Oh Miley

Jag vet att de flesta har hort Mileys nya lat och ska jag vara helt arlig tycker jag att laten inte ar sa dalig. Men musikvideon?!? I borjan nar jag kollade pa videon och man ser hennes ogon sa syns smartan hon sjunger om, jag kan till och med kanna smartan! Men sen maste hon forstora det genom att hanga naken och ga runt i osexiga underklader dar man ser for mycket av hennes privata delar och det ar allt man kan tanka pa. Hon verkar vara sa fast i hennes nya image, hon maste lixom vara den dar galna sexiga tjejen nu. Men det fungerar ju eftersom henne ar allt det pratas om; att hon ar naken, hennes VMA upptradande och hennes forhallande. Sa det kanske inte spelar nagon roll vad hon gor nu, det kommer att snackas om henne vilket som.  Men jag tycker musiken och texten ar ganska bra sa och som sagt, i hennes ogon syns sorgen! Varfor var det nodvandigt att slicka en sledge hammer?!  Vad tycker ni?

Music video by Miley Cyrus performing Wrecking Ball. (C) 2013 RCA Records, a division of Sony Music Entertainment
 

Kommentarer
Joanna

Jag håller med. Läste om videon innan jag hört låten så blev lite nyfiken och kollade youtube för att lyssna.. Jag blev faktiskt förvånad - låten var ju riktigt bra. Jag tkr att videon är lite extrem och som du säger, det känns mer som att hon försöker gå all in i nån ny image hon vill skapa. Synd, för hennes musik kan vara bra utan att hon behöver överdriva sin "sexighet"

Svar: Precis! Det kanns nastan som att hon forsoker for mycket ibland med hennes nya image, jag tycket inte att det kanns sa akta utan mer en roll hon spelar.
Stephanie

Isabella

haha jag håller med helt! Inte för att jag tycker det är fel av henne att just välja den stil hon nu har, naken och tuff eller nått, för hon har ju vart söta snälla hannah montana typ hela hennes barndom så förstår om hon är lite förstörd haha. Jag älskar hennes nya låt! Och We Can't Stop också, men jag tycker det är så kul när hon kommer i bild när hon är naken på den där kulan, jag bara asgarvade när jag såg det :D

Pussss <3

Svar: Men jag vet!! Hahaha, "här kommer jag naken på en wrecking ball, don't mind me"... Haha. Jag undrar hur de kom fram till att naken på en wrecking ball var en bra idé. Haha! puss <3
Stephanie

       http://isabeluci.blogg.se



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: