packning på g

Igår spenderade jag kvällen hos Teresa. Vi åt middag med hela familjen och sen åkte vi till frisören och jag fick ÄNTLIGEN klippa av mig håret. Jag har nu en ganska kort frisyr, precis nedanför öronen faktiskt :) Nej, jag skoja bara, håret går ner till axlarna. Jag har verkligen jätte tunt hår (tack Pappa) så därför kan jag inte ha så långt hår utan att det ser tunnare ut. Jag trivs jätte bra i kort hår! Senare åkte vi förbi Target och sen blev det hem och ha riktigt tjejkväll med blåbär och tidningar. Vi stannade uppe länge och pratade om allt möjligt. Teresa har precis gjort om sitt rum och det var ett av de finaste rummen jag har varit i. Vi sov i hennes nya supersköna säng och allt var bara jätte mysigt. Jag kommer sakna min bästis!!! Hon kommer nog och säger hej då innan jag åker.

Idag fick det bli en lugn dag med packning och fixa iordning allt. Jake kom förbi en snabbis och vi pratade lite och sa hej då för 2 veckor, han ska förhoppningsvis komma förbi innan jag åker och säga hej då också. Vi blir nog en liten grupp som har lite praty här innan jag försvinner iväg.

G-mom och pop pop kom idag! Jag har saknat mina amerikanska morfäldrar JÄTTE mycket. Nu ska jag få spendera 2 veckor med dem och jag vet inte om det kan bli så mycket bättre?!Kommentarer* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: