Arkiv Stephanie Ammerman -

God morgon Minnesota

Väldigt mörkt men klockan är 7 på morgonen och jag är i the science building för att gå igenom det sista.


My study corner

Klockan är 4 am, har suttit i 4 timmar och ska sitta i 4 till timmar innan testet. Fin liten hörna jag gjort!


Study study study

Tog en nap till 11.30 och nu Ola metar jag att sitta uppe och plugga fram till provet. Vi får se hur det går! Peace


Who's Ben?

Jag har fatt manga fragor om Ben; ar han en kompis eller min pojkvan? Ben ar min pojkvan, vi har bara umgatts i lite mer an 5 veckor och jag har inte riktigt vetat vart vi star sa i mandags sa var det ganska klart att vi ville vara exclusive men vi bade har varit det sedan vi borjade umgas, dvs. jag har inte pratat med nagra andra killar pa det sattet sedan vi borjade umgas och detsamma fran hans sida. Amerikaner har sa manga regler och termer att jag inte har orkat ha koll pa allt, jag tog forgivet att vi var exclusive - hade nagon annan asked me out sa hade jag sjalvklart svarat nej - men i det har landet maste man prata om det och att ha umgatts i 4 veckor betyder ingenting tydligen om man inte har pratat om det. Ja, han har vall inte asked me out offically yet men nar jag fragade vad han ville att jag skulle svara att han var till er som undrar sa han att jag skulle saga att han ar min pojkvan. Komplicerat men det jag bryr mig om ar att jag gillar honom och han gillar mig och sa lange han inte pratar med flera tjejer ar jag okej. (vilket jag vet att han inte gor, jag holl i hans telefon igar och han lat mig kolla igenom alla hans sms och medans jag gjorde det stod han bakom och berattade vilka alla var och bara att han lat mig kolla igenom hans telefon betyder att jag kan lita pa honom).

Snabbt om Ben:21 ar, ar junior pa Concordia (transfered here last year sa han skulle egentligen varit senior iar men ar nu junior och laser farre kurser), bor nagra minuter bort, har varldens sotaste Hund (Deja) och coachar och spelar hockey. Vi larde kanna varandra genom gemensamma kompisar och facebook. En underbar kille, det ar val darfor jag gillar honom.

Halloween

Video from yesterdayIgar var det the halloween bash, valdigt bra dans faktiskt! Jag var Lady gaga och jag rockade till varje lat inne pa dansgolvet.Audrey och jag gick vid 11 till Michael Littles hus istallet, Ben motte oss pavagen dit och han var utkladd till Michael Little, nar vi kom til Littles hus var det 3 andra Michael Littles dar. Haha, aven Little var utkladd till sig sjalv. Det var ganska vilt och som nykter blir det ett stort zoo dar alla skriker nar de sjunger och folk ligger och brottas. Jag och Audrey lyckades lura Jake och nagra fler att Audrey var min svenska van som inte pratade engelska sa jag var tvugen att oversatta at dem, sa jakla kul! Hahahaa, vi skrattade lange efter att vi avslojat att vi spelade hela tiden.

Det var kul och klockan blev 2 och Audrey ville ga sa Ben gick med oss till vara dorm, i bara t-shirt. Nar vi kom till min dorm skulle han ga tillbaka till Littles sa jag gick och hamtade en tjockstroja at honom poch gick med en bit och efter ett tag beslutade vi oss for att jag skulle med tillbaka dit. Vi gick till littles och bestammde oss for att ga till Kyles och sen pizza patrol for att sedan ga tillbaka till Littles. Det var iskallt ute och Kyle och Ben lyckades lura mig att Elm street var den riktiga elm street fran a nightmare on Elm street.. Kande mig inte alls korkad efter att jag till och med tagit bild pa skylten.

Nar vi kom till littles house var det redan 4 sa vi gick och la oss, manga diskussioner om jag skulle kora hem men jag behover nog lite mer erfarenhet och kanske (absolut) ett korkort innan jag kor. Vi vaknade vi 9.30 och bestammde oss for att aka hem till Ben och sova en liten stund extra i sang med mer an en kudde och en filt sa vi akte hem till honom i 1,5 timme inna han behovde jobba.

Jag kanske ska ta en liten nap och sen blir det PLUGG PLUGG PLUGG!!!


Jag, Montana, Ali and Levi

a little white lie, whatever you want me to be and Lady Gaga

Dagens outfit

Första gången jag ska gå till class i yoga pants.. Haha, crazy!!


Practice

Klockan är 6.20 och jag sitter och kollar på..


If I die young

klockan ar 3, jag sitter och gor laxor.. Jag maste vara pa traning om 3 timmar sa det ar nog battre att jag stannar uppe och tar en nap efter biologin. Jag har inte religion imorgon sa jag och Audrey ska kolla pa kostymer for halloween, har nagra ideer. Det jag och Kristina skulle gora iar blev inte av sa vi ska gora det nasta ar. Forhoppningsvis sa ska jag umgas lite med Ben pa kvallen efter att han ar klar med hockey.

Pa lordag har vi halloween bash, det kommer att vara dans och en massa annat skoj. Match pa dagen, kommer vara kallt!

Nej, jag maste forsatta nu. Jag far blogga nar jag ar klar!

Speaker for religion 100

Tyvärr var den här speakern inte bra. Hon läser innantill, ändrar inte samtalston och pratar för mycket om ekonomi för att jag ska förstå allt.. Nej, de får välja bättre speaker till nästa gång om de vill att studenterna ska vara aktiva och lyssna.


Älskar dom!!!

Haha, att vi kan sitta och skratta i en timme åt ingenting! Vi är perfekta för varandra, allihopa <3


Frestande!!

Hur frestande ser inte min bed ut? Vill bara ta en nap för en halv timme innan jag gör mina läxor!


Break

Jag har precis haft fall break, lordag-tisdag, och nu ar det snart over.

Min amerikanska mamma, Becky, kom i fredags hela vagen fran phoenix for att halsa pa mig. Nar hon kom in visade jag forst min dorm och sen gick vi till Teaberry och at smoothies. I lordags visade jag henne campus och vi akte och shoppade innan vi hade middag med Kristina, min roommate. I sondags akte vi till ner till minneapolis mall of America, varldens nast storsta mall. Vi var lite besvikna for vi trodde att det skulle vara storre och battre shopping, det var pretty much just a mall. Manga t-shirt affarer och the amusement park in the middle was ganska cool men annars var det bara ett mall. Vi var dar i 3 timmar, at och sag allt och sen akte hem och sag footloose. Igar, mandag, sov vi in och sen akte vi till walmart och shoppade lite mat och efter det akte vi at middag och Becky fick traffa Ben. Efter middag behovde Becky aka till flygplatsen och sa vi sa hej da och sa vi ses i thanksgiving.

Nar Becky lamnat oss akte jag och Ben till tutti frutti for froyo och jag fick en skrattattack och skrattade i 10 minuter at ingenting och sa fort han borjade prata borjade jag skratta sa han bara satt dar medans jag forsokte fa luft. Vi akte forbi min dorm och jag hamtade pyjamas sen hyrde vi bad teacher och akte hem till honom. Pavagen hem till honom stannade vi och jag fick kora hans bil, haha, valdigt coolt.

Idag har jag bara tagit det lungt, gick pa en promenad till dairy queen och passade pa att ata glass innan de stanger for vintern. Folk borjar komma tillbaka till campus sa det ar inte lika tomt vilket jag gillar, det var extremt tomt och tyst medans alla var borta, jag kande mig valdigt ensam pa kvallarna nar jag var tillbaka pa mitt rum ensam. Nu har jag snart practice, jag ar inte med i halftime pa football matchen eftersom jag varit sjuk och inte kunnat vara med sa jag valde att inte vara med. Borjar antligen kanna mig lite battre men forra veckan var inte kul.

Time for practice! peace


"It's the easiest thing you'll ever learn"

"It's the easiest thing you'll ever learn".. Det var vad Ben sa precis innan vi bytte plats i bilen. Han hade kört in på parkeringsplatsen på hans gamla high school och jag hade precis sagt att "jag absolut inte skulle vara rädd för att testköra". Jag har aldrig suttit bakom ratten, eller jo, jag har kört gocart och bilspel men jag tror inte att det räknas.. Och nu skulle Ben låta mig köra hans fina bil, är han helt galen?! Tom parkeringsplats, jag framför ratten och Ben i passagerarsätet berättandes precis hur jag ska göra.. Vänsterfoten på bromsen, shift from park to drive och foten på gasen och fullfart framåt.. Okej, 20miles/h men det kändes som att jag körde väldigt fort och det var super härligt!

Jag körde runt på parkeringsplatsen och på några småvägar innan vi kom till en större väg och Ben frågar "do you want to drive on a road with a lot traffic?" haha, att hans ens fråga, kändes inte som att jag var redo att köra hela vägen hem till honom så jag körde in mot kanten och parkerade. Adrenalinet pumpade och jag nästan flög ut ur bilen och allt jag sa var "I just drove! I drove a car! Did you see that?! I drove!" Ben skrattade och sa "yes, you drove". Haha, jag är 20 år och har kört bil för första gången.. Det var ganska coolt!


moments


We love to study


Nya stolar!!!

Exciting!!!


Kasta godis at barn

Haha, under paraden delade vi ut godis och till skillnad fran alla andra sa forsokte jag hela tiden att ga fram till barnen och ge det till dem (omojligt eftersom det var sa manga dar men jag kastade sallan godiset).Men saklart sa togs det en bild pa mig nar jag slanger godiset at barnen samtidigt som jag smaspringer, herregud.


Collge life
I love college

Bilder fran igar


trott tjej!

Laste igenom det jag bloggade igar, hahahah, trott tjej! Det blir sa nar man vart uppe fran 7 och varit aktiv hela dagen. Jag kommer ihag att jag halvsov och lyckades nicka till medans jag bloggde sa ni far ursakta min helt osammanhangande text. Hade man inte vetat battre hade man trott att jag var full! hahah

Great day to be a cobber!

Ikväll gjorde jag och steph oss iordning på mitt rum, vi umgicks med mina absoluta bästa och vackraste grannar också men det var fler tjejer därinne som var barnsligt fulla så jag kände jag mig inte så bekväm på deras rum.

Jag och steph gick till dansen och påvägen dit såg jag Michael Little (bens friend) och hans vän och de hade blivit nekade vid dörren för att de var tvungna att gå in med en concordia student och de andra grabbarna hade redan gått in så där fick jag kvällen date, little följde med mig på dansen som min dejt.

När vi kom till dansen såg jag ben direkt (visste att de var där och som skämtade om att han skulle slå little för att han gick som min date) och hans vänner och vi gick in i mitten och dansade och sjöng med vad bandet spelade. Det var kul men killarna ville dra så alla förutom ben drog till little vilket vi också gjorde 20min senare.

Hemma hos little var det fest, vi dansade, pratade och det var verkligen trevligt! Det var inte för många människor vilket jag gillade och det var väldigt chill. Casual drinking och alla sjöng/skrek med i varje sång. Jag och steph drack inte men såklart älskade alla oss, de berättade att vi har helt annan humor än de amerikanska tjejerna och att vi är roliga och förstår skämt och ironi.

Vid 3.10ish bestämde vi oss för att gå hem, funderade på att stanna där över natten men steph ska upp tidigt så det blev hemgång.

Bilden är från igårdagen, bilder från idag koooooommer!!!


Cob


G O go cobbers go!

Homecoming weekend! Imorse var det en låååång parad som vi gick i, delade ut godis och dansade i. Efter paraden var det dags för football game, and we won!!! Ikväll är det dags för dans med Island theme so det ska bli kul att få dressa ut och dansa lite, förhoppningsvis är det en kul dans!

Bjuder på en bild på mig själv!


Something borrowed

In Audreys and erins room :)


Bio

Case study


Lab

Smart är det time för lab!


Laundry

Yep, inte direkt den glamorösa sidan av att vara en college student...


plugg plugg plugg plugg plugg

Bloggen kommer inte hogt upp pa min prioriteringslista som ni sakert kan forsta, sa mycket laxor hela tiden och jag forsoker verkligen att inte sitta vid datorn hela tiden sa sa fort jag jag inte har laxor eller inte behover vara vid datorn umgas jag med vanner, vilket inte ar mycket, kallas maltider da jag inte borde gora laxor. Pappa gav mig en har tid for att jag har puttat upp en massa saker jag maste gora och jag kanner bara att jag garna gor nagott annat an det jag maste gora hela tiden.. Man forstar inte hur streesigt det ar att vara i den har situation forens man ar i den sjalv och nagra minuter att fa spendera lite tid utan att behova kanna krav ar helt underbart och valdig ovanligt och jag tror att anledningar varfor manniskor inte pallar det har ar for att de inte kan finna nagon balans mellan somn, plugg och social life och jag har sjalv problem med det.. jag kommer att klara det, jag sager bara att det ar svart och att jag hellre gor det jag vill an det jag maste.. Man forlorar lusten om man bara kanner masten och da gor man det aven for fel anledningar. laxor pa tills pa tisdag sa jag och Ben at sushi, basta maltiden sen jag kom har? ja.

Mycket dans, jag ar fortfarande sjuk och har fatt tusan olika mediciner, nasspray och inhaler for att fa bort min chestpain. De vet saklart inte vad det ar och det kanns fel att ta 800mg ibuprofen men vad gor man inte for att bli bra igen?

It's homecoming here och det syns. Det ar smyckat overallt och i helgen ar det 2 danser, far sa om jag gar, verkar inte som att manga av mina vanner ska ga och pa fredagen ar det tydligen semi-formal och date som galler och jag fick reda pa att jag kunde ga igar for tidigare hade vi team bonding med dansen for att forhindra att folk dricker innan matchen pa lordag. Far se vad som hander, kanske gar, kanske gor laxor, kanske hanger med Ben, we'll see. Jag har ingen klanning men jag alskar att kla upp mig och nagon fin klanning maste man ju ha men som jag har sagt 5 ganger redan, vi far se!

Maste verkligen plugga, far blogga mer imorgon, har en lugnare dag imorgon sa forhoppningsvis hinner jag skriva en del.
Fint vader har vi


Deja, sa sot!


Var dorr, alla bilder ar inte upp an men jag forsoker ta lite pauser i pluggandet och fixa var vackra ingang


Dance team pictures


Dance team ind. picture

papper and grapes

Jag skriver en uppsatts i religion, har knappt kommit igang och jag har ungefar 30 timmar pa mig att bli klar.. stress!!! Jag har fler laxor ocksa men det har blev nummer 1 pa prioriteringslistan.

Igar var vi och spelade waterpong, drack moctails och jelloshots. Det var lite information om alkohol och vad det gor mot kroppen sa de hade fixat en massa olika aktiviter men allt utan alkohol. Kristina och Adam spelade i par i water pong, de vann 8 ganger irad och sen var de tvugna att stada undan sa de hann aldrig forlora.. Helt sjukt duktiga de var pa att traffa kopparna. Jag spelade lite med Jack och Deven, det gick ju sadar..

Efter aktiviterna har pa east complex kom Ben och motte mig och vi gick hem till honom. Han hade varit pa den arliga beer pong tournament som hockeykillarna har i deras hus. De var 16 lag som spelade och de var tydligen pavag att vinna men da kom polisen, manga fick minors. Ben far ju dricka lagligt men tydligen hade de statt och testat honom med hans leg och han tyckte att det var ganska tontogt eftersom det var hans leg och det spelar ingen roll hur manga ganger de fragar, hans alder kommer inte att andras.. Vi hade iallafall en valdigt intressant diskussion om pengar och han hade bra punkter (hans major ar att forsta hur the market fungerar sa det ar val inte sa konstigt) men fragar ni mig vann jag diskussionen!

Vaknade imorse och madde inte sa bra, vet inte vad det ar som pagor men jag har ont i kroppen.. orkar inte med att alltid vara sjuk, vet inte vad jag jan gora for att fa bort det dumma viruset i min kropp.. Kanske ska ta det lungt med traningen och ata battre tills jag mar 100% igen.

Idag blir det papperskrivande och jag har atit manga grapes. Sa gott med lite nyttiga snacks!!! nej nu maste jag forsatta med mitt papper!

!


birthday pics


My girls <3


Just poooosing


Rooomie!!!


Love


Erin <3


birthday pics


My girls <3


Just poooosing


Rooomie!!!


Love


Erin <3


cells

Igar efter jag gjort klart mina laxor kom Ben och hamtade mig och vi akte hem till honom och kollade pa the notebook. Jag forklarade the law of nature - alla alskar pengar, sina mammor och the notebook, sa ar det bara. Han tyckte att den var bra men han forstod inte varfor hans kompis sa till honom att han borde se den ensam forst eftersom den framkallar tarar. Imorse korde han mig till min dorm och jag gjorde mig iordning for att ga till sociology dar vi hade en valdigt intressant diskussion om America Vs. Europa nar det komma till privat och plublic sector. Vi disskuterade healthcare, education, economy osv. Sverige ar ett ideal for hur man vill att ekonomin ska vara delad mellan de olika klasserna, eller hur sager jag det pa svenska? Spelar ingen roll, valdigt intressant och jag var valdigt delaktig med asikter och erfarenheter och man inser verkligen hur bra sverige ar!

Jag hade lab idag, vi raknade vita blodceller, intressant intressant! Efter lab blev det middag med mina tjejer som vanligt och vi satt i DS i 2 timmar innan jag sprang till dansen dar jag borjade ma daligt. Det hande under labben ocksa att jag kande mig svimfardig och var tvungen att dricka vatten och satta mig ner och som tur var kom inte min partner, Jonah, sa jag fick sitta ner och kolla.

Efter dance gick jag till the library, gjorde klart kemilaxan for imorgon och traffade Ben och pratade lite med honom medan han tog en brain break fran sitt pappersskrivande. Traffade aven Audrey dar sa vi gick hem tillsammans och nar vi kom tillbaka at vi caramel apple som de gjort at mig och pratade innan jag och mina 3 favorittjejer gjorde oss iordning for bed tillsammans i badrummet. I love my girls!!! Sen hade vi en konversation genom att knacka pa vaggen in till varandra, love it!

Ska lagga upp lite pics men sen blir det en date med kudden!

Caramel apple


Class soon

Just had lunch and Stephanie and I are in the library waiting for our 1.20 classes.. Had my first test in bio today, it went pretty well except for the essay part, the terminology is the hardest part and sure I can explain it but not good enough according to myself and my standards. After my religion class I'm doing some homework and later tonight I'm going to Bens house to watch a movie so that'll be fun! I'm really really tired right now, I'm thinking about taking a nap in this chair before REL.. Peace


You're right!

Sitter i biblioteket och fann detta på lampan:


dang..

Vaknade imorse och hade ont overallt och hostade, kan detta bara forsvinna?!? Mejlade min prof i sociology och berattade att jag inte kommer och passade pa att sova. I vanliga fall nar jag vaknar och inte mar sa bra skyller jag det pa somnen men nu har jag sovit ordenligt i flera dygn, 9 timmar ar inte illa och nu mar jag samre. Gick upp vid 1 for jag har lab och dem kan jag inte missa sa jag duschade och gor just nu mig iordning. Jag ska printa lite papper och sen blir det lab och senare ikvall traning. Far se hur aktiv jag ar, ska forsoka springa forbi the health center imorgon igen och se vad de sager, dags att kanske traffa en riktigt lakare, om jag bara hade tid!!

I'll write later! Peace

Dinner and the hang over

I lordags var det som sagt min fodelsedag, nar jag kom hem pa morgonen sa fann jag min sang fylld med ballonger och Kristina och hennes mamma hade aven fixat cup cakes at mig. Senare pa kvallen sa gjorde jag och mina 3 narmsta vanner oss iordning och akte in till Down town dar vi at pa en italiensk resturang. Super god mat och varldens basta sallskap! Efter toscanas akte vi till Nicoles pasteries dar vi at efteratt.

Nar vi kom hem funderade vi att aka pa en fest men namnet pa huset var the tool shed and det kandes inte for tilltalande till mig sa istallet kom Ben och hamtade mig och vi akte till hans hus och kollade pa the hang over. Jag kan inte forsta att det var forsta gangen jag sag den!

Pa morgonen korde Ben hem mig och jag tog en nap till att biblioteket oppnade och sen spenderade jag nastan hela dagen i bibblan.

Haha, igar nar jag skulle ga och sova var jag tvungen att kasta bort alla ballonger sa jag skulle fa plats och kristinahade forvantat sig att jag skulle gora det klockan 5 pa morgonne pa fredagen nar jag kom hem fran festen men istallet blev det i sondags i lyset sa jag forstorde det lilla roliga hon planerat.


Ballons


Dinner


Girls

mer pictures kommer!

Finns 1 gigantiskt fel

Något är fel, klockan är 11 och jag är inte i biblioteket!!!

Jag skriver om lördag/söndag om 15ish timmar! Peace!


So true!!!


20 ar idag!

Grattis till mig som fyller 20 idag! Herregud vad gammal jag ar nu! Igar kom Ben och Micheal och hamtade mig och vi akte till nagra av footballsspelarnas hus dar det var pre game och vi pratade och skrattade, sen akte vi till the hockey house dar det var fest pa riktigt. Ol, vodka, skrik och beerpong, riktig collegefest! Ben och jag korde beer pong mot en annan tjej och kille men tyvarr vann vi inte, det var nara, 1 kopp mot en kopp men de lyckades traffa och vi inte.. Hockeykillarna hade tidigare addat mig pa facebook sa nar jag kom dit och Ben presenterade mig for de jag inte kande sa de "yeah, from sweden". Vid 2 gick jag och Ben hem till hans hus och bestallde pizza och kollade pa miracles och var uppe ett bra tag och snackade. Imorse nar vi vaknade kom hans sota hund in och lag under tacket och det var sa skont att se en vovve igen! Jag saknar min lilla lady dar hemma!

Jag har pratat med bade mamma (forsta gangen sen jag lamnade motherland) och pappa idag och fatt en massor av sms och grattishalsningar. Nu kom jag precis hem fran the flashmob mot diabetes, Fox news were dar och en massa manniskor filmade och tog bilder.

Nu ska jag ta en nap innan det blir middag och formdoligen fest senare ikvall..


20 idag!

:)


dags for fest

Jag vantar pa att nagra vanner ska hamta upp mig och sen ska vi pa en fest, vi far hur det blir. Ben lovade att det ska bli kul sa forhoppningvis blir det kul!


Love my roomie