Blowing in the wind

Idag cyklade jag till skolan. Jag valde träningskläder idag för jag tänkte att då kan jag springa förbi gymmet efter att jag är klar och sen cykla hem och duscha. 

Det första jag kan berätta är att när jag cyklade till skolan gick det hur fort som helst!! 10 minuter snabbare än vanligt och självklart tänkte jag att det var träningskläderna som gjorde att jag var så snabb (detta blev senare motbevisat). Jag tänkte även att jag skulle kunna börja tävlingscykla för att jag var så snabb och bilarna bredvid måste trott att jag var vinden för jag bara blåste fram (även fast jag var mycket långsammare än bilarna. (Jag övade övade även olika rörelser som jag kunde göra när jag kommit in först mål..) Jag kom fram till skolan och låste fast cykeln vid Olsen forum som är byggnaden där basketplanen, gymmet och simhallen är. Jag fick sedan till min klass i old main som är på andra sidan Campus.

På väg tillbaka till min cykel efter class stannade jag förbi min psykologilärare Elizabeth som jag stannade hos i en timme och bara pratade. Jag älskar verkligen Elizabeth och varje fång jag pratar med henne känns det som att jag pratar med en jämnårig. Vi pratade iallafall om allt möjligt innan jag begav mig av till gymmet.

Efter gymmet hämtade jag cykeln och började på min långa resa hem....

Som jag berättat förr så blåser det ORDENTLIGT här ibland, och idag blåste det så mycket att jag nästan ramlade av cykeln 3 gånger!! Jag beslutade mig för att gå halva vägen vilket kändes lättare än att nästan rulla bakåt för att det blåste så mycket men det som var jobbigast var att jag insåg att jag inte borde tävlingscykla utan borde hålla mig till att cykla när jag inte vill spendera hela dagen i skolan. Jag som trodde att mina träningskläder gjorde mig så snabb men så var det verkligen inte, jag hade medvind på väg till skolan.. Efter vad som kändes som flera dagar kom jag äntligen hem till en glad vovve som fick hela resan att kännas bättre. Att få se hennes glada ansikte när jag kommer hem får mig alltid att må 100 gånger bättre :) 


Jag tyckte detta skulle vara coolt när jag kom in först i mål - som att jag var lika snabb som en gepard. 

Gymmet
Kommentarer* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: