Arkiv Stephanie Ammerman -

Swedish pancakes

Igår spenderade jag första halvan av dagen i mitt rum på skolan men eftersom vi är på lov så är var det extremt tomt och ensamt så Ben körde hem mig till honom när han var klar på jobbet och så spenderade jag kvällen hemma hos honom medan han var ute med sina vänner. Det är bara skönt att veta att man har människor runt omkring ibland.

Efter att jag gått till sängs så hörde jag någon gå runt och jag tänkte att Ben var hemma (han hade smsat och sagt att han skulle sova) men jag hörde att dörren stängdes och ingen Ben kom så jag somnade. 20 minuter senare vaknar jag av att Ben sitter på sängen och jag flög upp och kramade och pussade på honom. Han berätta att han ville överraska mig och att hans mamma kommit och hämtat honom så det var henne jag hörde. Det var mycket bättre att somna med honom bredvid mig.

Imorse gjorde vi pannkakor och vi gjorde dem som min mamma brukade göra ibland, smör och socker och in i ugnen så det smälter. Jag åt inte ens hälften, jag blev så mätt!

Vi ska fixa i Bens rum idag och sen ska jag kolla på när han spelar NHL. Jag har plugg och jag tror att Ben ska iväg så jag ska till My dorm och göra det och umgås med mig själv.

Peace out!


Cities

Ben och jag är påväg hem från The cities, vi spenderade två nätter där och har varit på Ikea och mall of america. Vi gick även och åt på ett ställe som var med på en food channel och deras burgare var tydligen bäst i landet så vi möttes upp med Becker, Laura och Franny och åt där, det var kö ut på parkeringen men det var väldigt gott. Jag åt en vegetarisk burgare - inte lika god som deras kända burgare men det var gott!

Vi är snart hemma i moorhead. Vi ska kolla på film och ta det lugnt ikväll.


mussla

Idag dissikerade vi en mussla i biologin. Intressant intressant. Helt arligt talat sa kan biologin har bli extremt trakig for de ger en sa mycket laxor och mycket att memorera vilket resulterar i att det inte ar lika kul som det borde. Ibland undrar jag hur kunna namnen pa alla olika musslor, snackor och blackfiskar ska hjalpa mig.

Sitter i the centrum just nu. Det ar en speaker for classical studies och jag ar har bara for att vara nara min pojkvan. Sad but true.

Nasta vecka ar det spring break. Can't wait! Jag kommer dock vara ensam hela veckan eftersom alla ska ivag sa det blir jag och mitt rum. Jag kommer sova igenom lovet, onskar att lite manniskor skulle kunna stanna sa det fanns nagra att umgas med men jag blir ensam..


Peewee hockey

Jag är på peewee hockey, coachen för moorhead råkar vara extremt snygg!


Written communication

Written comm snart. Jag sitter och pluggar biologi i klassrummet innan vi börjar, det är tyst och tomt och om 30 minuter kommer klassrummet vara fyllt med pratglada människor! Jag sitter i hörnet av klassrummet och i den här klassen är jag väldigt aktiv för att visa att man behöver inte sitta närmast professorn för att kunna delta.


Dry air

Min bröstkorg gör oooooont!! Jag har sovit i min dorm en natt och my chest hurts really really bad!! :( hos Ben gjorde det inte ont men jag är här och jag kan inte somna för att det gör ont! :( dry air, I hate it and I want to get an humidifier this weekend!

I'm trying to sleep with a wet wash cloth over my face..


Earthworm

Dissekerade mask i bio idag. Ganska coolt faktiskt. Flera hjärtan och massa andra delar jag måste memorera. Nu börjar theatrical events!


Study

Precis gjort mig klar för bed. Pluggade idag, steph kom och satt inne i group room med mig så det blev inte så mycket pluggandes på slutet som jag borde ha gjort men behöver en vän mig så finns jag där. Jag har mitt biologi test på fredag och jag vill göra bra ifrån mig. Det hjälper inte att jag har en miljon saker att göra men jag sätter biologi först just nu. Jag gjorde uppgifter i boken och läste och läste.. Förhoppningsvis går det bra!

Första natten sen i måndags förra veckan som jag sover ensam.. Haha, jag saknar att sova bredvid min pojke redan och även fast jag vet att jag får se honom i helgen igen så vill jag bara vara hos honom just nu. Jag är inte van vid att ha den känslan, gilla en annan människa så mycket så jag saknar honom även fast jag såg honom tidigare idag. Haha, känns som att det är allt jag skriver om, lovar att det blir mindre pojkvänsprat framöver :)

Dags för sängen!


Get up

Vaknade upp hos pojkvännen, han gick upp och gjorde läxor och jag låg kvar i sängen och sov en extra timme.

Min första lektion är oral communication och vi delades in i grupper för vårt nästa speech är i grupp. Jag hamnade i gruppen med de bästa talarna så förhoppningsvis kan vi göra något kul med vårat tal.

Ingen wellness idag så jag hade lunch med Audrey och Molly. Min nästa klass är written comm. och jag gillar verkligen den klassen för det vi gör är väldigt intressant, jag fick en bra klass. Vad vi gör i den klassen är att diskutera hunger och fattighet, just nu läser vi om en liten flicka som är 10 år och skild.. Hemskt men det är så intressant! Vi sätter våra liv i perspektiv och man inser hur bra man har det! När jag var 10 hade jag allt och här läser jag om en flicka som är 10 och blir våldtagen och slagen av sin make som hon blev tvingad att gifta sig med...

Lämnade kvar min dator i Ben's bil, perfekt för då får jag se honom igen, även fast det bara är för 30 sekunder när han kommer förbi för att lämna den. Jag borde börja lämna viktiga saker med flit så att han måste komma förbi och lämna dem så jag får se honom. Jag har sovit hos honom varje dag i en vecka så jag borde vilja ta några dagar då jag inte ser honom men jag gillar honom för mycket, jag vill se honom hela tiden! Och jag vet att det verkar som att han inte existerar, aldrig några bilder och Deja skulle kunna vara vilken hund som helst.. Haha, jag ska försöka få en bild!

Nu ska jag läsa lite innan klass. Peace out!


<3

Valentines day och jag firar med min pojke :) sushi och presenter. Jag fick världens mysigaste vit fleece jacka och ett par underbara rosa mjukisbyxor. Ben tänkte praktiskt och jag kommer nog att använda dessa mer än vad jag borde! Haha. Jag fick även rosa rosor och reeses peanutbutter hearts! :) Min pojkvän är underbar! Glad alla hjärtans dag, hoppas det var en bra en! :)


alla <3-dag!

Happy valentines day!

Världens bästa

De senaste dagarna har varit fruktansvärt jobbiga, jag är långt ifrån hemma och helt ärligt vet jag inte vad jag hade gjort utan min pojkvän. När jag är ledsen behöver jag en axel att kunna gråta emot, ett par armar att hålla om mig, ett öra som lyssnar och ett hjärta som tröstar, Ben var allt och lite till. När jag fick samtalet var han där, höll om mig och fick mig att inte känna mig så ensam. Han har låtit mig stanna hos honom vilket har hjälpt mig att känna mig mer hemma och att slippa vara i min dorm när jag mått så dåligt har varit skönt. När jag inte kunde göra något utan att gråta har han suttit där, hållit om mig och andats med mig och lugnat ner mig. Han priorierade mig före annat han har behövt göra, bara för att se till att jag mår bra och även fast han inte kan sova på rygg har han låtit mig somna i hans famn.

jag kan bara tänka mig hur jobbigt det måste vara att umgås med någon som helt plötsligt börjar gråta och jag skulle förstå om han sa att han behövde en paus från att umgås med mig men hittills har han inte sagt något och jag börjar få dåligt samvete över att han har behövt "ta hand om mig" men vet jag inte vad jag skulle ja gjort utan honom. Han är verkligen en fantastisk människa och jag tror inte riktigt att han vet hur mycket jag gillar honom eller hur mycket han betyder för mig. Det är galet hur mycket jag gillar honom och efter den här veckan så har han bara visat mig ännu mer hur fantastisk han är och hur rätt jag har om att han är bäst. Jag är verkligen lyckligt lottad och jag vet inte hur jag kan visa honom hur tacksam jag är.. Jag hoppas bara att han vet hur mycket det betyder för mig att han har funnits här.

Imorgon ska jag sova ensam pa mitt rum, jag vill bara ha tryggheten en natt till. Veta att om jag blir ledsen så är han några centimeter bort och kan trösta.

Vad mer kan jag säga, jag är galen i honom och han har varit allt jag behövt när jag inte mått bra. Jag önskar bara att jag kan vara allt han behöver.. Han är bäst.


Rest in peace

I onsdags fick jag ett samtal från min pappa, min morfar har somnat in.. Det har varit otroligt jobbigt för mig, speciellt eftersom jag är så långt borta och jag önskar jag kunde vara hemma och krama min mamma när hon kommer hem och sova bredvid henne och se till att hon sover tryggt. Tror inte att jag förstår än att jag aldrig mer får se honom och jag är slut i kroppen från alla tårar och att vara ledsen.. Det blir bättre för var dag men jag önskar fortfarande att jag hade kunnat få säga hej då till honom och få krama mina föräldrar just nu. Har aldrig känt så mycket sorg förut men det är livet och livet fortsätter, han är på en bättre plats nu och känner ingen smärta. Sov gott älskade Morfar, jag saknar dig! <3


-----------

Jag kommer fordmodligen inte att skriva pa ett litet tag. Jag ar helt slut i kroppen och jag skulle kunna beratta vad som hant om det inte vore sa att jag antligen har slutat grata och vet att jag kommer borja igen om jag skriver vad som har hant. jag maste fa ta lite tid sa ingen skola for mig idag, lag uppe hela natten och jag ar glad att jag har varldens basta pojkvan, vet inte riktigt vad jag skulle gora annars... Jag stannar hos honom idag igen, han maste jobba men jag stannar hemma hos honom med Deja sa jag inte ar ensam och slipper stressen fran att vara i the dorms.vi far se nar jag skriver igen.

Dumt prov

Hade prov idag, gick sådär. Har min "event-planning" class nu, sen bio, sen läxor och ikväll får jag se min pojkvän! :)


Volontär

Spenderade en timme och en halv vid great plains food bank igår och packad mat. Jag har gått runt i gummistövlar tre dagar irad nu, de är så sköna!


Alkohol

Vi pratade om alkohol i wellness idag. Våran professor ville ha en diskussion och uppmanade folk att berätta vilka grupper de associerar med att dricka om man ska vara fördomsfull. Jag svär på mitt liv att folk vände sig om och kollade på mig! Bara för att jag gillar att klä upp mig betyder det inte att jag gillar att dricka! Haha, ibland undrar jag vad folk tänker om mig men ska jag vara helt ärlig bryr jag mig inte riktigt.. Haha :)


Wellness snart

Har wellness snart men sitter i the gym innan jag går in i klassrummet. Har super mycket att göra och att inte behöva sitta i klassrummet innan jag måste är skönt. Jag ska åka och göra volontär arbete idag och efter det ska jag till oral communication centert och gå över mitt tal som jag ska hålla onsdag. Har ett prov imorgon, biologi lab. Jag ska nog ta en nap efter denna klass, sen blir det att skriva klart tal och plugga plugga plugga tills jag ska iväg.

Peace


favorit reklam

Jag hoppas att ni kan se den har reklamen, alla skrattade och jag kollade pa den om och om igen. min favorit reklam fran super bowl: M&M "Sexy and I know it"
Super bowl

Kollade lite på matchen, reklamerna är ju verkligen det bästa! Och m&m reklamen var en av mina favoriter. Jag och några vänner gick till hallet där det var super bowl party så vi åt, pratade och kollade lite. Chirstoffers 21a födelsedag idag så äntligen får han dricka lagligt igen! Haha.

Läxor!!


Watching movies

Steph and I are watching chick flicks. Jag umgicks med min pojke hela dagen, igår lagade vi middag, 3 rätters, och imorse väckte han mig med varma kanelbullar han hade bakat (amerikaner bakar inte från skratch så det var baka american style). Haha. Vi gick och la oss vid 9.30igår kväll, båda var ganska trötta och av någon anledning sov jag nästan hela dagen, gjorde som pluggande men inte tillräckligt och när han lämnade av mig ikväll så blev det det film med Stephanie för vi har ingen energi..

Blir mycket pluggande och läxor imorgon! Har mycket nästa vecka.


.


Vackert


Lunch


Be mine

Ben ringde idag efter hans träning och vi pratade lite och sen började han fråga när den 14:e är och jag berättade att den är nästa tisdag och han frågade: "Will you be my valentine?" haha, jag svarade "YEEES!" och vad skulle hans respons vara om inte skämta om att han trodde att jag skulle säga nej och nu måste han komma upp med en plan eftersom han inte trodde att jag skulle svara ja. Haha, en av anledningarna till att jag gillar honom är för att han alltid får mig att skratta :) det var ju tur att han frågade iallafall för jag har redan fixat hans present! Haha, jag tycker att det är gulligt att han fråga, första gången jag har en pojkvän under alla <3-dag. He's actually my first real serious boyfriend ever :) längtar efter valentines day.


Thirsty Thursday

I Sverige har vi lillördag och här är det thirsty thursday som gäller. Tydligen var det 20cent/drinken på en av barerna här och en del festar men icke jag. Just nu sitter min roomie och hennes pojkvän i soffan under min säng. Adam och jag har en speciell relation till varandra, vi argumenterar konstant! Är det inte om att jag tar upp hela soffan för mig själv så är det om att jag ser min pojkvän mer än vad Kristina och Adam ser varandra.. Jag ogillar verkligen inte Adam, jag gillar bara att retas och han är ett enkelt offer!

Idag hade jag bio lab, min art class och bio lecture. Tisdagar och torsdagar är så extremt långa, istället för 70 minuter som klasserna vanligtvis är så är de 100 minuter och trust me, it's a big difference!! Man somnar nästan och min arts class är så tråkig att jag dör så jag försöker bara att överleva...

Imorgon har jag bara en class, min oral comm. Vi ska till biblioteket hela dagen så jag kommer nog inte att göra så mycket. Har mycket plugg i helgen, 2 papers due, 2 examen och ett Speech. De lyckas alltid pressa in allt i en vecka! Jag ska se Ben lördag så vi ska plugga ihop och bara ta det lugnt så jag ser fram emot det. Imorgon blir det plugg och sen umgås med steph förmodligen. Helg är alltid pojkväntid så många av mina vänner ser sina pojkvänner.

Dags för sängen :)


Ben gjorde French toast åt mig igår :)


Hockey

Hade bara en lektion idag så jag spenderade nästa hela dagen med min pojkvän. Vi åkte till petco med Deja, kollade på tv, åt middag men Bens mamma och nu är jag och kollar på hans hockey game. Han spelar defense, han är inte en så jätte stor kille men han är grym på att åka baklänges!


Deja

Bortskämd vovve, får välja vad hon vill i affären


Sad


Dumma blogg

Inlägget under är från i torsdags, tydligen kommer de inte upp som de ska.

Igår blev det en ordentlig plugg dag. Vill bara börja med att berätta att jag vaknade sent och fick springa för att ta mitt test så jag som vanligtvis alltid klär upp mig tog på mig en tjocktröja. Gissa vem jag träffar på tusen gånger som jag vanligtvis aldrig ser, jo Ben. Jag var världens bästa flickvän och fixade note cards åt honom under min rast så då såg jag ju honom frivilligt men ändå. Iallafall, Jag spenderade hela dagen med plugg och jag satt i bibblan hela kvällen. Jag och Laura jobbade på vår rapport och vi gick och såg vår professor och hon berättade att hon gillade att vi kom och att vi var de enda som sett henne angående denna rapport.

Satt i bibblan till 11 och när jag skulle gå så skulle min pojkvän, som suttit i bibblan hela dagen, också hem så jag sov över hos honom istället. Sover mycket hellre hos honom än att sova i min dorm. Blev tidig morgon eftersom han har tidig klass men de var det värt!

Nu är det middag!


Snoooow 26 January

Jag bloggar med tydligen kommer inte inlägg upp? Gjorde klart allt för denna vecka igår så har 2,5 timmar tills jag får se min pojkvän som jag inte har sett på en vecka! Imorgon blir det plugg, hade nästan glömt bort hur mycket läxor dom ger här! Haha.