Arkiv Stephanie Ammerman -

plugg

Jag har huvudvärk.. Jag har börjat få huvudvärk mer oftare nu och jag tror att det handlar om att jag inte dricker tillräckligt och att jag sover för lite. Mer vatten för mig och mer sömn också!

Idag så började skolan klockan 8. Började med religion sen kördes det på med Kemi B, Matte E och lunch+håltimme och sen Engelska B. Vi gjorde läxorna i skolan så jag har knappt några läxor kvar att göra! Matten är lite mer tidkrävande men vad ska man göra om man satsar högt?

Jag glömde min telefon i skolan och som tur var lämnade någon in den och sen hörde av sig till mig så tack tack tack! Min nya iphone, hade den varit borta hade jag varit så jäkla förbannad på mig själv!

Nu ligger jag bara i sängen, känner mig helt handikappad utan telefonen och jag som inte ens är beroende av den! Jag väntar bara på att klockan ska bli 21 så jag kan sova utan att vakna vid 24 och sedan inte kunna sova om.
Usch vad jag saknar usa just nu, hemlängtan på hög nivå. Jag var dum nog att gå in på facebook och kolla bilder på mina vänner.. har aldrig kännt så här mycket hemlängtan! Jag måste hitta på något att göra innan jag börjar gråta. 


jäkla sverige

en sak jag hatar med sverige som jag förmodligen har nämnt tusen gånger redan är kylan. Ni vet på morgonen när ni gör er iordning och ni är helt nerkylda och det värsta som finns är tanken på att behöva sätta foten utanför dörren och bli ännu kallare. I phoenix var det de bästa som fanns, man var nerkyld och så fort man satte foten utanför dörren var man helt uppvärmd (ibland lite för uppvärmd). Gosh, I miss phx.

Jag har så mycket att göra i skolan, jag har suttit med matte e läxa hela helgen typ! Här är verkligen skolan på allvar.

Jag är trött på hur alla är så otrevliga, finns det något värre än när människor stöter till en och skiter i att säga ursäkta utan går bara vidare. Försöker man komma förbi och trängs säger man ursäkta. Folk är inte trevliga här!!! Ingen håller upp dörrar eller utan här slänger vi dörrar i ansiktet på varandra. 

jaja, jag ska sluta tjata på sverige. Jag älskar sverige men ibland önskar jag att vi kunde vara trevligare!

Idag är det Ellens 17års dag. Grattis lil sis!! Jag har hennes födelsedagspresent här hemma men den är inte klar, hon får sen på höstlovet, fy vad jag längtar!


cool tjej... NOT


Jag tog en paus från läxan och valde att ändra hårfärgen på lite olika människor.. Här är anna brunhårg!


Lydia fick grönt hår!


okej - gun

Jag ska vara helt ärlig, jag har verkligen inte haft tid att svara på alla frågor. En fråga kan jag dock svara på nu och jag har lovat att berätta detta så nu kommer det.

Innan ni läser: Det är inte så allvarligt som ni kanske hoppades på att det skulle vara.

En dag i skolan så gick det ett rykte att en kille hade med sig en pistol till skolan. Någon anmälde denna kille anonymt (han hade visat vapnet för honom). Han blev arresterad och polisen var där och bombpersonal var där. Jag var påväg genom skolan när jag såg 3 stycken svartklädda män med skottvästar komma förbi vandrandes med en ryggsäck och då förstod jag inte riktigt vad som pågick men sen blev jag jätte rädd och vi fick senare veta att killen skulle inte använda den i skolan utan efter skolan men fortfarande.. det var riktigt obehagligt! Man förstår inte riktigt hur lätt det är med vapen där och jag var lite rädd för att gå tillbaka till skolan men alla berättade att det hade inte hänt något på länge så det skulle nog inte hända nu heller...


oh tja

Jag har börjat märka saker på mig själv, negativa saker. Jag kan bli jätte irriterad på om jag säger något och människan jag pratar med hör mig inte eller missförstår mig och om jag inte får förklara hur det egentligen var blir jag irriterad. Jag tror att det är för att jag inte vill att människan ska tro att jag menade det jag inte menade men det har ju aldrig varit ett problem förut så det måste jag jobba på. förlåt alla i min närhet som jag visar attityd mot när vi missförstår varandra, det är inte med flit och jag älskar er.

Skolan har börjat lite segt, det finns lite lärare jag önskade kunde förklara bättre men jag får försöka anpassa mig och lära mig själv hur man ska göra.. Annars är allt super bra, jag gillar skolan och jag behöver bara få den första riktiga veckan att börja så blir det lättare sen :)Haha

EEEEEH

1 vecka och 6 dagar - Det måste vara rekord.

Jag har börjat skolan, JENSEN södra Nv08a. Jag kan efter några dagar säga att det är en helt underbar klass!! Det är verkligen en spårad klass och när jag säger att jag trivs så menar jag det verkligen! Det känns bra att gå till skolan nu, jag har alltid gillat skolan men jag nu gillar jag det verkligen på riktigt. Klassen måste ha den bästa sammanhållningen en klass kan ha och vi kom in direkt i klassen. Vi har tre underbara tjejer vi hänger med; Nicole, Victoria och Lovisa och dom är den främsta anledningen till att vi har kommit in i klassen. Lärarna är bra dock saknar jag vår gamla kemilärare Lena, jag och victoria tycker att vår mattelärare är världens gulligaste (det tyckte iförsig alla men främst jag och vic) och allt känns bara så bra. Vi hade tur att vi kom in i en sån bra klass, förmodligen skolans bästa klass!

Skolan skiljer sig sjukt mycket från den amerikanska, det slog mig idag att jag faktiskt måste tänka nu. Det kommer gå bra men det känns konstigt att vi inte har varit i skolan på ett år. Helt plötsligt måste man följa med på vad lärarna säger och se till så att man inte svävar bort i dagdrömmar vilket jag kan göra ibland. En annan sak jag har tänkt på är att killarna i sverige ser så mycket bättre ut! Modet i sverige är helt annorlunda men ibland blir jag lite trött på det eftersom alla ser likadana ut.

Jag måste förbereda mig inför skolan imorgon så jag ska gå men jag lovar att jag ska blogga mer ofta. Love you


Anna and I :) Sommarbio i rålis

Gosh

Jag har inte uppdaterat på länge! Jäklar vad tiden går och jag är upptagen med saker varje dag. Jag har spenderat mycket tid med mina bästa kompisar och min familj.

Lite snabbisar jag kan svara på: Franklin kom aldrig med mig hem till sverige tyvärr. Han bor hos min kompis Meghan och har det jätte bra :) Jag ska tillbaks v.44 och då kanske vi ska försöka att få med honom hem. Min mamma köpte en ny fisk, Franklin III till akvariumet och han påminner om Franklin.

Att vara hemma känns jätte konstigt, känns som att jag aldrig var borta. Ändå var jag super nervös när jag skulle åka buss första gången då jag inte visste hur access korten fungerade och jag lyckades gång på gång att inte komma igenom spärrarna då jag tydligen höll ner det för kort tid. Helt plötsligt får jag dricka lagligt och mina föräldrar behövde inte fylla i mina papper om att byta gymnasieskola, jag är myndig nu! Jag kommer inte ihåg vart allt ligger i köket och att tiden här hemma har stått still känns bara konstigt.

Jag pratar fortfarande kontigt. Ja, jag säger att jag aldrig har haft den om något jag aldrig har testat förut i matväg och att det heter proppfull känns mer rätt än proppmätt. Jag hr alltid problem med att säga hud så det blir skin istället vilket känns mer creeepy. Jag, Lydia och Anna kan helt plötsligt switcha över till engelska och när man har kommit in i det är det svårt att komma ur det. Jag tänker fortfarande delvis på engelska men det börjar gå över sakta men säkert.

Jag har kommit in på JENSEN södra! NV08a blir det för mig och mina tjejer så på onsdag nästa vecka kommer vi att sätta foten på JENSEN södra och faktiskt vara JENSEN södra elever. Hej då JENSEN västra!

Vissa av er kunde inte hitta vart jag kommer ifrån; Sverige, Stockholm, Tyresö. Jag växte upp i Tyresö, gick i grundskola i Tyresö och bor just nu i Tyresö på två olika ställen fast väldigt nära varandra.


Hemma igen med Lydia och Anna


I miss my little sister!!
I miss my best friend and wife Hannah!


I miss my american girl Bridget!


I miss my almost host sister Meghan!


I miss the pool!


I miss my favorite juniors!


I miss my favorite dancer


I miss my favorite frosh Jennifer!


I miss going to games
I miss my bestest friend!


I miss maaa boooys!


I miss my school


I miss my room that looked like a mess when I tried to clean it!


I miss my american family!


Nu börjar det bli segt och jag hade kunnat fortsätta skriva länge men jag får fortätta lite senare :)