Spirit Halloween

Idag åkte jag till spirit halloween med min gender klass och undersökte halloween kostymer. Ja, det är ledsamt hur sexiga alla tjejkostymer var medan de för killar var "normala". Det var verkligen störande! 

Förutom det har jag varit hemma idag. Vi har internet nu så jag pluggade hemifrån och myste med min vovve. Ibland känns det nästan som att jag är en stay at home mom till Deja eftersom vi bor så nära campus och jag får mysa med henne hela tiden. Nu är det nästan bara en vecka kvar till vår intervju för mitt green card och om jag blir godkänd ska jag börja leta jobb. Det kanske inte blir något till sommaren men att äntligen kunna kolla på riktiga jobb känns overkligt. Det kanske blir jobb på campus men då får jag iallafall jobba hur många timmar jag vill, inget visum som stoppar mig :) 

Nu ska jag laga middag. Ben har jobbat sen 6 imorse så när han kommer hem så vill han kunna gå och lägga sig så tidigt som möjligt så vi måste ha tid att springa förbi gymmet innan han blir för trött.Kommentarer* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: