Scary stuff

Jag vet inte om jag har berättat om hur mycket Deja älskar främlingar men hon verkligen älskar människor och speciellt människor hon inte känner. Jag vet inte vad som är fel på henne men skulle jag och en ny person komma in i huset så kan jag berätta att hon inte bryr sig om sin mamma utan hon blir helt galen och slänger sig på den nya personen. Imorse insåg vi att Deja var utomhus själv samtidigt som tidningskillen kom och vi ville inte skrämma killen eftersom vi stod i mörkret och vi ville inte helt plötsligt öppna dörren. Deja var dock utomhus och först tänka vi stackars kille, Deja kommer att bli överlycklig. Men som jag nämnt var det mörkt ute eftersom detta var klockan 6 och Deja såg någon som kom gåendes mot henne och sprang istället upp mot dörren och gjorde sig liten samtidigt som hon viftade på svansen. Vi tyckte så synd om henne men han slängde upp tidningen och fortsatte och Deja började gå efter för att se var han skulle. Positiva är att hon inte varnar vara så vänlig till främlingar som kommer ur mörkret. Negativa är att om någon skulle komma och råna oss skulle Deja vara den första som springer och gömmer sig. Helt sjukt hur mycket jag älskar min vovve, jag kan sitta under lektionerna i skolan och bara vilja gå hem till min lilla lurviga bebis jag får mysa med henne.
Kommentarer
Elin

Hej! Det kanske inte är ett ämne som du är itresserad utav men skulle inte du kunna skriva lite om government shutdown? Häger inte med riktigt om vad som änder! :)

Svar: Absolut! Det är ett ämne som det pratas flitigt om här hemma då både Ben och jag är intresserade av politik generellt :)
Stephanie
* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: