Önskerubrik - därför är USA bättre än Sverige

Jag fick en önskerubrik där jag ska skriva därför är usa bättre än Sverige och en som är Sverige bättre än USA. Denna gång är det därför är usa bättre och jag vill bara påpeka att jag inte har ett favoritland :) men här är mina anledningar till att usa är bättre :) 

 usa är det okej att tycka att du är bäst, det inte bara okej det är uppmuntrat! Det finns en anledning till att de tror/tycker att de är bästa landet i världen och det är för att här är det okej att tycka. Människor här är så trevliga, man säger ursäkta, man håller upp dörren, man säger hej om man känner någon. Jag älskar hur människor är så utåtriktade och det är inte konstigt att börja prata med en främling. De vågar vara stolta över sitt land. 

Allt är billigt här och utbudet är toppen! Det finns många restauranger. Walmart har öppet 24 timmar om dygnet. Här känner människor att de har möjligheter. Costumer service är underbar. Här ger man komplimanger till främlingar. Något jag verkligen uppskattar är att här är jag inte överviktig vilket jag förmodligen är i Sverige, men jag bryr mig inte för jag har inte den ohälsosamma synen längre. Jag har accepterat hur jag ser ut som jag gör och träningshetsen som finns i Sverige (detta är baserat på instagram och fb) är inte lika viktig här vilket verkligen har hjälpt mig med mina komplex. Det finns så mycket att se här och olika klimat. Och min fina make är här ifrån! Det finns så mycket mer jag gillar men det är svårt att komma upp med allt :) 

Ett exempel på en cool plats i usa som vi inte riktigt har i Sverige :) 


Kommentarer
Emilia

Verkligen en bra poäng med fitness-hets på instagram! Jag är så äckligt less på "fitspo" och annat skit. Handlar bara om att se bra ut. Förstår inte hur folk orkar. Jag orkar inte längre och lärde mig acceptera min egna kropp. Det tar tid, det är jobbigt, men fan så mycket bättre än att må dåligt! Kram

Svar: Jag vet, det är verkligen hemskt! Hur ska människor förstå att det är okej att se normal ut och träna några gånger i veckan när alla är så besatta av fitspo. Ja, hur mycket bättre känns det inte att träna nu när man gör det för att det är kul istället för att man "måste se bra ut"? Kram!!
Stephanie

       http://emiliaaj.blogg.se* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: