Arkiv Stephanie Ammerman -

Snart

Anna har fått avresedatum. Den 25e augusti lämnar Anna sverige för att tillbringa 10 månader i New York. Jag har fått läsa hennes mejl och sett hennes blivande skola. Jag är så lycklig för hennes skull! Hennes värdefamilj verkar helt sjukt underbar, ingen kan säga emot!

Att Anna har fått familj får inte alls mig och Lydia att börja skrika av avundsjuka! Vi vill också ha värdfamiljer!! Förhoppningsvis hamnar jag i Arizona, annars försöker jag hitta egen familj.
 
Imorgon är det dags för NP i svenska. från 8-13 kommer vi sitta i skolan och förhoppningsvis dör ingen.

Btw. Jag klippte mitt egna hår igår. HAHAHAHA

Jag och Lydde
Mina sötnosar

Snart lämnar vi Nv07b och far till andra sidan atlanten! Jag och mina sötnosar :)


papi och jag


Bilder EfterfestenEfterfesten

Rätt låt vann? Jag vet faktiskt inte, men jag såg hellre Malena än Caroline.

vid 2.30 hade jag så *#¤%* ont i mina fötter!! Fytusan, men det blir så när man dansar i 4 timmar i lite för höga skor. Efterfesten var iallafall SJUKT kul! Lydia var med mig och vi var även med Isa, Simon, Alice, Jonna, Fredrik och Filip. Jag hade gärna stannat tills det stängde om inte mina fötter gjorde så ont, både jag och Lydia haltade hem men det var värt det! Vi dansade så sjukt mycket och vi var helt nyktra eftersom de krävde leg i baren. Tyvärr fanns det kanppt några killar där, jag lyckades dock snubbla in i de få som fanns när jag var påväg till de andra på dansgolvet och det visade sig att de var next 3 jag hade snubblat in i. Kul stephanie, kul.

Jag och Lydia ville stå längst fram under uppträdandena vilket resulterade i att vi hamnade mkitt i presskaoset!!!! Malena klappade på mig och sa i en intervju: "stackars flickor" eftersom jag och Lydia var HELT inmosade i stängslet. Vi syns i videon nedan, hahahahahahahhaha. Fyfan va pinsamma vi är, står och diggar till musiken. Hahahahaha. NJUT säger jag bara.
Globen

Jag kom precis hem från Lekgympan, jäkligt skoj :) Älskar alla barnen och energin de medför.

Ikväll är det dags för globen (nähe?!) och efterfest. Förhoppningsvis blir det hur skoj som helst, iallafall efterfesten och mamma försöker fixa så att jag får ta med en kompis och isådannafall blir det ännu roligare!

Nu ska jag sova och sen ska jag fixa mig iordningen etc.


Vill tillbaka

Jag vill verkligen tillbaka till New York och om några månader smäller det! 3 dagars soft landing camp i NY innan jag åker till värdfamiljen. Hur underbart låter inte det?


42 dagar oplacerad

Idag har det gått 42 dagar, jag har varit oplacerad i 42 dagar. Nu blir jag bara mer och mer osäker, tänk om ingen familj vill ha mig?

Nyheten som jag har väntat på!

Var inne och surfade på kanal 5's hemsida (fråga inte varför) och då såg jag nyheten som gjorde mig så lycklig så jag  vet inte vart jag ska ta vägen!?

Det blir en fjärde High school musical film!!!!


Mongot


New York


Försening

"erat plan är försenat så här får ni tre 10 dollars kuponger" Ja, det var vad vi möttes av när vi kom till Newark. 5 timmars väntan blev det på flyget eftersom vi hade valt att komma i god tid till flyget och inte missa det som vi gjorde i London.
McDonalds blev lunchplatsen (igen) och till efterätt åt vi glass och paj. Behöver jag skriva att jag aldrig mer vill äta skräpmat? Jag mår fortfarande illa, men gott var det.

På planet sbehövde jag plugga. Det gick okej, men istället uteblev min sömn. Jag kunde inte somna och kollade på film istället. Madagagskar 2, High School musical 3 (såg jag säkert 5 gånger på dit-och hemresan) och Simpsons underhöll jag mig med. När jag gjorde mig iordning för att sova lite tände dom lamporna och det var dags för frukost.

På marken igen så hade skolan börjat och jag mådde illa och hade ont i bröstkorgen eftersom jag inte hade sovit något. Jag och Pappa åkte hem till skolan medan sebbe åkte till skolan.

Nu är jag fortfarande helt slut men jag måste skriva klart mitt tal som jag ska hålla imorgon eller på torsdag.


NY