Arkiv Stephanie Ammerman -

Facebook meddelanden

Upptäckte idag att jag har fått en massa fina meddelanden på Facebook som har hamnat fel för att vi inte är vänner. Tack för alla fina ord! Ni är underbara! Och för alla er med frågor, projektarbeten osv. Jag ska försöka svara idag/imorgon! Alla ni som har skickat något ska få ett svar så ni vet att jag har läst det! Kärlek <3


In lab

Sitter i labsalen och väntar, vi väntar mycket! Idag håller vi på med en fortsättning på vad vi gjorde för några veckor sedan - koppar.

I söndags när jag kom hem umgicks jag med Ben. Vi gjorde läxor, kollade på tv och pratade.

Igår blev det middag med steph och läxor. Inget speciellt hände. Idag blir det middag med tjejerna och läxor. Mycket läxor nu, förhoppningsvis får jag lite tid över att göra saker jag vill göra..


Nice view!


På flyget

Äntligen på flyget, har min fönsterplats men såklart saknar jag ett fönster!!! Det är bara vägg, hur ska jag kunna kolla ut?! Haha. Ingen bra flygdag! Haha.


Waiting


Savannah

Såg en savannah cat idag på flygplatsen, super söt men min fråga är vem betalar 150,000kr för en katt?!


Long layover

Sitter i flygplatsen i Minneapolis. På flyget hit hade de gjort något fel med sittningarna så jag, som har en pappa som alltid ser till att jag får fönsterplats, fick för första gången i mitt liv sitta i mitten. Okej, inte förstå gången i mitt liv men första gången jag flyget själv och inte har fönsterplats.. Det var ingen idea att bråka men jag kunde inte sova, hjälp jag är bortskämd men har man föräldrar som gör allt för en blir man van och pappa har alltid sett till så att jag har fönsterplats.

Jag har en lång layover så jag har gått ett varv runt hela flygplatsen och hunnit äta och jag har 2,5 timmar kvar.. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag gick i affärer, jag har kollat art utställningen så kvar har jag är min bok. Jag har Facebook creepat och jag har gjort så mycket jag kan på telefonen utan att bli uttråkad av den. Tiden skulle gå fortare om Ben inte var på utbildning och kunde smsa med mig...

Jag ska börja läsa min bok!


What happens in...


Guess where I am


Nightmare

Drömde att jag försov mig och missade mitt flyg... I'm freaking out!! 5 på morgonen är på tok för tidigt för mig, jag kommer att vakna men min dröm gjorde mig rädd. Får ta alla Kristinas väckarklockor och kanske inte gå och lägga mig för att slippa stressen att jag inte vaknar... Dumma dröm!


Snart thanksgiving

Idag ar det tisdag, pa torsdag ar det thanksgiving och da aker jag till Arizona! Manga har redan akt hem for det ar valdigt tomt i klasserna, mitt flyg lyfter 6.05am pa torsdag sa jag har inget att stressa over.

Igar stada jag, varat rum ar ganska stokigt pga. mig. Jag ar valdigt stokig av mig men igar stada vi. Audrey, Erin och Audreys pojkvan Matt kom forbi och vi pratade och jag dansade for dem, ibland beter jag mig som att jag ar 5 ar gammal men jag gillart. Ben svangde forbi, vi satt i hans bil i 15 minuter och pratade lite, kommer inte att se honom pa ett litet tag sa det var trevligt.

Jag ska ta mitt permit test imorgon sa jag kan fa mitt korkort snart. Jag ska plugga ikvall sa jag klarar teorin, forhoppningsvis ar det inte sa svart. Det ar 40 fragor och jag behover ha 32 ratt. Kan det mesta redan.

Ska ata med Steph nu. peace out!


fragor

Jag har fatt en massa fragor har pa bloggen och jag ska svara men jag har inte tid nu. Skriv till mig pa facebook eller mejla for snabbare svar!

I want it that way

Har precis kommit hem till Ben. Steph och jag hade inget att göra, slutade med att vi gick på fest i hockeyhuset där Ben var. Festen var okej, en massa skrikandes grabbar och beer pong och jag tror att vi var 6 tjejer där. Blev lite dans, Ben försökte hitta en kille åt Stephanie och jag fick träffa fler av Bens vänner. Vi tog taxi hem och Ben sover redan så jag ska också försöka somna. God natt!


Walking in -9 degrees weather..

Det är -9 grader ute och jag kände verkligen för att shoppa! Jag gick 25 minuter till en kul second hand shop dom har här och köpte lite varma tröjor och koftor, ja eller 5 varma fina koftor.

När jag kom till affären frågade The lady som jobbar där om jag hade gått för att jag var klädd så varm och jag svarade ja och berättade att jag gick från concordia och hon berömde mig och sa att det är säkert därför jag har så fin hy eftersom jag går så mycket.

När jag checkade ut berättade hon för de andra som jobbade där att jag hade gått och allihopa såg hel chockade ut. De frågade om jag behövde skjuts tillbaka men jag tackade nej och berättade att jag behövde vänja mig vid kylan och gick hem igen.. Jag smsade med Ben och han berättade att jag var galen och skrev: 'try and not die'... Jag dog inte!!

Nu blir det läxor och ikväll blir det något, vi får se. Vi är lite sugna på att göra någonting så förhoppningsvis finner vi något! :)


Lab

Vi har lab, vi håller på med dna och nu låter vi det koka så vi sitter bara här och väntar..

Igår beställde vi (Audrey, Kristina, Erin och jag) pizza och cinnamon sticks och jag som redan var full efter middagen blev extremt full efter att ha haft middag igen... Vi kollade på extreme couponing och nu ska vi börja, köpa mat för $900 och betala $20, helt insane!! När jag sen skulle sova mådde jag så illa så jag kunde inte somna utan det slutade med att jag gick ner och la mig på soffan och somnade där där det var lite svalare än i min säng.

Ikväll ska vi uppträda på basketball matchen. Jag kommer dock inte dansa eftersom jag varit sjuk och kunde inte vara med och träna. Jag mår bättre nu så jag ska vara med på sista uppträdandet. Det är skönt att dance är över snart!

Efter matchen ska jag umgås med Ben, kanske sista gången jag umgås med honom innan jag åker till Arizona. Thanksgiving är nästa torsdag och då är jag i Arizona, ska bli kul att se amerikanska familjen och alla amerikanska släktingar! Och min lillasyster som jag inte har sett sen Hawaii, saknar verkligen henne!!

Nu ska jag fortsätta! Peace!


All you need is love


It's really snowing right now...

Yep, it's snowing BIG time... Och jag hatar snö!

Tog en bild och det syns inte hur mycket det snöar men det är ganska galet just nu!!! Länge sedan jag såg så här mycket snö, nästan så att man inte ser ut genom fönstret för att det är så mycket snö... Det här kommer att bli en låååång vinter.


din din

Kom precis tillbaka fran DS, det fanns inte mycket att ata idag. I fredags var vi pa en fest, inte mycket manniskor dar men vi spelade bean bag och beer pong innan vi gick hem och satt i mitt rum och pratade. Igar gick jag och Erin till down town fargo och kollade i affarer. Kopte ingenting dock, jag var helt enkelt inte pa shoppinghumor men det var mysigt och kolla och det var en bra promenad. Nar vi kom tillbaka kom Ben och plockade upp mig och vi akte till cold stone och at glass, sen fick jag kora onkring i hans bil i nagra omraden och sen akte vi hem till honom och kollade pa tv. Vi vaknade sent imorse och lag i sangen lange innan vi at frukost och han korde hem mig. Jag kom hem sa pluggade jag lite och av nagon anledning somnade jag igen. Jag har slutat med antibiotikan nu och under hela veckan har jag sovit jatte lite sa nu ar jag super trott, hela kroppen ar slut. Jag och Kristina gick till DS, sag Ben och Kristina hade inte traffat honom sa vi gick upp och pratade med honom och Kyle. Kristina tror inte att han gillar henne dock for han sa inget om hennes nya jacka hon precis har kopt... Jag ska ta ett snack med honom senare. Nu har jag en essay to write. peace

Tusan också

Ibland märks det att jag har problem med engelskan. Fick tillbaka mitt biologiprov - inte bra... Den här unit var svår + jag var sjuk. Jäklar vad arg jag blir på mig själv, jag måste verkligen se till att jag förstår allt och inte låter engelskan förstöra när jag ska skriva essays med svår terminologi. Nu mår jag iallafall bättre och har mer energi så jag ska aldrig få så här dåligt på ett prov igen!!!! Tur att jag tar kommunikations klasser nästa termin, det kommer att hjälpa!


God morgon Minnesota!

11/11/11 - det ska bli en magisk dag. Vad ska jag önska 11:11? Som tur är kommer 11:11 två gånger i detta land så antigen önska samma önskan två gånger eller två olika.

Jag ligger i sängen, Ben gör sig iordning, han är en morgonmänniska så han gör hellre läxor innan skolan än att sitta uppe efter 10pm... Jag är tvärtom!


Registration stress

Registration this morning, stressigare event får man leta efter! Såklart fungerade inte sidan man använder för att registrera så alla jag träffade 6.30 imorse var super stressade och sen visade det sig att jag hade fått fel pin kod.. Ett nytt besök hos min advisor och den rätta koden. Tur att jag är sophmore som tar freshmen classes! Jag fick iallafall alla mina kurser.

Stort event ikväll - The famous thanksgiving dinner in the DS!!! Jag är fortfarande på antibiotika och har förlorat all matlust så jag ser verkligen inte fram emot all mat. Dumma piller, jag kan inte somna på kvällarna även fast jag bara sovit 4 timmar natten innan och är jätte trött och jag vill inte ens tänka på mat och känner mig yr hela tiden.. 2 mer dagar och sen är det över!!!

Hade iallafall Lunch med Audrey idag, hon hade en underbar historia som hon smsade mig om igår att hon behövde berätta.

Ikväll har jag ingen dans och jag ska umgås med Ben efter han har tagit sitt latin test. Vi ska fortsätta med körlektionerna, skönt det blir för honom att jag kan agera chaufför när det är kallt ute och han har druckit alkohol. Haha.

Peace


kommer att svara

Jag har fatt en massa fragor, bade har och facebook och jag har sett alla och jag lovar att jag forsoka svara sa fort jag har tid!

Game

They lost but it was a good game and Ben scored the first goal for their team.


Blogg blogg blogg

College ar stressigt, alltid nagot pa gang och ibland undrar jag hur mycket enklare det hade varit att ga pa en state school istallet for en liten privat liberal arts college. Jag bloggar jamt men av nagon anledning vill inte blogg appen fungera jamt sa darfor blir det sa sallan.

Imorgon klockan 6.30am oppnar registration for mig, jag far valja kurser for nasta termin och just nu ser det ut som att jag kommer att ta written communication, oral communication, biology 122 + lab, teater och wellness. Alla kurser forutom biologi maste jag ta sa jag passar pa att de de obligatoriska forst och sen blir det mer de jag vill.

Jag ar upptagen hela tiden, college ar verkligen helt underbart och jag alskar det men den har skolan kraver mycket sa det blir mycket pluggandes. Det ar svart att forsoka balansera social life vilket man maste ha om man vill overleva bland all stress.

I helgen akte alla ivag pa dearhunting trips, hemskt jag vet sa det var ganska mycket bara jag och Erin kvar. Vi hade tjejkvall, kollade pa film och malade naglarna, gick pa promenad till walgreens och var bara allmant tjejiga. Pa fredagen kom Ben hit och vi brot intervis, forsta gangen han sov har, han var hos nagra kompisar som bor down the street och jag var ensam sa han kom hit och vi kollade pa film och han sov over har. Ja, det ar emot reglerna pa campus att ha det motsatta konet pa ens rum efter 2am och noon men nar det ar helg och ingen ar kommer ingen upptacka det iallafall.

Jag har en essay i religion som jag maste borja komma igang med, jag maste aven skriva en short essay som ska in ikvall men som jag har flyt pa och kanner att jag fatt till. Lite readings och forberedelser infor lab imorgon. Ben har en hockey game idag som jag och kristina ska ga pa och sen blir det mer pluggande.

image description
Erin fick mig att bli helt kar i teacup pigs och vi plannerade att kopa en och gomma den i var dorms ocj nar vi gick till walgreens hittade vi en teacup pig och vi blev helt galna.. Sa sota!

Cleaning

Both laundry and cleaning today. Good job steph! Not a lot of homework so I took the time to actually clean for once and just take it easy. Harry potter theme dinner today, it was fun! A lot of candy :) I'm going to hang out with Ben tomorrow, I want to watch crazy stupid love so hopefully we'll find a place to rent it :) I'm going to bed soon, I'll write tomorrow. Peace


pics


Steph x2 = Brittney