Deg

Igår kom Giffords (familjevänner) förbi med en bröllopspresent åt oss - en stand mixer! Jag blev barnsligt glad. De var här i fredags när jag gjorde kanelbullar och gjorde allt för hand och de tyckte att det var den perfekta presenten åt oss då jag bakar mycket. Såklart blev jag tvungen att testa den så nu har vi gjort pizza rolls, bread sticks och baguetter. Det blir nog mycket mer bakade nu för oss :) 

Igår åkte vi till fargo och köpte lite inrednings prylar för vårt rum. Jag kollade även på side effects som var jätte bra. 


Kommentarer
Mormor

Jag är så stolt över dig, min ängel, fu är helt fantastisk.
Visste inte att man kunde kommentera här, hoppas att det är OK.
Puss o kram

Svar: Tack mormor!!! :) allt är toppen med mig, jag hoppas att allt är bra med dig :) Tack så mycket för kortet på min födelsedag :) puss puss <3
Stephanie

Love in LA

Pizzabullar låter jättegott, är det svårt att göra? :)

Svar: Hur enkla som helst! Jag gjorde egen pizza deg men du kan köpa fryst eller sån man endast blandar i vatten. Rulla ut degen i en rektangel, bred på pizza sås och ost och vad mer du vill ha, rulla ihop som en kanelbulle och skär ut bitar som är ungefär 2-3 cm :) in i ugnen tills de har fått färg. jätte mumsigt! Säg till om du vill ha recept på pizza deg :)
Stephanie

       http://lifeandloveinla.wordpress.com
Johanna - blivande au pair i Scottsdale, Arizona

Vad duktig du är på att baka! :) Förut bakade jag jämt, men nu har jag kommit in i någon period då jag tycker att det är så himla tråkigt att diska, så därför blir det inget bakande. haha

Svar: Tack :D idag gjorde jag baguetter som var himmelsk goda!! Det är så mycket roligare att baka nu när jag har en standmixer men jag förstår att diskandet kommer ivägen, det är verkligen fruktansvärt tråkigt.. Haha :)
Stephanie

       http://aupairjossehannaa.blogg.se* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: