Arkiv Stephanie Ammerman -

Tvätta bilen

Vi har intressanta studie pauser - Tutti frutti, golfcart rides, städning av bilen..

Städa Bens bil måste jag ju hjälpa till med eftersom jag använder bilen också, min underbara pojkvän som litar på mig. Väldigt intressant vad mycket saker man kan hitta.


Utkast: April 25, 2012


Golfcart ride

Vi åkte runt i golfbilen, haha den går ganska så snabbt den! :)


Tutti frutti

Tutti frutti - frozen yoghurt. Insåg att alla inte vet hur ett frozen yoghurt ställe ser ut så jag försökte ta en bild. Man väljer själv vilka smaker och hur mycket, det finns även hur mycket toppingar som helst :) Jag älskar froyo, jag har alltid mango, jordgubbar och annans på min fruktig froyo :)


Going to the vet

Jag har väl mer eller mindre flyttat hem till Ben. I fredags åkte vi till the lake, alla minnesotans åker till deras lake på somrarna så vi åkte dit eftersom vi kanske inte hinner åka dit innan jag åker hem. Vi åt middag och han visade allt, super mysigt! I lördags åkte vi till veterinären med Deja och tog det lugnt. Ben har blivit beroende av ett spel på min telefon så han spelar medan jag myser med honom och gör något annat, perfekt :)

Nu är Ben och spelar tennis och jag måste göra lite läxor.


Torsdag

Är i theatrical events class, började packa idag, mycket är nere och jag måste börja bära ner saker snart och sätta det i storage. har mycket saker kvar men jag spenderade 2 timmar åt att städa och packa.

Efter class ska jag packa lite till och sen blir det plugg plugg plugg med min pojkvän.


Kreativ pojkvän!

Min pojkvän har gjort mig två saker de senaste dagarna. Han är väldigt kreativ!!! Jag har världens bästa pojkvän :)

En fotoram med bilden fast på glaset. Riktigt cool faktiskt :)


Welcome to class!

Såhär ser det ut när jag kom in i min första klass


Svenska

Jag har äntligen fixat svenskt tangentbord på mobilen, tog bara 1,5 vecka.

Jag skrev i måndags men det publicerades inte..

Min lektion börjar men jag bloggar förmodligen när jag kommit hem till Ben.


Saturday

Saturday night and I'm at Bens, again. I'm by myself, something came up and he wanted to go so I told him to go. I have the car tonight so I can go and pick him up.

I made Swedish pancakes for breakfast and we made wraps for lunch. We haven't done anything special today.

I'm kinda freaking out about having to go home in 3 weeks. I need to start packing soon. Oh well, I'm coming back here but I really want to come back as soon as possible..2.30 in the morning

The guys decided to play with animals..


Waiting

I'm waiting for the boys to come out


on call

Jag ar "on call" ikvall. Jag droppade av Ben och hans vanner och vid tva tiden forvantar jag mig ett samtal fran honom sa jag kan aka och hamta honom. Ikvall var faktiskt forsta gangen jag korde helt ensam under en busy tid. Ben berattade att han var orolig men jag sa bara att det inte fanns nagot att vara orolig over och sa korde jag hem.

Jag var usher for camino real som vi hade pa skolan. Jag har aldrig kollat pa en hel pjas och kommit ut sa forvirrad, nagonsin! Jag tror inte att jag forstod nagonting av vad som hande, kanske 5% men annars satt jag bara dar och hade ingen aning om vad som pagick.

Nu ska jag se om steph och jag ska till walmart, jag har ju bil ikvall sa da kan vi passa pa att handla lite prylar.


Torsdag

I'm at Bens house, he's in school working on a group project but I decided to stay here since I'm already done with homework. Tomorrow I'm ushering at the theatre and I'll probably be picking up my boyfriend later because his puppy will be by herself so he needs to go home.

We made dinner tonight, burgers. I made mine with fish and Ben came up with this idea about adding egg around the beef. Interesting.


Thursday

Well I'm back in Moorhead! Monday night my boyfriend came and picked me up at the airport looking amazing. Tuesday night we hung out and we hung out yesterday as well. We watched step brothers and role models. Im leaving in the beginning of may for Sweden so we're hanging out a lot since I don't feel ready to go home.. Oh well, that's life and I'll be back again. I just wish I could come back sooner!

I have a couple things to do today. Class and then finish my paper and work on the other ones too. Can't believe first year is almost over!!

I need to get ready for class, talk to you later!

Grand junction yesterday, yum!!


Rip iphone

My phone died this weekend when we went on a boat trip in Florida... I don't have any pictures or anything now since I lost everything but it's whatever. I'll blog later.


50 års fest

Vi är påväg till Naples just nu. Robert wells 50 års firande pågår där så idag är det dags för lekar och sen middag och fest och imorgon ska vi ut på båttur. Det ska bli kul för jag brukade vara barnvakt åt Oscar och Teddy när de var små och nu har de blivit så stora och jag har inte sett dem på ett tag så det ska bli kul! :)

Igår åt vi på cpk, jag älskar deras mac&cheese och vi har inte cpk i moorhead så det är något jag saknar.

Jag sitter i bilen så jag ska sluta skriva så jag inte blir åksjuk.


We hit turbulence!

Framme i Florida! Deras flyg är försenat 1 timme så jag sitter på flygplatsen, eller snarare ligger på en bänk. Tråkigaste flygresan ever, jag spelade 200 levels på unblock me och bara satt där.. Riktigt tråkigt. Inga filmer eller underhållning på flyget. När man flyger 5 timmar borde de visa något tycker jag!

Nu väntar jag iallafall vid deras terminal, bara 10 minuter kvar!! :)


Time for me to fly

Nu bär det av till Florida! Bloggar om några timmar igen när jag har fått se min familj :) ska bli så kul att få reta min lillebror som förmodligen är 100 gånger bättre på att köra än mig, men jag fick mitt körkort före honom! :) gotta love america! Nu är det dags att stänga av mobilen. Bye


Underbar dag

Igår var jag på family dinner med Ben's familj för hans farmor kom förbi moorhead på hennes väg hem från Arizona och de ville att jag skulle få träffa henne innan jag åker hem så det blev middag. Jag har aldrig träffat en så cool tant!!!! Hon är fantastisk, hon är äldre men det märker man inte för hon är så cool! Blev helt kär i henne för att hon var så cool.

Imorse vakande jag 6, och det mina vänner kan jag berätta är inte vanligt för mig.. Jag vaknar inte ens till väckarklockan när det är dags att gå upp. Jag var så nervös att jag inte kunde somna om, och jag somnade sent också. Jag såg framför mig hur jag parkerade och backade in i en parkeringsplats, hur jag tog en left turn.

Klockan 8 var jag vid DMV, redo att ta mitt test. Jag förväntade mig inte att klara det men jag var nervös ändå. Instruktören kom till bilen och jag gjorde allt jag behövde innan vi åkte. Vi började med att backa in i en plats - perfekt! Sen åkte vi runt tills jag var tvungen att parallell parkera - check. Jag visade att jag kunde parkera downhill, och vi körde runt och helt plötsligt var det över.. Och jag klarade det!!!! Tack vare min underbara pojkvän så har jag fått mitt körkort! Hade inte hänt utan honom!

Jag får visa bild när jag fått det. Imorgon åket jag till FL!


Mandag

Ben var uppe vid 6 imorse, jag sov fram till 9.45 och da maste jag beratta att vi gick till sangs innan 11..

Det ar dags att gora sig iordning for sangen. Jag ska kolla pa dance moms innan jag gar och lagger mig. Jag hatar dramat men dansen ar vacker sa jag forsoker spola fram sa jag far se de bra delarna.

Jag har inget speciellt att beratta. Pa torsdag drar jag till Florida igen och onsdag har jag uppkorning. Jag tvekar dock pa att jag kommer att klara det men jag vill ta det for att se hur det kommer att ga till.

God natt sverige! Ha en bra dag.


Sekt

Jag sitter hemma hos Ben. Igår gick vi till speak easy där Moorhead hockey hade sin efterfest för deras alumni turnering. Jag gick både fredag och lördag. Fredag var för att få träffa Ben's bror men då var det i arenan och igår var det på en restaurang där de hade en dj och karaoke. Hockey är en sekt här! Haha.

När jag kom lördag så blev alla helt vilda när jag kom, jag var en kändis! Och såklart så älskar alla mig, vet inte om de var för att de var fulla eller om det var så för att jag är så otroligt rolig! Haha.


Oh hey saturday

Jag och Ali var precis och åt på subway och tidigare idag gick jag och Steph på en långpromenad, stannade vid starbucks och skaffade passiontea lemonades :)

Vi får se vad som händer ikväll, något blir det förhoppningsvis!