Becky is here!

Becky (min amerikanska mamma) är äntligen här!! Vi åt middag på Rhombus guys och vi gick förbi teaberry och drack smoothies. Vi har även college game day i helgen så vi fil förbi och kollade (jag förstår inte riktigt den stora uppståndelsen kring college game day men alla andra här tycker att det är typ det coolaste som någonsin hänt vår lilla stad). Vi åkte även till speak easy och umgicks en liten stund. Jag vet inte vad vi har för planer imorgon men det blir nog att åka runt lite i fargo-moorhead och kolla runt :) Det är andra gången Becky är här och hon fryser såklart då det bara är 15 grader och vind och hon är van vid 40 i Phoenix så förhoppningsvis dör hon inte under denna helg av kyla :) 
Kommentarer
Jessica

Hej!
Har läst din blogg ett tag men inte kommenterat så jag tyckte det var dags :) har själv pluggat ett år i USA (Vermont) på college och sedan bott ett år där med min pojkvän. Nu är jag tillbaka o Sverige men älskar att läsa din blogg! Jag tycker att det är inspirerande hur du kastat dig ut i världen och vågat :)

Svar: Tack så mycket Jessica!! :) det gör mig så glad att läsa din kommentar! Vad roligt, har du planer på att flytta tillbaka till USA någon dag? :) kram
Stephanie
* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: