Biker lifestyle

Så eftersom det tar mig ungefär 20 minuter att cykla till skolan så jag mycket tid till att tänka och dagdrömma. Ni som känner mig vet hur extrem jag blir - och idag insåg jag att eftersom jag har en cykel så har det blivit min nya livsstil! Nu kan jag inte riktigt kalla det biker lifestyle eftersom de kommer att få mig att låta som att jag har blivit med motorcykel och bär läder (det sistnämnda är dock sant eftersom jag har skinjacka). Men jag är en del av de där hälsosamma gruppen av människor som åker på långa cykelturer och bär tighta dräkter. Innan min lektion började idag kollade jag på youtube videos av hur professionella cyklister cyklar och påväg hem från skolan försökte jag härma dem. Ja, det gick ju sådär och eftersom jag bara rör mig 6km/h så såg det nog ganska löjligt ut när jag bågade ryggen och försökte mig få så lite luftmotstånd som möjligt. Jag insåg att det är nog bättre om jag håller mig till lågstadierollen och försätter tjata på Ben om att jag behöver pom-pom handles till cykeln! Sen behöver jag en rosa hjälm med blommor på. Människor här bär inte ens hjälm när de åker motorcykel så med en ny och cool hjälm kommer jag nog bli en kändis här.

Påväg hem insåg jag också hur mycket människor stirrar. Först tanken som slog mig var att jag har något i ansiktet men sen insåg jag att folk här är inte så vana vid att människor går och cyklar så det är nästan en utomjordisk upplevelse. Några tutar vilket jag fortfarande inte förstår, inte går jag på zoo och skriker på ovanliga djur? Det kan också vara för att jag är så jäkla långsam och de hoppas på att skrämma mig så jag börjar röra mig framåt då jag förstår att det kan se ut som att jag står stilla eller tillochmed rör mig bakåt. En annan teori är att de tror att jag egentligen tillhör 3de klass och har rymt från skolan och därför försöker de säga till mig att åka tillbaka till skolan. Detta är väldigt troligt eftersom jag är ungefär lika lång som 3de klassare och min stora ryggsäck får mig inte direkt att se större ut.. Pom-pom handles kanske inte är en så bra idea iallafall?

Ja iallafall, nu äter jag mellis och sen blir det läxor!

Här är en bild på mig när jag äter en nektarin. Hur cool är inte jag?! ;)


Kommentarer
Emilia

Ja, jag ångrar nästan att jag är business major... läser managerial accounting, calculus, microeconomics och business communication den här terminen. Har liksom liiiite panik över hur det kommer gå :) Vad läser du den här hösten? Är du klar med din AA, förresten?

       http://emiliaaj.blogg.se
Sandra - Breakaway

Haha, det hände mig när jag var au pair i Edina också, folk tutade när jag var ute och gick. Men nu bor jag i downtown och här är det inte lika ovanligt i alla fall :)

Svar: Haha! Ja, jag önskar att jag bodde down town själv så jag slipper känna mig så utstött och folk förstår att man dör inte av att gå på promenader eller cykla utomhus... Haha :)
Stephanie

       http://www.breakaway.se
Joanna

Haha humor! Älskar din självdistans :D

Svar: Haha, ja om det är något jag har är det självdistans :) haha
Stephanie
* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: