Fall

Vädret är hur fint som helst men det håller nog inte i så länge. Igår var det 23 grader och nu på morgonen (6.30) är det 18 grader utomhus och det känns hur skönt som helst. Tyvärr är Fargo-Moorheads väder väldigt bipolärt där vädret skiftar så fort! Ena sekunden är det 20 grader och nästa dag är det -5.. Det är skönt på våren men inte lika kul just nu. Jag fryser jämt, jag har alltid en extra tröja med mig i ryggsäcken eftersom jag inte klarar av bara ha en tröja och jacka på mig. Och om jag ska vara ärlig längtar jag lite efter den extrema kylan så jag kan sitta med min Canada goose jacka på lektionerna utan att frysa. 

Jag sitter i skolan och pluggar inför mina test som kommer upp. Nästa vecka har jag ganska mycket och det ska bli skönt att få några dagar ledigt efter att jag är klar. Nästa helg är girls weekend, alla Haugen girls kommer till Moorhead så jag vill vara helt klar när de kommer så jag kan umgås med dem hela helgen.

Tillbaka till pluggandet. Klockan 11.50 har jag lektion så jag har några timmar, det är de sköna med att vara i skolan innan 7 :) Kommentarer
Jessica

Lycka till med testen! Jag är iiinte avundsjuk :)

Svar: Tack :)
Stephanie
* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: