No Internet

Vi har inget internet och jag har använt mer än 65% av min data som ska hålla fram tills 11e november så jag har internet förbud just nu på min telefon. Vi har varken internet eller tv just nu så det finns inte så mycket att göra hemma så ben och jag har börjat gå till concordias gym och tränat ordentligt varje kväll. Det är skönt att vara så nära campus så vi kan gå till dit. 

Idag valde jag att färga håret medan jag väntade på att mina english muffins jäste. Jag har sedan jag såg min lillasysters hår i Arizona varit jätte taggad på ombre men inte riktigt vågat men idag gjorde jag det äntligen och jag gillar det verkligen! Jag gjorde det själv med en $3.50 boxfärg. Det är inte så jätte tydligt men jämför jag topparna (som är nästan färgen jag hade innan) med rötterna jag färgade ser man skillnad. Jag tycker det ser jätte bra ut och för $3.50 så är jag verkligen hur nöjd som helst och Ben tyckte att det blev snyggt så vi får se hur länge jag väljer att hålla i vid detta. Jag är nästan sugen på att bleka topparna lite men då gör jag det nästa gång jag färgar.

Som jag nämnde tidigare så gjorde jag english muffins idag. Det tog tid men de blev mumsiga :) och mycket billigare än att köpa!! Vi gjorde eggs benedict med dem och det smakade himmelskt! Jag gjorde kanelbullar och vaniljbullar igår och eftersom Ben äter bullar till frukost har han en hel del frukost just för denna vecka. 

Jag vet inte riktigt vad vi kommer att göra ikväll. Vi kanske går förbi gymmet eller fixar lite hemma :) 

English muffins 
Kommentarer* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: