhus. När vi gick ut till bilen i morse (klockan 6) så var det frost över hela bilen och Ben fick skrapa rutorna för att vi skulle kunna se något. Det är dagar som denna jag saknar Sverige extra mycket, att få ha en normal höst där jag kan ha samma jacka hela dagen istället för vinterjacka på morgonen och tunn jacka på eftermiddagen. 

Provet igår gick extremt dåligt tyvärr. Jag hade spenderat så mycket tid till att plugga och var så nervös och när jag skulle börja skriva kom jag inte ihåg någonting. Jag vet att jag skrivit om min test anxiety förut och jag har fått hjälp med att hantera den men igår gick det bara inte.. Men jag intalar mig själv att det är okej och nästa gång kanske jag väljer att skriva för hand för att skriva på datorn var väldigt jobbigt och jag fick en sån huvudvärk att jag trodde att jag skulle behöva spy. Ja, för mycket information kanske men så var det iallafall.

Nu är stressen borta och jag skriver på mina uppsatser/hemprov och ska plugga inför mitt psykologiprov som är imorgon. Idag har vi en aktivitet i klassen där vi ska "klä oss som vårt gender" och jag har fejkögonfransar och lockade håret imorse så det ska bli kul att se hur de andra gjorde! 

Mitt smink syns inte så bra just nu, jag får ta en annan bild senare. Jag kommer inte ta av mig jackan eller halsduken förrän jag blir tvungen. Det är verkligen extremt kallt!!

Och här ser ni vädret. -1 just nu, 14 senare... Jag orkar inte!


Kommentarer* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: