Arkiv Stephanie Ammerman -

slow saturday

Jag har legat i sangen hela dagen, det var bara en seg dag sa det tog ett tag innan jag gick upp. Traffade pa Erin inne i badrummet, hon har ocksa legat i sangen hela dagen haha.

Har inte sa mycket att skriva, blir filmkvall idag. Jag maste stada ocksa.. haha, jag far skriva mer senare, har inget intressant att komma med just nu..

It's friday

Igar var det skola hela dagen, lab, min arts class och sedan bio class. Jag gick till datorsalen i old main dar jag motte Ben, han gjorde klart sin laxa och sen akte vi och at. Vi skulle pa comedy club men det far bli nagon annan gang for tiden flog forbi eftersom jag behovde ova pa att kora. Kandes som att jag forsokte doda oss, jag var sa radd efter, forstar inte hur Ben vagar lata mig kora hans bil. haha, men vi overlevde och jag tycker att nasta gang jag kor sa ska vi vara uppe vid 4 pa morgonen med ingen annan traffik sa jag far lara mig kora utan att halla pa att doda oss.. Vi akte hem till honom och pratade och kollade pa tv.

Imorse droppade Ben av mig eftersom han inte hade sin forsta class. I oral haller vi pa med att gora tal (vet inte hur jag ska skriva det pa svenska.. haha) det ska vara informativt och jag ska prata om delfiner. Efter oral comm hade jag wellness dar vi gjorde aktiviteter sa jag sprang pa rullbandet och kollade pa friends with benefits. Efter wellness hade jag written comm dar vi pratade om BREW, jag gillar verkligen den klassen, vi har roligt ihop och lektionerna flyger alltid forbi.

Ikvall blir det laxkvall, jag har ganska mycket och jag vill bli over med det sa jag ska forsoka gora det idag. Jag och Kristrina ska ha filmkvall ocksa sa jag vantar pa att hon ska komma hem.


Hushållsost

På riktigt, jag skulle kunna döda just nu för svensk mat! Jag sitter och googlar svensk mat för att se vart jag kan köpa ifrån...

http://www.igourmet.com/shoppe/prodview.aspx?cat=Cheese+by+Country&subcat=Sweden&prod=2139S&name=Hushallsost+(Swedish+Farmer%27s+Cheese)&cf=usp_ListProducts_Sel&cprod=

Mamma/pappa: ni vet vad jag förväntar hemma när jag kommer hem :)

Om någon har lite mat ni inte vill ha, feel free att skicka! Min adress är:
Stephanie Jarnberg
901 8th street south
CPO#:4197
Moorhead MN 56562 USA

Haha, ååh vad jag känner mig desperat! :)


-19 grader, verkligen?!

Skolan har börjat och detta resulterat såklart i att mitt schema är väldigt packat, fast egentligen handlar det om planering.

Denna termin läser jag oral communication, written communication, biology och "teater event". Jag gillar min bio och written class mycket just nu, men vi får se hur det är efter några veckor...

Min pojkvän ska vara borta hela helgen då han ska på hockey turnering med sitt peewee team så vi ska umgås imorgon och vi ska faktiskt på en comedy club! Haha. Vi försöker att umgås 2 gånger i veckan, låter förmodligen som att vi umgås hela tiden i bloggen men oftas umgås vi torsdag och lördag eller något liknade :) jag har en historia att berätta om i fredags efter "the back to school" dance när Ben kom och hämtade mig.. Haha, jag skrattade inte då men nu efteråt skrattar jag åt mig själv för att jag fick sån panik.. Jag får skriva om det senare och det låter förmodligen som "värsta historien" just nu och för alla andra är det ingenting men jag tyckte att det var en big deal just då..

Jag har gått ner flera kilo sen break.. När man går på en liten skola så är inte matutbudet det största och efter ett tag börjar allt smaka likadant! Jag kan inte äta just nu, jag blir så äcklad bara av att tänka på maten och allt jag vill ha är lite svensk mat, fullkornsbröd med en skiva ost, herregud vad jag saknar!!! Det här upplevde jag inte första gången jag var i usa men just nu så påverkar det mig något fruktansvärt och jag kan inte sova för att min kropp mår dåligt för att jag inte äter.. Kanske inte så bra att skriva i bloggen men jag vill att ni ska få veta sanningen, college är inte perfekt! Jag beställde mat från amazon, lite soppor och nudlar som jag vet att jag kan få i mig för jag är trött på att gå till ds och äta en mandarin.. Jag önskar att jag kunde tvinga i mig maten men jag blir bara illamående så jag ska försöka äta på rummet och äta så bra som möjligt tills jag får tillbaka matlusten. Jag kommer gå upp i vikt så fort jag börjat äta och just nu har jag inget mål med att försöka gå ner i vikt, jag vill kunna träna men tyvärr måste jag kunna få i mig mat så att jag har energi åt att träna!

Jag har svarat på frågor, ska skicka upp dem men har inte varit så aktiv vid datorn.

Det är iskallt här, fy tusan i helsike vad kallt det är!! Och alla berättar att det inte är kallt än.. Hatar det, jag hatar det men jag antar att jag får leva med det!


Zoo lights

Igår var vi på zoo't för dom har ljus som ser ut som djur och det är ganska gulligt så vi gjorde det.


Sol

Det är inte så fruktansvärt varmt idag men jag ligger i bikini och hoppas på lite färg.

Idag ska Ellen tillbaka till U of A så jag ska med och se hennes dorm.

Imorgon åker jag hem till Minnesota, min pojkvän kommer och hämtar mig på flygplatsen och så ska vi umgås lite, inte många är tillbaka förens skolan börjar så vi får se vad jag hittar på på tisdag förutom att se till att jag svarar på alla era frågor och publicerar det.Frågor

Hej! Jag ligger ute vid poolen, det är 25 grader här så jag passar på att värma upp mig innan jag ska till kalla Minnesota.


Igår var jag och ellen hemma hos Meghan och Bridget, vi satt i köket och åt glass och hade Girl Talk. Det var super kul, uppdateras om deras liv.

Idag har jag en appointment hos frisören och sen ska jag se Teresa, min bästis som jag inte sett sen i somras!

HAR NI FRÅGOR: passa på att fråga nu!!! Nu har jag tid att svara så skicka ett Facebook meddelande, ett mejl eller en kommentar och jag ska försöka svara, ska försöka hitta gamla frågor också.Flo rida


Lite bilder från NYC


Time square


New years


New York

Är påväg hem till phoenix nu, vi spenderade några dagar i new york där vi även firade nyårsafton -herregud säger jag bara! Stod i 8 timmar, inga toaletter eller mat, jag var mör i kroppen efter! MEN jag fick se Justin bieber live!! Haha!

Jag får skriva mer när jag kommer hem, men det var kul att få se familjen igen, får se dem i sommar igen. Förstår dock inte hur människor åker hem under jul, jag skulle få ångest över att behöva lämna hemma igen..

Flighten tar 5,5 timmar, jag är inte speciellt trött så det kommer nog bli en lång flight! Bridget kommer och hämtar mig eftersom Becky och Ellen är i Colorado så jag får se dem imorgon!

Här är en bild från nyår, det var en miljon runt time square så vi hade bra platser!!!

(bilden går inte att lägga upp just nu)